Образователен Говорилник - 14 катерички хрупат жълъди на катерича поляна

• 25 336
  • 784
  •   1
Отговори
# 165
Мецане,и аз в такива чаши си пия виното Simple Smile имам още 20 бутилки домашно мерло! От скоро пропих и аз,ама няма връзка с ковид Hands Thumbsup

# 166
Така прилича на битов алкохолизъм, отивай на ресторант докато са отворени.

# 167
  • София
Мецане,и аз в такива чаши си пия виното Simple Smile имам още 20 бутилки домашно мерло! От скоро пропих и аз,ама няма връзка с ковид Hands Thumbsup
Ами, като ни затворят знаем къде ще е кръчмата Grinning

Мецане, бе ти нямаше ли щерка? Как така не знаеш Замръзналото кралство?

# 168
  • София
Ние имаме второ "да", с непоискана $12.5К отстъпка от цената на година. Дето се казва, започнахме "да броим скалповете на пояса".

# 169
Няма как да има класа,
щом се пие на тераса!
Този вирус не миряса,
и народът пак я втаса.
Как пропих пак, не разбрах,
всъщност ясно е - от страх.

Браво, Шарки, браво на младежа!

# 170
  • София

Герои от Замръзналото кралство са това - Свен, Олав и еленът Не-му-помня-името.
Не, беее, еленът е Свен. Joy Момъкът е Кристоф. Много ми е любим този филм. Laughing

# 171
  • София

Герои от Замръзналото кралство са това - Свен, Олав и еленът Не-му-помня-името.
Не, беее, еленът е Свен. Joy Момъкът е Кристоф. Много ми е любим този филм. Laughing
Да бе, ама че съм заплес и аз, така е! А съм ги гледала сигурно по 600 пъти и двата филма

# 172
Честито, Шарки!
Мецан ползва камуфлажна чаша за пред сина си. Sweat Smile

# 173
  • София
Харесва ми чашката ти за вино. Много тематично, предвид днешните новини. Joy
Аз в такава подобна си сипвам ракия Joy
Скрит текст:
Мецане, как не те е срам да викаш наздраве само на санака и лейди Confounded

Браво, Шарки!!!

# 174
  • софия
Честито, Щарки!

Аш, кажи какво е в паничката, моля те! Много вкусно изглежда Simple Smile

# 175
  • София
Честито, Щарки!

Аш, кажи какво е в паничката, моля те! Много вкусно изглежда Simple Smile
Хаха - гореща супа със спанак - много върви като гарнитура на питието Blush. Едното те реже с топло, а другото те залива с интензитет.

# 176
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ее, начиии, аз съм на работа, ни супа има, ни вино. Макар че, ако си сипя вино на работа, по-добре направо да си се прибирам, нищо няма да свърша.

# 177
  • Пловдив/София
Хора, в новите ви договори към ЧУ доколко се споменава обучение в електронна среда? Получихме новите и ме притеснява, че навсякъде са го добавили и се дължат пълни такси. Ми утре може да им скимне, че електронно е по-добре и да минем 100% към такова на същите такси. Да не говорим за увеличението и че май с още 1к догодина. Добавили са фиксирана такса 300лв за учебници по англ и помагала. Униформата не влиза в таксата вече. Абе гледат да те цакат отвсякъде, баш отношение касичка усетих Sad Една положителна промяна няма по договор, само към по-лошо.

# 178
  • София
Ами не знам, Пипи - днес дадох 100 лв. в нашето училище за помагала по английски език.

# 179
Ние имаме второ "да", с непоискана $12.5К отстъпка от цената на година. Дето се казва, започнахме "да броим скалповете на пояса".

Честито, Шарки. Понеже още ми е много рано и не съм гледала, можеш ли да ме светнеш колко струва едно висше в Щатите, например някакъв диапазон, в която вие се целите?

Общи условия

Активация на акаунт