Образователен Говорилник - 14 катерички хрупат жълъди на катерича поляна

• 25 303
  • 784
  •   1
Отговори
# 255
  • София
При нас училището пое тази отговорност. Една задача не сме решили у дома този път Simple Smile

Успех и от мен!
И аз съм така, реших да видя само със знание от училището какво ще направи детето Simple Smile

Честит Lochdown Sad

# 256
Тази година 1-ви април ще е много весел.

# 257
  • София
Чак локдаун не е - затварят това, което беше затворено и ноември-декември. Разликата е, че този път затварят и Джъмбо. Joy

# 258
  • софия
Я, я, какво затварят!
Новата пижама с вертикални или хоризонтални раета да я избера Simple Smile

# 259
Чак локдаун не е - затварят това, което беше затворено и ноември-декември. Разликата е, че този път затварят и Джъмбо. Joy

Да, ама в Джъмбо продават и храни - фафлички, куросанчета, близалки.... Това е един безкрайно полезен магазин с безкрайно необходими нещица в него. Направо виждам как Джъмбо започва да продава и магнезий и витамини. Та съвсем няма да го затворят.  Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 260
  • София
Бе и ти си права - пропуснах вафличките и близалките. Laughing Може и Икеа да се сетят да турят по нещо за гризкане на касите.

Амели, можеш да си купиш раирана пижама, но само от магазин с площ под 300 кв. м.

# 261
  • Отвъд алеята зад шкафа
В Икеа отдавна има шоколади по касите, отделно си имат щанд само за храна. Ама заради тоя ковид, махнаха щендера с бонбони!

# 262
Вътре в ИКЕА има хранителен магазин и щанд за шведски кюфтенца и хотдог - точно зад касите. Stuck Out Tongue
Нека да излезе заповедта, щото миналата година през март уж затвориха всичко, но Джъмбака си работеше, магазини от типа на Практикер и Баухаус си работеха.
Днес, ако правилно разбирам от казаното, затварят всички търговски обекти. Но нека да видим заповедта. И после нека да видим, кога ще имаме: Здравният министър измени и допълни заповед № ......
Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile

# 263
При нас училището пое тази отговорност. Една задача не сме решили у дома този път Simple Smile

Успех и от мен!
И при нас поеха тази отговорност, даже имаше официално 'сплашване' от страна на училището да не решаваме с децата състезанията от предишните години. При което при всеки опит да погледнем някакви задачи получавахме тропане с крак и въпрос "Искате да лъжа госпожата в училище ли?" Grinning

# 264
  • София
Шведските кюфтенца минават под графа "заведения за хранене", та хич не им се надявайте.
Извън шега, министърът ясно каза, че се затварят всички магазини с площ над 300 кв. метра, освен хранителните - супермаркети и хипермаркери. Практикер, Баухаус, че дори и Джъмбо с кроасанчетата, няма как да попаднат в категория "хранителни магазини". Но и аз чакам да видя как точно ще е оформена заповедта.

# 265
  • София
Днес, ако правилно разбирам от казаното, затварят всички търговски обекти. Но нека да видим заповедта.
Не са всички засега - само големите за нехранителни стоки. Но наистина докато не излезе заповедта, можем само да гадаем какво ще сътворят.

# 266
Шведските кюфтенца минават под графа "заведения за хранене", та хич не им се надявайте.
Извън шега, министърът ясно каза, че се затварят всички магазини с площ над 300 кв. метра, освен хранителните - супермаркети и хипермаркери. Практикер, Баухаус, че дори и Джъмбо с кроасанчетата, няма как да попаднат в категория "хранителни магазини". Но и аз чакам да видя как точно ще е оформена заповедта.

Аааа, това за 300 кв. м. площ лисваше в първоначалния прочит на статиите - аз се информирам от квалитетни и надеждни източници като dir.bg и 24 часа, например. Сега, след като Ви прочетох, отново отворих статиите и вътре вече беше редактирано...Smiley

Та, девойки, чакаме заповедите

П.С. хотдогът и шведските кюфтенца в ИКЕА, зад касите, са храна за вкъщи. Ресторантът е на друго място. Тази година ходих цели три пъти до ИКЕА /имах едно ходене до там преди 4 години/ и много задобрях по отношение на разположението вътре.Satisfied

# 267
  • София
За спорта на децата не разбрах какво ще стане.

# 268
  • София
Ама хотелите не ги пипат, ей Simple Smile Поне ще можем ски да караме, като гледам как вали ще има до средата на Април Grinning

# 269
  • Отвъд алеята зад шкафа
А откога влиза в сила?

Общи условия

Активация на акаунт