Образователен Говорилник - 14 катерички хрупат жълъди на катерича поляна

• 25 290
  • 784
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Като споменавате земетресения и Гърция в едно изречение, се сещам как едно 5+ по Рихтер ни уцели на пристанището на Порто Лагос, в един рибен ресторант (епицентърът се оказа на някакви си 50-70 км от нас, на остров Самотраки). Така се тресеше, че аз седнах на асфалта на паркинга от ужас - и да не падна.

# 301
Комбинираните витамини са ми малко безсмислен бъркоч. То не се пие всичко заедно, щот не се усвоява. Моята е ксртотекирана и слава богу, поне ще сменя местонахождението и заниманието по веднъж в деня. Давам й допълнително магнезий, омега 3 и вит. Д и С (това не всеки ден).

# 302
Само тази година, в зимния период, реших да давам Вит.ц, Вит. Д, омега 3 и пробиотик. Няма връзка със спорта. Моята след спорт е гладна като вълк. Задължително имам в себе си ядки и плодове. Пресните зеленчуци,обаче, са враг номер едно, нямам търпение да порасне и да си се смее сама на глупостите.

# 303
А някой да има задачите от днешното Кенгуру?

# 304
На бюрото на сина ми винаги има купичка със сурови ядки. Ако го попитам дали иска ядки/орехи, бадеми, лешници/, винаги отказва. Ако обаче му ги сложа някъде около него, винаги ги изяжда.Simple Smile

Мецан, за кой клас?

# 305
  • София
Боже, Мецане, какви задачи в този ковид?! Joy

# 306
Фран, за ...клас. Мерси, то отговорите и аз ги имам, ама задачите ги няма 😄😃😆
Ми днес си имаше състезание. Санака, вий с Миленита, Амели и Рейни и още кой ли не кат се скъсахте да ходите на ски и на спа, аз казвам ли ви нещо,😄 кат не мога да карам ски и сал една чаша със замръзналото кралство ми остава и едни състезания за детето.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 20:10 от Татко Мецан

# 307
Появиха се само отговорите.

# 308
  • в страната на чудесата
Ееее каква математика в тоз мор Simple Smile
Днес няма ли да пием? Аз сега свърших, взима ме домочадието и отивам на кръчма. Имах и обедна.

# 309
  • София
Специално за Мецан да си има какво да гледа, докато сверява задачите, и защото разбирам, че много ни се радва на нас, дет ходим някъде:

# 310
  • София
Мецане, както се очертава, ще имаш мнооого време за решаване на задачи и състезания.

# 311
За земетресения забранявам да пророкувате. Аз имам твърда фобия и паник атаки, придобити в Плевен от земетресението във Вранча. Колкото и да съм била малка имам абсолютно ясни спомени.

А в Гърция 2014 година точно излизаме от Олимпия и сме в колата, гледайки GPS-а за следващата точка. Колата започна да се люлее все едно някой се е качил на багажника и скача. И точно помислих, че някой ни наказва за кофти паркиране. Е не. Земетресение беше. Над 5 по Рихтер.

# 312
Браво, Лейче, да ти е сладко!

“Мама все ми викаше: Спри се с тия кръчми и дискотеки, няма да избягат!
Ама на, избягаха ....”

# 313
  • софия
Мецанв, пърео на първо аз не ходя на ски, ама им се радвам на красотите. Второ пия си водата в чаша като твоята ама в момичешки вариант и трето кви състезания верно, я дайте  едно наздраве! ( Мецане, дано е доволно дерто от резултата на състезанието)
Лейче, много да ти е сладко на кръчмата!
Миленита, много красота бееее!разкошотия е това!

# 314
Хайде!

Здрави да сме,особено психически Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт