Образователен Говорилник - 14 катерички хрупат жълъди на катерича поляна

• 25 283
  • 784
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ахахахаха, аз като ви казах, че само чакат някой да си покажете пръстите на краката, вие не вярвахте Joy Ето, вече има и снимков материал.

# 346
Мецане, като ти видях чашата с уискито и цигарите, се сетих как спрях да пия, след като спрях цигарите. Питие без цигара просто не е същото Joy

Много са хубави и двете показани рисунки! Навремето и ние сме правили такива, също и това с линолеума, за което говори Амели. Много интересни кръжоци имахме в училище.

# 347
  • София
В St. James's Park,  пред Бъкингамския дворец, и ние сме бягали от агресивни катерички.
Моите са канадски.Blush

# 348
6 въпроссс😟

# 349
Не е ли в?

# 350
Намерих отговорите на теста в нета.
Верен отговор в), но не знам защо.Sweat Smile
И не искам да знам. Sweat Smile

# 351
Според мен само при в двете действия могат да са едновременни. При останалите първо заключва, после отива в градината, чупи вазата и после плаче и т.н. Laughing

# 352
Ами и аз не искам да знам, ама се налага😀

# 353
  • София
Съгласна съм с Дъждец. Отделен въпрос е, че това е по-скоро логически въпрос, отколкото езиков такъв. Joy

# 354
Да, поради последователност на действията, никое друго освен В не може да е верен отговор. Във В единствено могат да се извършват едновременно. В другите следва едното действие да приключи, за да започне другото.

# 355
Много мерси!

# 356
ПБ явно са го позакъсали с приема. Излезе ми спонсорирана реклама във фейса. По-интересното обаче е,  че в 1 клас имали прием в паралелки с разширено изучаване на немски или испански, освен английски.

Моят коментар е: щото оправиха английския, и се пънат на немски и испански.

# 357
  • София
Gadamer, мерси.. никога не съм виждала такава Нутела, ама аз и такова не ям Simple Smile

Хоуп, а така.. аз имам само 2 вида чаши, ама обичам да ми е хубаво Simple Smile

Фенси, на мен от година ми излиза платена реклама на ПБ, след като почнах да се интересувам от ЧУ и гуугъл започна да ме спами с реклама на почти всички.

# 358
Според мен пък може да се счупи ваза и да се заплаче едновременно, аз например снощи си бутнах чашата с Джони Уокър и тя падна на земята и се строши. Буквално в същия момент ми призля. Така че какво му е грешното на изречението "Счупвайки чашата, на Мецан му призля". А каква е разликата с изречението "Счупвайки вазата, момичето се разплака."
Гледайки тъпия тест, ме заболя главата.

# 359
Gadamer, мерси.. никога не съм виждала такава Нутела, ама аз и такова не ям Simple Smile

Хоуп, а така.. аз имам само 2 вида чаши, ама обичам да ми е хубаво Simple Smile

Фенси, на мен от година ми излиза платена реклама на ПБ, след като почнах да се интересувам от ЧУ и гуугъл започна да ме спами с реклама на почти всички.

За Нутела се сетих Simple Smile
Малкият е на 7-8 години. Никога не сме купували Нутела у дома. Пазарувам с него в магазина и той започва да опипва едно бурканче Нутела разположено на касата. И аз го питам : Ти знаеш ли какво е това? Детето: Да! Маже се на филийка Simple Smile . Оказа се, че инфото е от реклама по телевизията.

Общи условия

Активация на акаунт