Образователен Говорилник - 14 катерички хрупат жълъди на катерича поляна

• 25 273
  • 784
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Имаме ли участник тук със сини очи?
Аз винаги внимавам повече на сините очи Simple Smile
Моите са зелени. С тях как си? Simple Smile

# 391
  • в страната на чудесата
Зелените са ми ок.
Само сините са ми дерт Simple Smile

# 392
  • София

Защо жалиш, хотелите нали работят?

Не работят, естествено. Кой ще дойде, като съоръженията не бачкат и няма писти... Нищо не работи с изключение на 2-3 хотела, които се водят целогодишни. Чумата да я тръшне екс-боковица и всичкия алчен коптор около нея.

# 393
  • в страната на чудесата
Миленита, спрени ли са съоръженията?

# 394
Това с очите какво е?
Моите са вампирски, както казва мъжа ми. Simple Smile Зелени в спокойно състояние и сини като съм бясна.

# 395
  • в страната на чудесата
Нищо научно, Фенси Simple Smile
Изправят ме на нокти сините очи - неочаквано развитие при банални процеси, повече нежелани реакции, ей такива неща. Но не намерих сериозна връзка в литературата. Та съм обект на смях Simple Smile

# 396
  • София
Миленита, спрени ли са съоръженията?
Спират ги след неделя. Нищо не го налага. Другите курорти си продължават работа. Само на таз уруспия явно й е малко и затова предпочита да затвори. Макар да е логично точно зарад локдауна да се увеличат резервациите.

# 397
Миленитче, не го разбираш маркетинга и мениджмънта💐

# 398
  • в страната на чудесата
А дали ще я компенсират?
В за ЗАповедта май не пише за ски зоните нещо...

# 399
  • София
Не пише, де. Затова писах, че нищо не налага спиране на съоръженията.Опашки и струпвания няма. Единствената причина, която споделят всички отдавна работещи в комплекса, е, че явно им е малко оборотът. Кат няма тълпи да чакаме поне по 15 мин за лифт, смятат, че не им е достатъчна далаверата. Толкоз.
Така да ми писнА. Първо оня урод цеко съсипА де що може по Витоша и от години мачка ски школите и всички, дет не работят за него там. Затва в Банско пари да ми даваш, зимата не стъпвам.
Сега таа няма-вече-казвам-кво затрива хората, дет се крепят от работата си в Пампорово.
Оф, млъквам.

# 400
  • София
При този сняг, който се очаква да навали тези дни и тези минусови температури, пък и пролетна ваканция идва...много тъпо решение наистина!

Лейка, май има истина в това със сините очи - навремето дерматолог ми каза, като прегледа дъщеря ми като малка със съмнения за атопичен дерматит - ами, сини очи, бяла кожа, руса коса - тези деца обичайно правят повече кожни проблеми и алергии, отколкото другите.

# 401
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз съм със сини очи. Нищо ми няма. Ама мога да гледам много лошо. Децата знаят.

# 402
  • София
Чудно ми е как в Италия и в Австрия, като не се убиваш да чакаш по лифтовете, как не им е малко оборотът. Тц, тц, тц.

Росита, що не каза, че си с Ковид още от началото да стискаме палци да мине по-леко Sad

# 403
Синеока съм. От дете около мен винаги е имало някой да се страхува от погледа ми. В университета даже се оказа,че една колежка избягвала първата година да разговаря с мен. Ние наистина си започнахме запознанството на нож,ама чак пък толкова.
Всички в семейството ми са със светли очи. Имам и брат и сестра,децата им също са светлооки без изключение Simple Smile

# 404
Европейско кенгуру-18.03.2021-1клас -Задача 3: На опашка  за ваксинация са се наредили един зад друг 9 души. Преди дядо Стефан има 4 души.....
Това е условието.Наистина ...  Мина ми мисълта, че може някой със странно чувство за хумор да е подменил текста-нали задачите циркулират апокрифно....
В тази връзка , да си кажа, че тези състезания са ми много странни откъм организация и администриране. Защо са нужни месеци, че и  година, за да се наканят организаторите и да  качат задачите, а и други "чуденки" имам...Трябва да си  тонирам розовите очила, че много избледняха ...

Общи условия

Активация на акаунт