Образователен Говорилник - 14 катерички хрупат жълъди на катерича поляна

• 25 181
  • 784
  •   1
Отговори
# 675
Аш, надявам се, че си добре - ето нещо за теб

https://www.24chasa.bg/novini/article/9663582

Трябва да пиеш повече доматен сок или да ядеш домати

# 676
Искам една спокойна обстановка без пренатягане и стрес за периода 8-12 клас.

Специално заради теб питах дементорите в Азкабан, Фран, и ето какво ти предават:
1. Влечението ти към луксозни услуги изисква съответните разходи (над 15 хил. евра годишно).
2. Ако непременно трябва да търсиш бонбони в каца с екстременти, не търсиш този с най-качествен шоколад, а този, който е най-плитко. (Разбирай - най-наблизо до вас).

ПС Предай, моля, най-искрените ми почитания на Г-жа Лиляна Муховска, ако се случи да се видите.

# 677
Добре дошъл, Ежко!
Липсваше доста!
Ако ще ходиш пак в онези теми, то моля, дръж се прилично. Ще те следя!

# 678
  • Отвъд алеята зад шкафа
Леле, месец ли мина?

# 679
  • София
Добре дошъл отново, Ежко Simple Smile

Нали коментирахме, че никой не търси учител за Студент, заради изпит? В групата на фрийленсърите се издирва за Първокурсник учител Simple Smile Какви времена доживях.

# 680
Мина.
И трябва много да благодаря на Амели, чиято добра карма ми осигури духовно общуване с форума.

# 681
  • софия
Мина.
И трябва много да благодаря на Амели, чиято добра карма ми осигури духовно общуване с форума.

Моля, моля! Беше забавно Simple Smile
Понеже не бях много в настроение за писане, така останалите знаеха, че и двамата сме живи Simple Smile

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 14:12 от Амели

# 682
  • София
Ежко, харесва ми новия ти аватар. Пробва ли да се изявиш с него в ковидната тема? Laughing

# 683
  • София
хахахаа чак сега обърнах внимание на Аватара на Ежко.

# 684
Ежко, харесва ми новия ти аватар. Пробва ли да се изявиш с него в ковидната тема? Laughing
Не, не.
Там му е забранено да ходи. Sweat Smile
Но може да пробва в темата за ДО.

# 685

Не е нов. Отпреди месец е. И се вее в съответните теми също.

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 14:38 от Ezhko

# 686
  • София
Последно съм те чела с аватара с таралежа. Но пък и аз не следя редовно ковидната тема /от поне седмица не съм я отваряла/. Не само, защото е невъзможно да се следи, а и защото, дет' се вика, като прочетеш едно мнение - все едно си ги прочел всичките. Joy

# 687
  • София
Малко извън темата, но нали ми позволихте да си се успокоявам във ваше присъствие, та - поредното безумие, от поредната заповед, забраняваща работата на Школите до края на април.
Ще продължавам да работя онлайн, а седмокласникът вече тотално ще деградира пред монитора. Няма Школи, няма спорт за некартотекираната ми малка гимнастичка.
Та, в този ред на мисли, днес ми попадна това https://www.peticiq.com/317769?s=84737955
Заставам с името си, с подписа си, ако трябва и с акта си за раждане. Подкрепих и подписката, която се създададе тук, от майки активистки, поклон пред инициативността ви!
И ако пак отложат изпита на АК.... 

# 688
  • София
Мишона, не че е основният акцент - но на нас от петък ни отварят школата по карате - не разбирам защо вас не ви пускат с гимнастиката Confused Поредната дивотия.

# 689
  • София
Споко, дотогава бройките ще са паднали, сегашното чудо го дължим на изборите и предизборното заиграване на партиите с т.нар. бизнеси.

Общи условия

Активация на акаунт