Търся електронна книга - 32

• 100 839
  • 920
  •   1
Отговори
# 810
  • София /Абсурдистан
Търся
Ветрове над Камино
Автор: Джон Гришам

Книгата е нова, но все пак, някой може да има електронен вариант и нека ми пише на лични да дам мейл за изпращане. Предварително благодаря.

# 811
Някой може ли да ми изпрати Индия Плейс на Саманта Йънг в Еpub.. имам я конвертирана от друг формат, но липсват части от текста и не се чете - i.doroteya@gmail.com

# 812
  • Плевен / София
Някой може ли да ми изпрати Индия Плейс на Саманта Йънг в Еpub.. имам я конвертирана от друг формат, но липсват части от текста и не се чете - i.doroteya@gmail.com
Приятно четене

# 813
Здравейте търся Змия и Гълъб на Шелби Махурин

# 814
Добър вечер! Търся Красива грешка на Ви Кийланд. Бих била благодарна, ако ми я изпратите на viki3800@abv.bg    . Лека вечер!

# 815
Здравейте, търся книгата "365 дни" от Бланка Липинска. Ако някой я има нека ми я изпрати на nevqna_12@abv.bg.
Благодаря!
Имаш поща

Ако може и за мен, ако имате и 2 и 3 книга. vaniailieva95@gmail.com

# 816
Здравейте,

бихте ли ми изпратили - Бордън 1 част на Р Дж Люйс на kristinadragieva@abv.bg

Благодаря!

# 817
Здравейте!
Дали вече има в електронен вариант "Фонтани на мълчанието" на Рута Сепетис?
Миналата година открих авторката и двете и издадени книги много ми харесаха. Аз имам първата и излязла у нас книга, ето ако на някой му се чете:
https://dox.abv.bg/download?id=fdbc751e2c

# 818
Здлавейте търся кнгите Ти не ме притежаваш 1  2  и 3 на Джорджия Ели Кар и Чудовище на Харлоу Грейс в превод на Български, Благодаря предварително а илейлът ми е cvetelinarangelova@gmail.com.

# 819
  • София
Търся книги на Теодора Димова.
Имам само "Майките" и ще съм благодарна за всяка от останалите.

# 820
Цветелина, Кристина имате поща

# 821
  • София
Търся книги на Теодора Димова.
Имам само "Майките" и ще съм благодарна за всяка от останалите.

Здравейте имам само тази:
1. Обича ме, не те обича: https://dox.abv.bg/download?id=fc4c491c8c# - Линк за сваляне

# 822
  • София
......
Здравейте, търся "Да завоюваш херцог" на Сара Маклейн. Има ли я електронен вариант? Ако я имате, бихте ли споделили линк, или да ми я изпратите на
lady_char86@abv.bg
Благодаря!
Книгата е много нова, не съм я срещала в ел. вариант все още.
Самоцитирам се, за да попитам за "Да завоюваш херцог", защото ми казаха, че май се е появила в някои групи, но понеже аз не ги следя много и може да съм Ви заблудила. Ако я намерите, споделете, моля, линк.

# 823
  • София
I.R., благодаря.

# 824
Здравейте, търся "Където пеят раците" на Дилия Оуенс
mimi_terziiska@abv.bg
Преварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт