Козунаци 2025

• 22 541
  • 462
  •   1
Отговори
  • Sofia

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 18:52 от Morena

# 1
Първа! Мерси за темата.
Днес се присетих за козунак. Имам брашно от Лидл, 650, обаче беше вече 16 часа и нямаше за кога. Ако успея утре, ще се пробвам, да видим с това брашно дали ще стане.

# 2
  • Sofia
Първа! Мерси за темата.
Днес се присетих за козунак. Имам брашно от Лидл, 650, обаче беше вече 16 часа и нямаше за кога. Ако успея утре, ще се пробвам, да видим с това брашно дали ще стане.
Става, става. Simple Smile

# 3
Охх, то при мен е 50:50. Веднъж става, два пъти не! Satisfied Но ме сърбят ръцете и със сигурност ще забъркам тези дни.

# 4
  • Sofia
То практика си трябва, та щом и ръцете те сърбят, действай, все ще е от полза. Simple Smile

Не знам защо беше зор да се заключва старата тема преди 50та страница....
Ама пък  и ми харесва само с линк към 1вия пост, който не знам колко се чете, но утежняваше поста с всичките чаршафи в него.

# 5
Не знам. Аз даже видях, че те няма и щях да пусна нова тема, но не можах да копирам първия пост и беше безмислено. Мислех, че ти ги имаш някъде нещата и ще ги добавиш, но и така си е ок темата.

# 6
  • Sofia
Не знам. Аз даже видях, че те няма и щях да пусна нова тема, но не можах да копирам първия пост и беше безмислено. Мислех, че ти ги имаш някъде нещата и ще ги добавиш, но и така си е ок темата.
О, не, онова да съхранявам абсурд (копира се от темата и така)... още повече, че силно се съмнявам, че се чете кой знае колко.  Ама толкова по въпроса. Simple Smile

# 7
  • София
Благодаря за новата тема! Blush
Вкусни и уханни козунаци да омесим и най-вече да има кого да зарадваме с тях.
Имам питане за мас, каква купувате? Доскоро имах домашна, но свърши.

# 8
В Лидл имат една на малки пакетчета като тези на кравето масло, не е лоша и е удобно че не са големи, ако не използваш често мас. Не помня цената но щом не ми е направила впечатление значи не е била нещо възмутително Grinning
Вземала съм и една мисля че на Бони М беше на щафети като салам, тя май по 400 грама някъде беше, също прилична.

# 9
  • Sofia
Имам питане за мас, каква купувате? Доскоро имах домашна, но свърши.
Точно описаната от Натка имам от Лидл. Взех я неотдавна, да не зачезне по Великден.
След това получих и домашна.

# 10
  • Буркина Фасо
има нова лента. всичко за Великден на едно място.

https://www.bg-mamma.com/?action=landing;client=velikden

# 11
  • Под сянката на разлистените кактуси
А не може ли да се мине без мас? Аз мисля да направя един пробен козунак с квас през уикенда, но при нас се продава само един вид мас, изключително противен и не искам да го ползвам. Хората просто не употребяват

# 12
  • Sofia
Е, може разбира се без мас, не е на всяка цена.

# 13
Благодаря за темата! 🤗
tunata , може без мас. Когато нямам, смесвам олио и краве масло.
Anyyyone, стават козунаци с лидълското брашно тип 650, лично изпробвано.

# 14
  • София
Може, дори само с един вид мазнина, но аз последните години козунаците ги правя с 3 вида, в равни количества ги смесвам. Веднъж кравето масло го замених с кокосово, аромат не усетих.

Общи условия

Активация на акаунт