Лакове за нокти - 149

• 37 814
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Всички сте супер.
Аз докато се наканя да се лакирам и ноктите ми се изпочупиха и айде до дъно. Нищо, нека малко си починат от дължините.

Брейн, има едни хартиени пили тип блок, с четири страни, една за по агресивно пилене, една за по меко, една за заглаждане, една за блясък. Аз имам такава от Джъмбо, много добре заравнява, позачиства оцветеното, заглажда нокътя и придава блясък. Може да пробваш с такава и отгоре да минеш с безцветен лак тип заздравител.

# 241
Момичета, Heart
Брейнбъг, можеш да използваш терапия с някакъв нюанс. Аз изравнявам с фина (или полираща) пила ако има лющещо се по ноктите, ако е на място където не мога да отрежа.

# 242
Brainbug, спокойно и моите са същите без лак 😁 Много сте хубави всички. Нацъках яко лайкчета (btw, има ли как да се види кой ти е дал лайк? Само ми излиза бройката като известие 🤷‍♀️)
Аз се изхитрих, понеже днес нямам никакво време за нов лак и мацнах върху стария друг, та се получи това

# 243

High speed pink на Avon

# 244
Brainbug, Бенчита, fifito, страхотни сте!
Бенчита, кое е това лилаво?

# 245
Бенчита, Фифи, Hug
Фифи, с нова форма ли си? Simple Smile

# 246
  • Bulgaria
Golden Rose Ice Chic - 72, Perfect - 141, Gabrini Nude - 01. Декорацията е направена с печат.

Скрит текст:

# 247
  • Пеликания
И аз да се оплача Grinning
Speed dry май наистина е променен. Оня ден си го взех и сега от 30 мин чакам да ми изсъхне лака и още не е Sad Отвратително е. Ще търся май UV топа на Перфект.

# 248
Основата и прикритието 😀

# 249
  • Варна
Брейн, страхотен маникюр! Предполагам е печат, аз така и не се научих с тях и затова имам 1050 ваденки, стикери и фолиа Grinning
Състоянието на ноктите ти може да се дължи и на отлепянето на лака. При мен след отлепящата база изглеждат по подобен начин, но не се цепят и чупят. Аз полирам малко отгоре, като са ти писали и другите момичета, но си трябва и подхранване.

# 250
Mари, каква е партидата на твоя Спийд драй? Предпоследният ми се напукваше от олиото за кожички на Виктория бюти (мисля, че в олиото беше проблемът по-скоро). Последният пък помътнява на връхчетата, но пък се маха после и съхне доста бързо...Засега съм със супер впечатления от УВ топа на Перфект- днес мацнах на един нокът, че вчера съм го ожулила с ножа Joy Изсъхна много бързо, а четката му май ще ми стане любима! Cupid

# 251
  • София
Някой използва ли вече новите лакове на Есенс, за да сподели впечатления?!

# 252
  • Пеликания
Ето я партидата, ама тоя път за нищо не става. Още не ми е изсъхнал напълно и този път не ми изравни и ваденката, а с предишните не е ставало така.
Скрит текст:

# 253
Marie, с гел ли си?
Какво представляват хибридните лакове?

# 254
Ох, уж, нямаше да купувам повече и не знам какво стана, ама чакам 7 бр. Пастел 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 Номерата са 40, 49, 127,149, 257, 275 и 276. Направо не знам какво стана, добре че тази седмица ще има заплата, че.....

Общи условия

Активация на акаунт