Лакове за нокти - 149

• 37 807
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • Пеликания
Лака не е гел, имам само подсилваща база отдолу.

# 256
Супер сте момичета!
Как ви издържат ноктите с такава дължина?
Моите и в момента са дълги, очаквам през тази седмица вече да започнат да се чупят:(
От днес:

# 257
Аз май с белене на лак от ноктите си докарах проблемите с цепене, които имам в момента. Ама не ми се вярваше, че може да стане нещо. Правех го от години. Е, трябвало е да съм по-послушна.

# 258
Бенчита, Фифи, Hug
Фифи, с нова форма ли си? Simple Smile
Долче, не, от миналата седмица съм така. Отново правя опити за остри нокти, ама все не са ми достатъчно остри. Не знам дължина ли не ми стига или е от плочката.

# 259
Трябва да ги пилиш по-остри (щом аз с моите скромни плочки докарвам заострени нокти, значи и ти можеш). Simple Smile На мен отначало все ми се струваше, че няма как да са по-заострени. Оказа се, че може. Grinning

# 260
Бенчита, Фифи, МК, Тути, Брейнбъг - страхотни сте, момичета ❤️❤️❤️
МК, много идеен маникюр 😉

# 261
Прекрасни сте, както винаги, момичета❤Снощи пробвах Арабските нощи на Есен и се влюбиш ❤ Много красив и дълбок цвят е на живо❤Снимката е малко куца, но се скълцах стабилно на дланта и  пръста с нож, докато белех орехи и не е за гледане😁

# 262

Номер 05 и BEL 85

# 263
georgieva, този essence и аз го заглеждам отдавна ... кой е брокатът

# 264
georgieva, този essence и аз го заглеждам отдавна ... кой е брокатът
Елен, брокатът е на ГР от серията лакове за рисуване. Купувяла съм го много отдавна. Вече е към края, а не го намирам и доста страдам, че е много ефектен.

# 265
TwentyOne имат хубав лилав брокат. Габрини Brilliant също имат доста хубаво лилаво Purple Heart

# 266
Много красиви маникюри, момичета! Аз с нещо мрачно в тон с времето (и настроението ми).

# 267
И аз се разписвам при вас в този снвжен понеделник Simple Smile

Trend it up 171
На снимката изглежда по-светъл, но е много душбок и красив, а четката ми е мега удобна Simple Smile

# 268

https://www.instagram.com/p/CMt4A0lsz5-/?igshid=ivsgj3u974xo
Perfect 168... обаче броката ми няма номер 🧐

# 269
Маме, страхотно е Blue Heart Флормар Glitter май имат подобен брокат Simple Smile
Другите момичета също сте супер...в този "пролетен" ден Grinning

Общи условия

Активация на акаунт