Лакове за нокти - 149

• 37 814
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Маме, а този брокат как го разнасяш толкова равномерно?

# 271
  • София
Ето ме и мен. В тон със снега навън. Simple Smile Не съм почиствала, но и така ще ме приемете. Счупих няколко нокти и то до дъно, та дълго време нямах желание за лак.

# 272
Маме, а този брокат как го разнасяш толкова равномерно?
Не знам дали е някаква техника,но първо минавам един много тънък слой от лака ,втория вече с малко по напоена четка ,за да имам време да разнеса хубаво блестулките! Иначе, нищо специално ...

# 273
Aз нанасям брокати с напоена четка, а ако има нужда на някои места добавям още брокатчета с клечка за зъби или с тънка четка.

# 274
Ето моят първи опит. Не е идеално, но ще ме извините като начинаещ Simple Smile

mountain_chrystal Прекрасен маникюр! Направо си изглежда професионално.
Аз вчера си взех един лак, за първи път виждам на тази марка. Красиво стои, нежно коралово с фин брокат, но съхне ужасно бавно.

# 275
Момичета, преди години имаше един много харесван лакочистител от Лили с масла, сега виждам, че май пак го има, но е с друга опаковка. Дали е същия продукт?

# 276
Зеленият ли?
Същият е. Аз съм доволна от него, макар че много момичета споделиха, че не го харесват.

# 277
  • Варна
Момичета, преди години имаше един много харесван лакочистител от Лили с масла, сега виждам, че май пак го има, но е с друга опаковка. Дали е същия продукт?
Не е същият. Новият изсушава ноктите, освен това оцветява кожичките и ноктите в зелено.  Нищо общо със стария, които ми беше любим. Не мога да намеря друг като стария зелен на Лили.

# 278
И аз съм от недоволните... Confused

# 279
И аз също много харесвах този лакочистител, но последният ме разочарова много. Напълно съм съгласна с Тина.

# 280
  • Стара Загора
И аз отдавна съм писала, че развалиха зеления лакочистител на Лили. Предишният оставяше едно мазно усещане (в хубавия смисъл) след изчистване на лака от ноктите. Купувам от него по навик.

# 281
Точно този мазен филм търся... подхранваше ми ноктите страхото, оглеждах се в дм за друг подобен лакочистител с масла, но този, койти взех си действа както всички други...

# 282
аз много харесвах този от Дм, но го няма отдавна ... тук си намерих да отлежава половинка

# 283

Essence-Play it again от вчера : )

# 284

И преди да го нашаря

Изключително странен GR, в шишето е студено бежово, днес на светло си е мраморно лилаво 🤷‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт