Клиники в Истанбул - тема 12

• 45 449
  • 795
  •   1
Отговори
# 105
Правих си в cellsgenetics - изпращат ги в щатите и ми се струват добри. Излизал резултатът за 7-10 работни дни и е само да/не - няма вероятности. Доколкото разбрах, били първите, които се занимават с този вид изследване. Пуснах си най-пълния пакет, защото само той включвал всички хромозоми, а от Турция ми казаха да търся такъв. Изпратих в Мемориал линк и ги одобриха. Цената е 1850 лв, като казаха, че е преференциална за доктора, който ме е насочил към тях (не знам доколко е така). Доктора не го препоръчвам, така че няма да го споменавам Simple Smile

Много стискам палци и аз! Като чета твоите премеждия от преди и аз още не смея да се зарадвам. Дано всичко бъде наред с всички ни. Аз вече си чакам резултатите от нипт. Може би след това, ако всичко е наред, ще ми се поуспокои душичката.

Ще ви държа в течение Simple Smile Имам нужда от вашата надежда за мен , а аз ще се надявам за вас ❤

Здравей, geri_d84! Ти какъв НИПТ тест си направи и къде? И аз скоро ще трябва да правя и ги проучвам. За сега съм се насочила към пренатест. Но още се чудя какъв пакет да си направя и къде се прави. Четох, че в България е по-скъп.

# 106
Разбирасе че няма да се размине без напрежение , първо чхг в неделя 134.6 днеска очаквах нещо от сорта 270 . А то е 519.4 такова чудо не съм виждала .

# 107
Разбирасе че няма да се размине без напрежение , първо чхг в неделя 134.6 днеска очаквах нещо от сорта 270 . А то е 519.4 такова чудо не съм виждала .
Какво те притеснява? Утроява-учетворява се. Нормално. В бетачхг няма логика, тялото не е математика. Този резултат говори за здрава бременност. Радвай се.
Аз дето само нули съм виждала, бих скачала до небето.

# 108
Аз се радвам ама до сега такова утрояване не съм виждала , знам че се удвоява на 48-72 часа и тука бамц на 24 , пък трансферирахме 1 ембрион .

# 109
Един ембрион може да генерира бета за два, два ембриона могат да генерират бета за един.
Радвай се, че хормона се развива отлично.

# 110
А, може да се окажат еднояйчни Simple Smile от Турция как го коментираха или още не са казали нищо?
Аз се радвам ама до сега такова утрояване не съм виждала , знам че се удвоява на 48-72 часа и тука бамц на 24 , пък трансферирахме 1 ембрион .

# 111
В някоя от темите за инвитро бях прочела историята на една жена на която са върнали 1 бластоцист,на теста обаче по същият начин беше като при Bochinka.
След известно време на ехографа чуха 2 тупкащи сърчица Heart Eyes

# 112
  • Живее на Луната
В някоя от темите за инвитро бях прочела историята на една жена на която са върнали 1 бластоцист,на теста обаче по същият начин беше като при Bochinka.
След известно време на ехографа чуха 2 тупкащи сърчица Heart Eyes

Е да, и аз познажам такъв случай, но това е мнооого рядко. Мисля, че резултата е супер, няма място за притеснение. Flowers Four Leaf Clover

# 113
Бочинка след ЗЕТ на 1 ембрион -1во ЧХГ -200, 2ро- 520 и на 7ми ден пак го мерих на моя глава - 27 000.  Всичко после на прегледи и ФМ излизаше ОК. Бях чела някъде, че някои добавки и витамини влияят, така че преразгледай какво пиеш. Първите седмици трябва много да се внимава с витамин А - трябва да се изключи( в някои ОМЕГА 3 го има). Все пак -пиши им на Мемориал.

# 114
Писала съм им , пия само в12, фолат , д и понякога Омега 3 но тя няма вит А .моята е на Солгар .
Отделно бия хепарин ( в случая след кръвта си слагам ) и ап през ден . Твоето чхг как избухна така от 2-7 ? това направо е wow .
Сега едно бебе ли е ?
Иначе едно две няма да ги върна , да са живи и здрави , и всичко да е наред

# 115
Моето ЧХГ на 10ти ден беше 355, на 12ти около 800. Всичко си е в норма Simple Smile

# 116
Писала съм им , пия само в12, фолат , д и понякога Омега 3 но тя няма вит А .моята е на Солгар .
Отделно бия хепарин ( в случая след кръвта си слагам ) и ап през ден . Твоето чхг как избухна така от 2-7 ? това направо е wow .
Сега едно бебе ли е ?
Иначе едно две няма да ги върна , да са живи и здрави , и всичко да е наред

Честито, резултатът е въвсем окей. Дали е едно или са две бебета ще разбера на прегледа. Малко търпение трябва Simple Smile Успешен финал!

# 117
С 1 бебе съм, както се казва на финалната права. И аз тогава се бях ошашкала - питах, разпитвах. Лекарят ми каза да спра да меря. Слагах кринон, та си мислех дали не е от прогестерона... После плодът вървеше с 7-8 дена напред, но ме смятаха не по ден на трансфер, а по ден на последен ден от цикъла. После пък се оказа, че съм с увеличени оклоплодни води и продължаващ плод с 7-8 дена напред и се оказа, че съм развила гестационен диабет. В крайна сметка правих всички възможни изследвания( БХС, НИПТ), ФМ при Сигридов и не се появиха притеснителни индикации.

# 118
Фия супер звучи Simple Smile Казаха че е супер резултата и след 21 ден от 1 тест да ходя за сърце у пулс . Аз обаче се записах след седмица при един лекар , след още седмица при друг и още седмица при трети защото си нямам аг и ще избера един от тримата , пък и искам да се вредя при Сегридов и ако видят сакчето др седмица ми казаха че ще ме запишат при него за ранен преглед . Момичето пожелавам успех на всички . Пак ще се включа понякое време .

# 119
Стискме палци Heartbeat Бог да е с теб Heartpulse

Общи условия

Активация на акаунт