Клиники в Истанбул - тема 12

• 45 289
  • 795
  •   1
Отговори
# 405
да точно е такива имаме ние , без симптомни , и с + тест , после болни след няколко месеца . Абе важното е че тогава доста беше гадно твоето полодение а сега имате доста замразени ембриончета което е супер новина Simple Smile

# 406
да точно е такива имаме ние , без симптомни , и с + тест , после болни след няколко месеца . Абе важното е че тогава доста беше гадно твоето полодение а сега имате доста замразени ембриончета което е супер новина Simple Smile
Аз се шегувам с него, че Ковида е повлиял много добре на сперматогенезата.

# 407
Ми поне нещо хубаво от тоя скапан вирус Simple Smile Пък и така ако си мислиш е по малко гадно че прецакахте предишния опит заради ковид пак

# 408
Здравейте,

След 3-то неуспешно инвитро в България, вече смятам че е време да се насочим към Турция, но не съм сигурна към коя клиника.
С НЯР съм - вадят по 3-4 яйцеклетки и с 1 % морфология , иначе другите показатели на спермограмата са супер като бройка и подвижност.След 3 години опити нямаме нито веднъж естествено забременяване, а тръбите са проходими.Правих ЦС в Ехомар септември месец.Бях на консултация в Bahçeci и от там ни казаха неизяснен стерилитет -на 30 год съм а мъжът ми е на 32.
Чудя се дали не е по-добре в Мемориал.
Може ли да ми кажете какви са цените в Мемориал и Bahçeci ?

# 409
ако това може да ви помогне ,ние още не сме отишли,но това ми пратиха

# 410
Здравейте, момичета. Искам да Ви разкажа накратко нашата история. От 1 година и 3-4 месеца правим опити за бебе с мъжа ми. Аз съм на 26 той на 27 години. Нямаме заболявания. Първоначално мислихме, че проблема е в мен. Декември месец 2020г. направихме спермограма - диагноза Азооспермия. Януари направихме втора спермограма в Тутракан - отново същата диагноза. Правихме цитогенетични изследвния-всичко е наред. Посетихме андролог. Пусна ни хормонални изследвания-всички са в нормите. На физическия преглед според него всичко е наред и има запушване. Посъветва ни за биопсия. Направихме биопсия. Вземали са проби от двата тестиса от различни места. Заключение-няма наличие на сперматозоиди и на клетки на сперматогенезата. Не знаят на какво може да се дължи. Не е карал заушка, няма операции. Дайте ми съвет какво да правим. Дали да не посетим клиника в Турция за мъжки фактор?

# 411
Здравейте, момичета. Искам да Ви разкажа накратко нашата история. От 1 година и 3-4 месеца правим опити за бебе с мъжа ми. Аз съм на 26 той на 27 години. Нямаме заболявания. Първоначално мислихме, че проблема е в мен. Декември месец 2020г. направихме спермограма - диагноза Азооспермия. Януари направихме втора спермограма в Тутракан - отново същата диагноза. Правихме цитогенетични изследвния-всичко е наред. Посетихме андролог. Пусна ни хормонални изследвания-всички са в нормите. На физическия преглед според него всичко е наред и има запушване. Посъветва ни за биопсия. Направихме биопсия. Вземали са проби от двата тестиса от различни места. Заключение-няма наличие на сперматозоиди и на клетки на сперматогенезата. Не знаят на какво може да се дължи. Не е карал заушка, няма операции. Дайте ми съвет какво да правим. Дали да не посетим клиника в Турция за мъжки фактор?
Мемориал, проф. Башар.

# 412
Професор Башар. Микро тесе. По нагоре съм разказала за нашият случай.

# 413
Здравейте момичета,
след трансфер на 5 дневно ембрионче, преминало ПИД, в началото на април и положителен кръвен тест съм и чакам преглед в края на идната седмица за да чуем сърчице. Снощи получих леко кафяво течение, което днес продължава, особено като се движа. Нямам болки, но тъй като имам три загуби след естествено забременяване през годините съм доста неспокойна. Чух се със сестрата на доктора ми в Турция и тя каза да не се притеснявам, след трансфер било нормално, дори може да продължи с дни.
От много време следя форума и знам, че сте борбени момичета с много опит и знания по темата. Имате ли препоръки, дали да отида по- рано на преглед? Чувствам се добре, но цял ден не смея да мърдам много много, тъй като при движение течението се засилва и аз изпадам пак в безпокойство.

# 414
Веднага щях да отида на преглед.

Здравейте момичета,
след трансфер на 5 дневно ембрионче, преминало ПИД, в началото на април и положителен кръвен тест съм и чакам преглед в края на идната седмица за да чуем сърчице. Снощи получих леко кафяво течение, което днес продължава, особено като се движа. Нямам болки, но тъй като имам три загуби след естествено забременяване през годините съм доста неспокойна. Чух се със сестрата на доктора ми в Турция и тя каза да не се притеснявам, след трансфер било нормално, дори може да продължи с дни.
От много време следя форума и знам, че сте борбени момичета с много опит и знания по темата. Имате ли препоръки, дали да отида по- рано на преглед? Чувствам се добре, но цял ден не смея да мърдам много много, тъй като при движение течението се засилва и аз изпадам пак в безпокойство.

# 415
отивайте на лекар !

# 416
Здравейте момичета,

Здравей, redberry! И аз имах зацапване, казаха ми че се случва често в началните месеци и сигурно е от липса на Прогестерон. Бяха ми назначили Progestan ампули на 3 дни заедно с Кринон гел.

# 417
Здравейте момичета. Честита цветница.  Чакам цикъл за да отидем на зет в Турция, но ми закъснява 5 ден и си правих уринен тест излезе втора бледа черта и си пуснах чхг 28.84U/L. Хем съм приятно изненадана и мнооого притеснена заради резултата. Да се насявам ли изобщо?

# 418
Аз съм имала такова зацапване 17-19 дни след ЗЕТ. Отидох на лекар след седмица или 10 дни когато вече беше спряло. Доктора каза, че това е имплатационно кървене и щом е кафяво няма за какво да се притеснявам.
Ако си разреждаш и кръвта, също може да се получи. Доктора ми беше казал ако има кървене да пия К вит.

Здравейте момичета,

# 419
Kalinka ниско ми се вижда това чхг че закъснението ти , но трябва да повториш след 48 часа за да видиш какво точно се случва .

Кървенето може да е от всичко ! Не само от имплантация . Много са относителни тия неща .Ако е нисък прогестерона трябва да се пусне тест от лекар и да се провери дали всичко е наред и да се реагира. Освен това теста и е положителен от преди повече от 20 дни ! Имплантацията е минала по принцип

Общи условия

Активация на акаунт