Клиники в Истанбул - тема 12

• 45 292
  • 795
  •   1
Отговори
# 390
От сайта им: Резултатът от теста е в двуезичен формат и ще ви бъде предоставен онлайн. Резултати от PCR тестове и от имунологични тестове за определяне на SARS-CoV-2 антитела се получават според следния график : За проби, взети до 13.00 ч. – същия ден. За проби, взети след 13.00 ч. – до 14 ч. на следващ работен ден."
Най-добре е да си запазите час през формата в сайта им и колкото по-ранен е , толкова по-бързо ще излезе пробата. Ние винаги сме ходили към 8 сутринта и около 14 часа е излизал резултата. Но трябва да си предвидите време и да отидете на място за да ви го подпечатат. Мисля че работиха до 16:00,  така че е малко рисково същия ден да пътувате.

# 391
Добре, смених часовете за предния ден. И така е малко рисковано да се впишем в 72ч отиване и връщане, но мисля, че ще се справим.
Благодаря на всички Simple Smile

# 392
Здравейте,момичета 🙂дали някоя може да ми вземе емейл на аптека Idil, че една та кутия, което са ми дали е с изтекъл срок на годност

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 10:12 от Galindamm

# 393
Здравейте, прочетох в предишна тема, че правите преглед в България за измерване на лигавица и фоликули преди да пътувате за Турция за стимулация, на мен до сега никога не са ми го изисква ли,  винаги само изследвания съм правила, но не и преглед , говоря за Мемориал. На вас поради каква причина са ви искали и тази информация ?

Последна редакция: ср, 21 апр 2021, 16:28 от sl@n4eva

# 394
за трансфер се прави по принцип

# 395
Здравейте, прочетох в предишна тема, че правите преглед в България за измерване на лигавица и фоликули преди да пътувате за Турция, на мен до сега никога не са ми го изисква ли,  винаги само изследвания съм правила, но не и преглед , говоря за Мемориал. На вас поради каква причина са ви искали и тази информация ?
Здравейте, измерва се лигавицата преди трансфер ако е тънка не правят трансфер и изписват лекарства за удебеляване на лигавица.

# 396
Направих корекция на въпроса си, че беше зададен без да конкретизирам, че става въпрос за измерване преди стимулация, а не прди трансфер

# 397
Ами защото по принцип и при стимулация се прави Simple Smile ако не им хареса лигавицата и фоликулите ви няма да ви започнат стимулацията . И сигурно заради тестовете не искат да ви раскарват а ви карат да отидете в Бг

# 398
Здравейте момичета.
Понеже получавах много съобщения свързани с Микро тесе, поради азооспермия на мъжът ми реших да пиша тук. През 2019 година имахме стимулация и операция Микро тесе, при която се извадиха много малко сперматозоиди - 60, нямаше достатъчно за оплождане на яйцеклетките ми, в крайна сметка имахме един здрав ембрион и един с мозайка, но опитите бяха неуспешни.
 Миналия месец започнахме всичко отначало. Отидохме на стимулация, като знаехме, че в деня на пункцията ми ще се състои операцията на мъжът ми и ако се намерят сперматозоиди ще се прави пункция, ако ли не ще се канселира опита. Когато отидохме на преглед първия ден, съответно искаха мъжът ми да пусне спермограма, защото на предишни такива се откриваха по една, две бройки сперматозоиди, а пък за нас са от огромно значение( като се има предвид, че на първата стимулация с Микро тесе се откриха само 60 бр. всеки един е от значение) Мъжът ми даде материал, мен ме прегледаха(при мен уж всичко е 6) и си тръгнахме. На другия ден сутринта ни звъннаха да отидем при професор Башар, защото искал да се срещне с нас. Аз веднаха си представих най-лошия сценарий, как ще ни каже, че на операцията може да намери, но може и да не намери нищо. Веднага отидохме, влязохме при професора и .....изненада, той каза операция няма да има, има намерени много сперматозоиди в еякулата (към 70000), което за нас е наистина мнооого. Не можах да повярвам на ушите си, даже го питах да не гледа някоя друга спермограма Grinning . Като се има предвид, че мъжът ми е пускал сигурно 10 спермограми е резултатът винаги е бил нула.
И така за наш огромен късмет и щастие наистина не се стигна до операция, даже и замразихме за всеки случай сперматозоиди, като казаха, че са с много добро качество. Мъжът беше 7-8 месеца на инжекции Хориомон и пиеше добавки Неофортил 3 месеца преди опита. А и също прекара Ковид декември. Май добре му е подействал. Grinning на сперматозоидите.
Оплодиха се много яйцеклетки, бяха ми извадили 46, от които 37 годни. Имаме 22 ембриона на 5ти ден, от които 12 пратихме за ПИД - резултатът е 10 напълно здрави и 1 с мозайка. Останалите замразихме без ПИД. Сега чакам за трансфер.
Успех на всички.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 13:21 от VDimitrova111

# 399
Браво!Чудесни новини и още по-чудесни цифри на ембриони!Успех!

# 400
Здравейте,
Извинявам се че нахлувам в темата ви, но си търся кломифен или клостил. Моят репро ми спомена че се продават в Турция. Дали някоя от вас има в повече и би ми продала?
Благодаря ви!

# 401
VDimitrova111 това е чудо. Как са се появили тези сперматозоиди, проф.Башар има ли предположения?

# 402
Да, това наистина е чудо. И той няма обяснение, дори хормоналните изследвания не бяха добри и очаквахме същата ситуация, като преди 2 години. Той затова и ни препоръча да замразим, защото за в бъдеще( дано не се налага) може пак да няма.
Миналата година по време на стимулация ни я прекъснаха принудително, заради положителен Ковид тест на мъжът ми и съответно ни карантинираха. В последствие се оказа, че теста изобщо не се бил положителен, тъй като той го прекара след 2-3 месеца в България. Но наистина се радвам, че е станало така, защото тогава в спермограмата нямаше никакъв сперматозоиди и очакванията на професора не бяха много добри за предстоящото Микро тесе. Но ето ,че имало за какво да се случат всички тези лоши неща ...Всяко зло за добро

# 403
Това за короната може да я кара 2 пъти , имаме такива случаи вече , иначе с тези ембриони ти пожелавам да имаш цяла детска градина у вас 😇👶👶👶👶👶

# 404
Това за короната може да я кара 2 пъти , имаме такива случаи вече , иначе с тези ембриони ти пожелавам да имаш цяла детска градина у вас 😇👶👶👶👶👶
Само, че там нямаше ни един симптом, а тук много тежко я изкара. Благодаря ти 🤗😊

Общи условия

Активация на акаунт