Клиники в Истанбул - тема 12

• 45 269
  • 795
  •   1
Отговори
# 495
И аз си правих в Ехомар и съм доволна, не ме боля и мина много бързо.

# 496
Здравейте, ходили ли сте на 5 ден за започване на стимулация? Знам,че на 2-3 ден се ходи.

# 497
Здравейте момичета имам Прогестан ампули на който му трябва да пише

# 498
Здравейте, дами!
Можете ли да ми кажете АГ и ЛКК в София, които издават болничен със задна дата при лечения в чужбина? На мен вече двама АГ ми отказаха, въпреки, че ще им предоставя бележка от болницата за дните на стимулацията. Моя личен лекар пък ми отказа, защото не искал да свиква ЛКК. Помня, че някъде назад в темите някой беше писал, че в Пловдив в частна клиника минаването през АГ и ЛКК ставало за ча с и се чудя, само в Пловдив ли знаят, че пациентите имат право на такъв болничен! Open Mouth

# 499
Аз бях Grinning
Значи взех си бележка от Бахчечи.Отидох при личният лекар,който си знаеше за проблема и че ще правим инвитро.Казах му,че сме правили стимулация и пункция и му показах бележката.Той ми издаде направление за АГ и ме изпрати в един медицински център,явно с който работи той.Отидох там,те ми казаха първо да мина през АГ на долния етаж.АГ беше готина,млада и разбрана жена,веднага ми написа болничен за 20 дена с задна дата и пак ме изпрати при комисията на горния етаж.Те взеха документите и казаха,че утре наобяд болничният ще е готов.
Това беше за пункцията...
 За трансфера по същият начин,пак 20 дена ми дадоха.

Явно много зависи от лекаря,дали е човек с главно "Ч".

Здравейте, дами!
Можете ли да ми кажете АГ и ЛКК в София, които издават болничен със задна дата при лечения в чужбина? На мен вече двама АГ ми отказаха, въпреки, че ще им предоставя бележка от болницата за дните на стимулацията. Моя личен лекар пък ми отказа, защото не искал да свиква ЛКК. Помня, че някъде назад в темите някой беше писал, че в Пловдив в частна клиника минаването през АГ и ЛКК ставало за ча с и се чудя, само в Пловдив ли знаят, че пациентите имат право на такъв болничен! Open Mouth

# 500
Qwerty и аз този с главното Ч го търся, ама в София Simple Smile
Пък ще питам и в офиса дали ще се признае  болничен издаден от друг град, а не този по местожителство. ( Ако това изобщо има някакво значение). Та ако кажат, че става, ще искам инфо за клиниката.
Отделно май ще си сменя и личния, нищо че съм при него от 15 годишна.

Аз бях Grinning
Значи взех си бележка от Бахчечи.Отидох при личният лекар,който си знаеше за проблема и че ще правим инвитро.Казах му,че сме правили стимулация и пункция и му показах бележката.Той ми издаде направление за АГ и ме изпрати в един медицински център,явно с който работи той.Отидох там,те ми казаха първо да мина през АГ на долния етаж.АГ беше готина,млада и разбрана жена,веднага ми написа болничен за 20 дена с задна дата и пак ме изпрати при комисията на горния етаж.Те взеха документите и казаха,че утре наобяд болничният ще е готов.

# 501
Най-добре сменете личният Relieved
Аз бях 25 години от бебе при една лекарка,която като и поисках направление и все ме караше да чакам месец и ме питаше "Ама толкова ли ти е спешно,защото ти така вземаш реда на хора,които им е спешно".Пак аз бях с силно,бяло течение и и казах,че тия на който им е спешно си ходят в спешното.
И така.....смених я.Сега при моят личен лекар нямам проблем за направления,дори бях ходила при него със списъка от предварителни изследвания преди преглед,който ми дадоха от Бахчечи.Човека даже ни помогна да пуснем някои от тях по каса.
Истина е,че личният няма как да издаде болничен с задна дата,но може да ви съдейства да го направите,а явно вашият нещо не му се занимава Triumph
Qwerty и аз този с главното Ч го търся, ама в София Simple Smile
Пък ще питам и в офиса дали ще се признае  болничен издаден от друг град, а не този по местожителство. ( Ако това изобщо има някакво значение). Та ако кажат, че става, ще искам инфо за клиниката.
Отделно май ще си сменя и личния, нищо че съм при него от 15 годишна.

Аз бях Grinning

# 502
Моят личен лекар ми каза първо, че инвитрото е личен избор. Аз си бях разпечатала закона и му го показах и казах, че ще звънна в министерството да питам имам ли право. И изведнъж ми каза Джипито - ок пиша ти направление за ЛКК. Във всяка болница има ЛККа комисия, в нашата всяка седмица се събират. Джипито ме прати , а не АГ. Лекарите от ЛККто не ми направиха проблем и имате прави на един ден преди и след процедурата към болничният. Искаха ми преведени с печат документи - то беше един ред текста от Мемориал.
Отделно бях писала преди това до Министерство на здравеопазването дали имам право на болничен. Те копират закона и го връщат - по назад имаше кой член и тн...

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 22:04 от sanssa

# 503
Здравейте, момичета! Трябваше да започнем инвитро процедура в Турция, но кръвните изследвания на съпруга ми излязаха с положителен резултат за хепатит Б. Някой минавал ли е през това? Започва ли се въобще инвитро при такова положение?

# 504
https://www.facebook.com/exclusivehealthservicesltd/photos/a.405 … /1120369658440249

По покана на Ексклузив Хелт Сървисиз, доц.д-р Серкан Орал ще проведе в София безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми.

# 505
Здравейте, момичета! Трябваше да започнем инвитро процедура в Турция, но кръвните изследвания на съпруга ми излязаха с положителен резултат за хепатит Б. Някой минавал ли е през това? Започва ли се въобще инвитро при такова положение?

Зависи кои резултати за хепатит Б...
Ако са антителата това означава, че има имунитет срещу хепатит Б, а не че е болен.  Как се е сдобил с него е отделен въпрос.
Ваксинации срещу хепатита или се е срещал със заразата в някой период от живота си.
Моят мъж цъфна с положителни антитела  без да е имунизиран ( ние сме набор 80г, а тогава не са се правили имунизации за хепатит Б)  , а иначе беше с отрицателни за болестта. Моите бяха отрицателни и двата показателя.
 Ошашкахме се и преди да тръгнем към Турция ММ се прегледа при специалист. Предположенията на специалиста бяха , че в някакъв етап от живота си е имал досег с болестта и е развил анти тела .... кога Божа работа.
Тъпото е че е ставал кръводарител многократно и никой за толкова години не му се е обадил от кръвна банка да му кажат.

... иначе другите значи, че е болен...

# 506

Ако са антителата това означава, че има имунитет срещу хепатит Б, а не че е болен.  Как се е сдобил с него е отделен въпрос.
Ваксинации срещу хепатита или се е срещал със заразата в някой период от живота си.
Моят мъж цъфна с положителни антитела  без да е имунизиран ( ние сме набор 80г, а тогава не са се правили имунизации за хепатит Б)  , а иначе беше с отрицателни за болестта. Моите бяха отрицателни и двата показателя.
 Ошашкахме се и преди да тръгнем към Турция ММ се прегледа при специалист. Предположенията на специалиста бяха , че в някакъв етап от живота си е имал досег с болестта и е развил анти тела .... кога Божа работа.
Тъпото е че е ставал кръводарител многократно и никой за толкова години не му се е обадил от кръвна банка да му кажат.

Аз имам антитела и няма да е необходимо да се ваксинирам, а положителният тест е HbsAg, т.е съпругът ми е с хроничен хепатит Б. Това предполагам би забавило инвитрото. Няма много информация по този казус в интернет. Това което ми каза гастроентерологът е, че в бг клиниките за инвитро не провят опити при това положение. Чакаме да излязат резултатите на още един куп кръвни изследвания, за да ги изпратим в Турция, за да кажат там как ще се процедура.

# 507
Ясно Sad . При мъжът ми беше положителен Anti-HBs
Стискам палци за положителен развой. Пишете какво се случва.
Успех!

# 508
Ясно Sad . При мъжът ми беше положителен Anti-HBs
Стискам палци за положителен развой. Пишете какво се случва.
Успех!
Благодаря! Успех на всички 🍀🍀🍀

# 509
Момичета, за да се прави процедура в Инвитро клиника в Истанбул, трябва ли да сме ваксинирани срещу Covid19 ?

Общи условия

Активация на акаунт