Клиники в Истанбул - тема 12

• 45 266
  • 795
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, за да се прави процедура в Инвитро клиника в Истанбул, трябва ли да сме ваксинирани срещу Covid19 ?
Не, не мисля! Поне миналата седмица, когато бях там, нищо такова не са казали!

# 511
Изрично ми казаха 3 месеца минимум преди бременност ако искам да се ваксинирам . Аз не съм се ваксинирала

# 512
Момичета, имали ли сте парене и болки при уриниране след трансфера. Днес е 2 ден и е много непроятно

# 513
Момичета, имали ли сте парене и болки при уриниране след трансфера. Днес е 2 ден и е много непроятно

Аз съм имала, писах на координаторите и ми изписаха лекарство. Продължи около 5-6 дни.

# 514
https://www.facebook.com/exclusivehealthservicesltd/photos/a.405 … /1120369658440249

По покана на Ексклузив Хелт Сървисиз, доц.д-р Серкан Орал ще проведе в София безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми.

момичета,някой ще ходи ли?за първи път чувам този лекар,някаква информация за него?

# 515
https://www.facebook.com/exclusivehealthservicesltd/photos/a.405 … /1120369658440249

По покана на Ексклузив Хелт Сървисиз, доц.д-р Серкан Орал ще проведе в София безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми.

момичета,някой ще ходи ли?за първи път чувам този лекар,някаква информация за него?
Погледнете във фейсбук страницата на Ексклузив Хелт Сървисиз.Има информация за лекаря.
Също така за всякаква информация относно лекаря може да пишете и да питате Севда Кълъч.

# 516
мерси все пак се чудя някоя дама да каже тук

# 517
Здравейте, момичета, знаете ли сайт или фб група от където мога да си поръчам лекарство от Турция?

# 518
"На пазар в Одрин" е групата,жената се казва Sidika Savash (не знам дали го пиша правилно). Учтива,мила и човечна,ако и пишете,мисля че ще ви помогне.
Здравейте, момичета, знаете ли сайт или фб група от където мога да си поръчам лекарство от Турция?

# 519
Има и група във Фейсбук. " Лекарства от Турция" се казва.

# 520
Здравейте момичета! След като задължително правят цветна снимка,  ако се установят запушени тръби, какво правят?

# 521
Момичета,да имате 1 излишна опаковка Циклопрогинова или ако имате възможност тези дни да ми купите от Турция ще съм ви много благодарна 🙏🏼

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 15:34 от Devilche

# 522
Здравейте! Идеята ми е да започна стимулация в средата на юли. Моля ви, дайте ми съвет как успявате да планирате всичко: пътуването, престоя, прегледа на втория ден. Цикълът ми не е абсолютно редовен и ще знам кога е моментът... чак като настъпи моментът. Запазвате хотели и апартаменти с уговорката, че може да преместите престоя си с ден-два напред или назад? Или се застраховате и си ангажирате хотел за по-дълъг период? А кога предупреждавате, че ще посетите клиниката? (Моята е "Мемориал".) Чак в първия ден от цикъла ли се свързвате с координатора?

# 523
Сигурно ще ви изпишат противозачатъчни,така ще си планирате нещата много лесно.
Здравейте! Идеята ми е да започна стимулация в средата на юли. Моля ви, дайте ми съвет как успявате да планирате всичко: пътуването, престоя, прегледа на втория ден. Цикълът ми не е абсолютно редовен и ще знам кога е моментът... чак като настъпи моментът. Запазвате хотели и апартаменти с уговорката, че може да преместите престоя си с ден-два напред или назад? Или се застраховате и си ангажирате хотел за по-дълъг период? А кога предупреждавате, че ще посетите клиниката? (Моята е "Мемориал".) Чак в първия ден от цикъла ли се свързвате с координатора?

# 524
Здравейте, да - в първия ден от МЦ се свързвате с координаторките и те ви дават инструкции, кога трябва да сте в болницата.
Хотел/апартамент никога не съм запазвала преди да е сигурно, че трябва да заминем. Т.е. започва МЦ, пускам хормонални изследвания и когато излязат резултатите и от болницата потвърдят, че ни чакат - запазвам хотел от booking (буквално в последния момент). За да ми е по-спокойно, предварително набелязвам няколко места за настаняване, които ми харесват - така не търся в последния момент, а само правя резервация.

Общи условия

Активация на акаунт