Клиники в Истанбул - тема 12

• 45 141
  • 795
  •   1
Отговори
# 585
Аз се прибрах вчера. Провериха колата, но никой не ми е ровил в багажа. Питаха само за цигари, злато или тютюн за наргиле дали носим. Видяха, че багажника е пълен с памперси, прахове и храна и си помислиха,че сме били на пазар. Дори  ПСР-ите не ни искаха.

# 586
Ти не отидели до кабинета да си го дадеш ? Те не го проверяват там където е колата , и който не си го подаде отива под карантина .

# 587
Мъжа ми ходи да ги търси,ама явно спели и само му махнали да минава.

# 588
аз летях с всички лекарства в кабинния багаж, тъй като ме беше страх да не се изгубят с чекиран багаж. Показах им ги при скенера, показах и рецептата и не са питали нищо. Според мен рядко ще се заяде някой за лекарства, носете просто рецепта или някаква бележка от болницата за ваше спокойствие. Успех!

И аз това мисля сега ...
Ако някой ми ги купи от там и ми ги прати с поща ...може да ги спрат на митницата и не се знае какво ще трябва да платя...
Др вариант да летя до там и да си ги донеса с чекиран багаж.
Доста сложно ми се вижда и не знам дали ще успея..

# 589
Явно спели звучи яко 😂

# 590
Еми беше 3 през нощта, хорицата кво да правят....

Явно спели звучи яко 😂

# 591
Имате право да пренасяте през граница само лекарства за лична употреба, което се доказва с рецепта. Попаднете ли на кофти митничар, има опасност да ги конфискуват . Съответно не се обмитява стока до 300евро на човек . Риск винаги има, но се надявам всеки път , че ще попаднем на благосклонни служители.

# 592
~Artemis~, явно искате само лекарства да си купите от Турция, така ли?
Ако е така не очаквайте да ви ги продадат на цените, които  ви казаха жените.

# 593
Защо ,каква е разликата?
Тези цени ,които ми показва сайта който ми  дадохте  ,пак са много по ниски от цените в Германия.

# 594
Ние се връщахме началото на май през Малко Търново с 10 кутии Лутинус, 7 Прогестан и 5 Оксапар - трима дойдоха да ни гледат колата, всичко от багажа (куфарите и торби) ни накараха да извадим. Доста време ни държаха и като цяло според мен се заяждаха. Казахме им, че са за лична употреба, показахме рецепта, казахме, че сме били на лечение в инвитро клиника. Разпитваха ни всяко едно за какво и как се ползва. Като почнаха едни приказки как те като бръкнели в Българската агенция за лекарствата и нямало да се разрешени, по принцип трябвало да ни ги конфискуват, ама айде - един вид направиха ни услуга, че ни пуснаха. Постоянно ходели хората и си взимали заместителят на Раунд Ъп дето бил забранен в ЕС. Е да де, ама аз си взимам вагинални таблетки за себе си, не препарат против троскот.. Над 15 минути ни държаха. Интересното беше, че и когато отивахме към Турция 2 седмици преди това ни казаха на границата 'и сега да не вземете да купувате хормон на растежа и после да го продавате в България, защото ще ви го конфискуваме'. Никога преди не са ни правили такива проблеми, даже като казвахме, че сме за лечение доста леко и бързо са минавали проверките. Може-би са имали някакъв случай със забранени лекарства скоро преди това. Надявам се следващия път да са по-разбрани.

Ще си ползвам отговора да задам и един въпрос. Момичета, които сте правили ЗЕТ на естествен цикъл - през колко време са ви прегледите там? Предстои ми след около 3 месеца нов ЗЕТ, този път с подготовка на естествен цикъл и мисля да си бия ваксина, за да мога да се пробирам между прегледите, ако са по-раздалечени, защото имам късна овулация (17ти - 20ти ден) и май няма да ми стигне отпуската, ако ще стоя през цялото време в Истанбул.

# 595
За ЗЕТ всичко е строго индивидуално. Имаш един преглед на втори ден, който е при всички и един на девети, след това всичко е индивидуално спрямо хормоните, нарастването на доминантния фоликул и т.н При мен винаги са били 2ри, 9ти и 10ти ден и на 16-17 ден е трансфера. Но моята овулация е около 9ти- 10ти ден. При теб щом е късно, верояно ще имаш повече прегреди

Ние се връщахме началото на май през Малко Търново с 10 кутии Лутинус, 7 Прогестан и 5 Оксапар - трима дойдоха да ни гледат колата, всичко от багажа (куфарите и торби) ни накараха да извадим. Доста време ни държаха и като цяло според мен се заяждаха. Казахме им, че са за лична употреба, показахме рецепта, казахме, че сме били на лечение в инвитро клиника. Разпитваха ни всяко едно за какво и как се ползва. Като почнаха едни приказки как те като бръкнели в Българската агенция за лекарствата и нямало да се разрешени, по принцип трябвало да ни ги конфискуват, ама айде - един вид направиха ни услуга, че ни пуснаха. Постоянно ходели хората и си взимали заместителят на Раунд Ъп дето бил забранен в ЕС. Е да де, ама аз си взимам вагинални таблетки за себе си, не препарат против троскот.. Над 15 минути ни държаха. Интересното беше, че и когато отивахме към Турция 2 седмици преди това ни казаха на границата 'и сега да не вземете да купувате хормон на растежа и после да го продавате в България, защото ще ви го конфискуваме'. Никога преди не са ни правили такива проблеми, даже като казвахме, че сме за лечение доста леко и бързо са минавали проверките. Може-би са имали някакъв случай със забранени лекарства скоро преди това. Надявам се следващия път да са по-разбрани.

Ще си ползвам отговора да задам и един въпрос. Момичета, които сте правили ЗЕТ на естествен цикъл - през колко време са ви прегледите там? Предстои ми след около 3 месеца нов ЗЕТ, този път с подготовка на естествен цикъл и мисля да си бия ваксина, за да мога да се пробирам между прегледите, ако са по-раздалечени, защото имам късна овулация (17ти - 20ти ден) и май няма да ми стигне отпуската, ако ще стоя през цялото време в Истанбул.

# 596
MaDu, благодаря за отговора! Моите сметки без кръчмар значи няма да излязат, ще го мисля как да стане.

# 597
MaDu, благодаря за отговора! Моите сметки без кръчмар значи няма да излязат, ще го мисля как да стане.
Винаги можеш да си вземеш болничен, ако ти е вариант.

# 598
Аз за ЗЕТ - бях на 2-ри ден , после ме викнаха на 10-ти . И си откарах до овулация там 12-14 дни  - заради по-късна овулация. После се прибрах и се върнах за ЗЕТ. Но беше преди Ковид ерата и имах няколко прибирания даже.

# 599
Моя зет си мина в БГ , отидохме само за трансфера . С тая корона щеше да е абсурдно с тия тестове . И седенето в хотела не ми беше опция защото беше точно когато всичко просто не работеше . Август седяхме 17 дни , но беше адска жега , инжекциите ги слагах в 6 . И с тия маски просто не ми се излизаше и откарахме в хотела и по моловете . Най много няколко пъти излизахме мнооооого късно вечерта на хладно . Цялата се подувам лятото а тая маска ме задушаваше просто

Общи условия

Активация на акаунт