С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 543
  • 798
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз купувам малко яйца - 10, в пластмасова кутия, измити.
Впрочем какво общо има това с темата?
Мъжът ми никога не участва в боядисването на яйцата.

# 436
Гледам се е отплеснала темата - та, да взема да я върна.
Вчера моят благоверен ще пуска пералня,   така хубаво я е пуснал с едни негови чисто червени чорапи, че сега всички дрехи са розови. Включитвлно и моя любим бял пуловер и още сто неща....
Видял е всичко още вчера обаче си трае. Пробвал и даже да ги изпере наново. А аз се чудех какво толкова се свира в килера.

Сега си говорим служебно.💣

# 437
Ей заради тва не се занимавам с толкова сложни процедури като запуска на пералнята Simple Smile

# 438
И аз трябва да говоря със себе си служебно. За последно направих едно бельо от бяло в жестоко светло синьо. Хубаво синьо стана.

# 439
Ей заради тва не се занимавам с толкова сложни процедури като запуска на пералнята Simple Smile
Е то така е най-лесно-не мога, оправяй се.

# 440
  • Варна
Ха, ММ мноого успешно ме нервира от 2000 км. Пролет било, що не посея на вилата краставички/домати... като се върнел щял да ги гледа - ми докато се върнеш, слънце? Кой?

И аз трябва да говоря със себе си служебно. За последно направих едно бельо от бяло в жестоко светло синьо. Хубаво синьо стана.

Аз докарах ябълковозелено с едни къси гащи на щерката. Тооолково равномерно се боядисаха дрехите, могат да се насят без проблем.

# 441
Бледо синьо или зелено е едно, но сестра ми боядиса половината ризи на зет ми розови с 1 бебешко чорапче попаднало в пералнята. Joy
Но той, 2 метра мъж, си ги носи, супер пич е, даже и не измрънка. Оплаквам се, че моето мрънкало мрънка като свекърва, а даже няма розови ризи. Grinning

# 442
  • София
Значи хич да не се оплаквам, че мм носи само едни и същи работни блузи в сиво и тъмно сиво. Това не можеш да му бутнеш цвета!

# 443
  • София
Вчера моят благоверен ще пуска пералня,   така хубаво я е пуснал с едни негови чисто червени чорапи, че сега всички дрехи са розови. Включитвлно и моя любим бял пуловер и още сто неща....
Видял е всичко още вчера обаче си трае. Пробвал и даже да ги изпере наново. А аз се чудех какво толкова се свира в килера.

Милият, представи си какъв страх е брал, щом чак до криене и повторно пране е стигнал Sweat Smile Тая грешка на кой ли не се е случвала, не го съди толкова строго.

# 444
  • Fairbanks, Alaska

А ако ТМ го оставиш съвсем сам да се оправя, ще може ли? Имам чувството, че повечето мъже ако ги оставят сами, ще са направо безпомощни.

# 445
Аз за малко да направя всичките ни бели дрехи по размер като за куклите от недоглеждане рано сутринта след ставане и отнесох леки критики, но нищо им нямаше накрая. Бели кахъри са това.

# 446
Много добре си се оправят мъжете. Просто някои жени са като майки орлици и в един момент на мъжете им става по-лесно да не могат да правят много неща.
А дрехи всеки може да боядиса, не се изисква специално умение за това.
Аз успях да свия един пуловер на ММ. Стана като за 5-6 годишно дете. Жива съм още, ама от тогава и двамата внимаваме какво и как перем и сушим.

# 447
  • Down south
За една седмица откривам трета много интересна и изключително забавна тема, при това тази има и силно терапевтичен заряд Sunglasses
Съпруга съм на съпруг, работещ предимно от къщи, така отгледахме дъщеря ни. Аз съм била предимно в офис и движение. За зла беда от година и малко, поради обстоятелствата, се оказваме "съкилийници"
Не съм предполагала, че има толкова неща, които биха могли И успешно ме дразнят Close  Добре е, че можем да изкараме цял ден, без да се виждаме, кой знае колко.
За протокола, женени сме от 20+ години.

# 448
Ех пералнята. Моят не я доближава, майка му се шегува, че има страх откак като дете се е наврял в нея. Обаче преди два дни сменихме нашата. Цяла вечер чете опътването и по средата на вечерята се изниза. После се появи нахилен и обяви, че я пуснал да тества програмата с пара. В 9 вечерта. Заявих, че аз няма да я чакам два часа, че да простирам и си легнах. Сутринта видях, че е изпрал точно една покривка и така я беше прострял, че дори и да има ефект антигънки от тази пара, не си личеше. Joy  Обаче е върл фен на съдомиялната и само той "мие" чиниите. Joy

# 449
Значи цветоулавящите кърпички не вършат работа?

За да я свършат, трябва и да се ползват.

Общи условия

Активация на акаунт