С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 427
  • 798
  •   1
Отговори
# 615
То 1/3 от месеца почти мина даже Simple Smile

# 616
  • София
Аха! И аз стоя на нокти и чакам, защото сме се уговорили някои неща.

# 617
И виждат и чуват и помнят, но само, каквото им изнася.

# 618
И виждат и чуват и помнят, но само, каквото им изнася.
Това е свързано с механизъм за защита на психиката. Мъжете са по-неустойчиви на психически натиск и мозъкът им подбира къде да се "раздадат", така да се каже. Психиката им е не толкова гъвкава и издръжлива като женската. Затова често игнорират емоционални ситуации.

# 619
Ай ся, оправдания 😁 За всички мъжки недостатъци си има някакви обяснения, само за женските няма.

# 620
  • Варна
Мълчанието е вид игнориране и дистанция. Подобно отношение към дете е по-жестоко от малтретиране. Може да е липса на доверие. Ако сте трайно във фаза безразличие, връзката на какво се основава?

# 621
Ай ся, оправдания 😁 За всички мъжки недостатъци си има някакви обяснения, само за женските няма.

Има, казвай какво ти трябва.
Колкото до мъжете - дървени глави, коне с капаци, мамини деца и всичко онуй, що ви дразни в тях. От жената зависи, ще разбива стени или ще “управлява” с отношение.
Бъдете спокойни, и аз не съм го намерила идеален Simple Smile

# 622
  • София
Научете ме как да го управлявам правилно, моля ви!

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 20:26 от Mari_qana

# 623
  • Mediterraneo
Не дойде ли с упътване? Аз мога да патентовам моето упътване някой ден Simple Smile

# 624
  • София
За да знам как да го управлявам, трябва да имам пълна яснота какво става в главата му. А там има цял един тъмен ъгъл, в който представа си нямам какво се случва.

# 625
За да знам как да го управлявам, трябва да имам пълна яснота какво става в главата му. А там има цял един тъмен ъгъл, в който представа си нямам какво се случва.
Всъщност, не, не е нужно да знаеш, а да поемаш инициативата в посока, която би била приемлива за неговия пси комфорт и за твоя, разбира се. Но, ако искаш да го извадиш от дадена ситуация, трябва да поведеш и дадеш ракурс, не да чакаш и сумтиш. Wink

# 626
Хич не се затормозявам с мъжки мозъци, важното е моят да функционира, както на мен ми е добре.

# 627

Rockstar, не си младо и невинно девойче. Трябва ли да ти напомням, че всеки мъж върви фабрично с лост за управление? Остава и да не знаеш къде се намира...
Сега, друг е въпросът дали искаш да управляваш, или се надяваш да си попаднала на самоходна машина с автопилот. Може и да съществува такава, ама още не е научно доказано.

# 628
И мойта баба тей казваше- мъж, щом е, все с нещо се залъгва, я с манджа, я с друго. Отдавна я няма жената, ама хубави съвети ми е давала.
 “ Ти му се усмихвай и му викай- добре, добре, па после иди и си свърши, що си си наумила!” Grinning

# 629
  • Пловдив
Баба ми казваше - мъж, прасе и куче - както си ги научиш!

Общи условия

Активация на акаунт