С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 388
  • 798
  •   1
Отговори
# 660
Ако изгората е като мен, няма да ѝ хареса. Да се запише в протокола. Да не отнесе някой той ... не по дупето.

# 661
Проучване, да.
Ей сега пък ше кажа. Зависи от мъжа. Всеки с подхода си.

# 662
  • DE
Разбира се, че е неприятно от чужд мъж. Ако си позволи някой такова нещо такъв шамар и кавга ще отнесе, че няма да си помисли друг път да пипа чужда жена Smiling Imp Все пак е 21 век.
Съфорумката имаше предвид собствения мъж Thinking

# 663
Зависи от ситуацията.
Ако правя нещо и съм се съсредоточила ми е само до шляп, тогава си съскам. Иначе нямам против 😁

# 664
  • DE
Моя най-обича като почна нещо и да се залепи за мен да ми се ливри. Ей, иде ми да го удуша, всеки път го навикваквам и го гоня, но на него изобщо не му дреме Scream Rage Sweat Smile
Това си е баш по темата с какво ни дразнят Grin

# 665
Хахаха, говори ми. Моят само ме чака да почна да правя нещо сладко. Лепва се като дъвка на плота и само чака някоя лъжица от тестото, че и мерак за пошляпване колкото желаеш 😁
Само футболът ме спасява да си готвя на спокойствие 😂

# 666
Ох, мен шляпването ме кара на агресия. В който и момент да е, ми иде да забия един здрав на който ми го направи.

# 667
ми иде да забия един здрав на който ми го направи.
Аха, някак на инстинктивно или невронно ниво ми се повдига ръката. Нещо като тик.

# 668
ми иде да забия един здрав на който ми го направи.
Аха, някак на инстинктивно или невронно ниво ми се повдига ръката. Нещо като тик.
И аз съм така

# 669
Ама нали уточнихме, че за собствения мъж става въпрос, не за някакъв случаен. То не си и представям да е случаен, де Joy какъв ще е този, който би си го позволил на друга жена, освен неговата, с която е интимен Rolling Eyes

# 670
Ем да де, за собственото мило и прекрасно същество. Макар, че преди много години, в едни други времена, някакъв си си позволи тази низост върху мен в една дискотека, понастоящем клубче. Такъв сочен му извъртях, че се намеси охраната да ни разтървава. И оттогава ми е този тик. А барнал, а шамар ... без значение кой. Ето, самопсихоанализирах се.

# 671
От както се роди детето, непрекъснато ме кара да бързам, особено когато излизаме. Не съм от онези, които правят пълен макияж и фризура, всеки път преди да си подадат носа навън, но ми трябват поне едни 20 мин. Все пак обличам детето, приготвям му чантата за количката, искам да си избера дрехите на спокойствие, поне за десет секунди да се погледна в огледалото. А той седи отстрани и ми вика само хайде, хайде... Почти винаги забравям нещо заради него, естествено аз съм кривата накрая. Вече го оставям той да облича детето, така имам няколко минути за себе си.

# 672
  • Пловдив
От както се роди детето, непрекъснато ме кара да бързам, особено когато излизаме. Не съм от онези, които правят пълен макияж и фризура, всеки път преди да си подадат носа навън, но ми трябват поне едни 20 мин. Все пак обличам детето, приготвям му чантата за количката, искам да си избера дрехите на спокойствие, поне за десет секунди да се погледна в огледалото. А той седи отстрани и ми вика само хайде, хайде... Почти винаги забравям нещо заради него, естествено аз съм кривата накрая. Вече го оставям той да облича детето, така имам няколко минути за себе си.

Ти пак си добре, чака те отстрани. Моят просто заявяваше „слизам долу, да извадя колата“ и това при абсолютно всяко излизане. Представете си, обличане на бебе, тодлер ... абе човече, което не може, да се облече само, приготвяне на чантата му, привеждане на собствената си персона в приличен вид и накрая „много се моташ“.

# 673
Вече го оставям той да облича детето, така имам няколко минути за себе си.

Абе, ще се сетите вие... Simple Smile

# 674
При нас е обратното. Детето е първо на вратата, без значение кой я оправяше като малка. До нея се нареждаше кучето. Едното вика пътя пътя, другото лае. Аз съм почти готова, а ММ тепърва почва да се гласи. Затова вече като пътуваме, ако трябва да тръгнем в 8 на дъщерята казвам да е готова за 9, а на ММ за 7. Така всичко е 6 и тръгваме в 8.

Общи условия

Активация на акаунт