С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 551
  • 798
  •   1
Отговори
# 345
  • Mediterraneo
Аз не твърдя да съм права. Просто не приемам такива виждания и в моето семейство не е така. Няма крив и прав.

# 346
  • Sofia
И да, за мен кола, която не карам не е моя. НЕ си права по този въпрос.

За това положение, малко или много, българските жени сами сме си виновни. В по-голямата си част, нежният пол изобщо няма аспирации към въртене на кормилото, само чакат някой да ги вози. Ами, не става така.

# 347
  • София
Децата общи ли са или не?

Моят мъж си дойде и ме дразни с всичко! Почти де.

# 348
  • Пловдив
Аз шофирам ежедневно и по много. И имам достъп до която кола искам от семейните две да взема. Но не е за мен въпросът.

# 349
Съгласна с Тарти и Деската! Имам си моята кола, той си има неговата, по документи и ползване. Обаче това са нашите коли. Дори и да нямам мерак да карам, а само да ме возят. Ще ме возят с нашата кола. Ако някоя се нуждае от средства за ремонт се плаща от нашите пари. Нищо че са в отделни сметки. Както и всичко друго. Без значение хляб, почивка и пр. Усещането за общност и семейна принадлежност е в основата на добрите отношения. Той има четири мотора, от които аз карам само един. Но всичките са наши.

# 350
Много странни взаимоотношения... В нашето семейство последните месеци не бутахме парите от моята карта с цел да си закупим нова кола ( на негово име е ). В четвъртък я закупихме и опразнихме моята сметка, но каквото и да ми е трябвало и прищявки и за козметик и каквото си харча по принцип за месеца просто беше от неговата карта 🤷🏻‍♀️ . Няма мое и твое, всичко е наше. Колата е на негово име, но и аз изкарах книжка миналата година, но нямам мерак да карам.

# 351
  • София
Не знам каква е ипотеката, но ако е за жилище в ОК си е сериозна сума.  Имотът не е ли общ. Просто не изкарва достатъчно човекът.

# 352
Съсипа ми деня с неговите драми! Толкова добре започна, бях спокойна и щастлива и от първия миг, в който се видяхме днес, ми вдигна кръвното до небесата Rage
За сина си говоря!

# 353
  • София
Сутринта го помолих са пусне прахосмукачка, че подът е ужас. Преди малко ми вика "утре". И преди да кажете за робот, навивам го от една година. 👿

# 354
А защо го молиш, все едно ти прави услуга?

# 355
  • Berlin
Направо взимай робота, не го навивай. Сигурно и на вноски го има.

# 356

Никой не може да ме вбеси толкова много и толкова бързо като сина ми – даже баща му. Simple Smile

# 357
  • София
Аз пък леко приемам децата. В крайна сметка след една възраст започват сами да си носят отговорността и последствията.

# 358
Откакто си взехме робот се родих!  Както се и скубе кучето, пускам даже два пъти дневно робота. Чудесна работа върши . Пу-пу

# 359
Сутринта го помолих са пусне прахосмукачка, че подът е ужас. Преди малко ми вика "утре". И преди да кажете за робот, навивам го от една година. 👿
Робота е голяма работа! Няма какво да го навиваш,направо купи и го обяви за подарък за рождения му ден.

Общи условия

Активация на акаунт