С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 570
  • 798
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Е как мъж тежащ 80кг. ще е слаб? Искаш да кажеш,че е слаботелесен,щото е висок.
Ми ей така, на 184 см си е слаб. Но не и кльощав, просто няма нищо излишно, без да прилича на клечка.

# 391
Мда, и моя много лесно сваля 5-6 кг и влиза във форма, а аз още си нося 3те кила дето останаха след бременността. И като каже "ама виж как лесно става" и направо откачам. Ама едно е от 90кг да станеш 85, а друго от 53 - 50. Колкото са повече килата, толкова по-лесно е свалянето им. Поне аз с такова впечатление съм останала.

# 392
  • Пловдив
Преди да се разболея и започна да слабея, не от диети, ами не знам от какво, та мъжът ме вбесяваше, че има по-тънка талия от мен. А даже не бях раждала още. Е как да те дразни такъв човек.

# 393
Същото и при мен... Гладувала съм като куче и си мисля гордо, че съм свалила за нула време 10 кг. (всички казват, че си личи отслабването), а кантарчето показва само 3-5 надолу. Мъжете до мен - манекенки, без да се лишават от бира и хапване, даже напротив, даже не се и движат, колкото аз. Години наред като живеех близо до центъра почти не съм ползвала градски транспорт, все пеша и все едричка (и на конструкция, и на ген).

Затова се дразня като подиграват ДЕБЕЛИТЕ, че ги мързяло, не се грижели за себе си, ей така нарочно едва ли не всеки едър или пълен човек живее, за да дразни слабите и естетите.  Особено забавно е пушач да ти говори за здравословен живот и колко е вреден шоколадът...

# 394
ММ яде като разпран и всичките му Приятели и познати са се шегували, че има кух крак и тя отива храната. А е 1,88 65-70кг. Аз по време на бременността качих и така и не ги свалих ( все още) и съм 81-82... Чак ми е билно, а съм 1.65 като фотьойл съм.

# 395
Ох, как ги намирате тез мъже, дето изглеждат по-добре от вас. Това си остава мистерия голяма за мен.

# 396
  • Швейцария
И на мен ми е обидно. ММ яде за трима и е 188 см и 93 кг мускули, а аз добре че позаслабнах с 300 зора, та станах 77 кила. Преди бях колкото него 93, при височина 165. И все съм гладна и дебела.

# 397
  • София
Нали знаете защо мъжете нямат целулит?

# 398
  • Пловдив
И на мен ми е обидно. ММ яде за трима и е 188 см и 93 кг мускули, а аз добре че позаслабнах с 300 зора, та станах 77 кила. Преди бях колкото него 93, при височина 165. И все съм гладна и дебела.

Абсолютно ти съчувствам. Цял живот съм на какви ли не режими, като цяло без особен резултат, а моя кльощак яде какво ли не, дори преди заспиване е свикнал регулярно да се тъпче със сладко и въпреки това ще се счупи от слабост... Как да не се дразни човек на такава несправедливост... Smiling Imp

# 399
Нали знаете защо мъжете нямат целулит?
Не, що?

# 400
Щото е грозно.

# 401
  • Sofia
Някои мъже също имат целулит. Grinning Лични наблюдения.

# 402
Ох, как ги намирате тез мъже, дето изглеждат по-добре от вас. Това си остава мистерия голяма за мен.

Стига си завиждала пък ти. Smile

# 403
  • Пловдив
По красота си ги избираме Simple Smile

# 404
Мда, мечтая си за мъж, който да ме превъзхожда по красота и телосложение.

Общи условия

Активация на акаунт