С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 563
  • 798
  •   1
Отговори
# 405
Мда, мечтая си за мъж, който да ме превъзхожда по красота и телосложение.
Не спирай да мечтаеш, може и да те огрее. То с грозен и дебел всеки може. Joy

# 406
  • Швейцария
Беше ми на езика това да й го кажа, но не посмях, че тази потребителка е много заядлива и гледам никога да не отговарям на нейните провокации.. А да я огрее....имам леки съмнения по този въпрос, ако и вкъщи се държи по същия начин, както тук. Надявам се в реала да е съвсем друг човек.

Последна редакция: чт, 29 апр 2021, 01:09 от JennyBG

# 407
Много му влияе Пълнолунието на ММ тези дни (Раци сме и двамата) и е просто невъзможен... Изморителна седмица на работа, а не може да се наспи нормално. За най-малкото пуфти, мрънка и се сърди. Като свекърва е...

И "заплахите" ми да си намеря любовник (на майтап, разбира се, ревнивко е и понякога нарочно натискам там, като съм много ядосана) като не му влияят вече, следва настъпване по другото болезнено местенце - "скъпите" му китари. "Нали знаеш, че като съм сама вкъщи, мога да им причиня каквото си поискам?" Така го и събуждам като заспи дълбоко и не му се става - заставам до леглото и започвам - "Бутнах китарите". Действа безотказно! Един ден пак бях кипнала от глупости, тръшнах се на стола пред компютъра и... в отсрещния ъгъл на стаята едната китара се стовари, без да съм я пипнала дори. Е, нищо не ѝ стана от падането. Като съм притеснена или развълнувана от нещо, често се случва техниката да забие, нещо да падне...

А мъжете си имат друга конструкция на тялото. Всичко е наред, стига мъжът ми да не ме тормози аз колко кила съм, как се обличам и прочие.

# 408
Метаболизма им е различен, а и природно са програмирани да трупат муслулна маса, а не сланинки като нас Joy
Мен ме издразни снощи като каза, че не му се ядяли картофи, а не ми беше казал какво му се яде, никога не казва "жена, сготви това и това", все аз трябва да мисля и да съобразявам и за него, и за детето, кой какво харесва, а и да е разнообразно. Като го питам ми вика "направи си списък с 15 неща и ги върти и не ме занимавай да ме питаш" напрягала съм го, човека Imp Не ми тежи да готвя, вкъщи съм си, имам време, ама това измисляне и съобразяване направо ми тежи на моменти. Е, накрая си изяде каквото имаше и даже каза, че било много вкусно, ама ми наду главата преди това Scream много мразя да спорим за битовизми....

# 409
  • София
Моят ме кара само картофи да готвя, а аз се опитвам да спазвам някакъв НВР.

# 410
И моят много ме дразни за яденето. Такъв капризен мъж не познавате. Какво да направя за ядене, винаги отговора е "не знам". Никога не е казвал направи еди какво си. И най-лошото е, че синчето върви по неговите стъпки. Побъркват ме с това ядене, аз къде и не обичам на готвя.

# 411

Друго си е да е по-красив от жена си Wink

# 412
  • Mediterraneo
Моят не е капризен в яденето, не мога да му отрека.
Обаче последните три дни е в мензис! Каквото и да кажа, както и да го кажа, мен изкарва крива. Млъкнах, не му говоря. Нервен бил, кой не е нервен, бе! Сега си мълчим учтиво.

# 413
  • София
И моят е така. Развика се нещо и аз млъкнах. Обикаля ме много внимателно. Сега ме пита, какво ще ядем. Казх, че не съм гладна. Да се оправя. Ще ми мине, защото като е виновен има вид на изгубено кученце 🤣.

# 414
  • Пловдив

Друго си е да е по-красив от жена си Wink
Няма значение дали съм грозна и дебела, важно е дали ме гледа в очите.

# 415
  • Mediterraneo
Направих си една салата, изядох си я на терасата, даже не съм го питала дали ще обядва с мен. Сега се опитва да завърже разговор, аз съм пас. Ще чака да ми мине сега на мен.

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 09:53 от Тарталета

# 416
Оф, бе Дренкова, напомни ми за собствената ми Нахалница, която като беше 2-ри или 3-ти клас, изтърси: "Мдаммм, трябва да си намеря мъж, който да съответства на моите ум и красота." Точно щях да се гътна от потрес и отрочето продължи: "Ааа, не. По-добре той да ме намери." Та така, НА ти акъл от малолетен лайфкоуч. Трай там и чакай той да те намери

# 417
  • волно калдъръмче
Мчи мноу ясно, че ще е атлетичен и красив. По-красив от мен няма как да бъде.

# 418
За какво ви е па хубав мъж  ,вие ще греете и за него.

# 419
Нека само уточним, че за всяка "красив мъж" е различно. Някои си мислят, че мъжът им красив, ама за мен може да е бозав. Моят да си ми харесва, за друга да е страшен.

Общи условия

Активация на акаунт