С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 537
  • 798
  •   1
Отговори
# 450
То затова много конфликти стават когато се пенсионират.Едно е когато по цял ден сте на работа,а като се върнете,пране,готвене ,лягане.Друго е да се прескачате цял ден в къщи.

# 451
  • София
О, аз както свикнах да го няма по много, като ми се заседи на дивана, ми иде....
Между другото, великият дразнител днес има рожден ден! Черпя виртуално! 🎉🥂🎂🧁🍩🍿
Обаче се е покрил някъде и нямам връзка с него сега.

# 452
То затова много конфликти стават когато се пенсионират.Едно е когато по цял ден сте на работа,а като се върнете,пране,готвене ,лягане.Друго е да се прескачате цял ден в къщи.

Мани, след 12 часов работен ден с тежка работа като се върна вкъщи се чувствам бодър и отпочинал. Сега по празниците вкъщи макс до 1-2 часа следобед и съм леш Simple Smile

# 453
  • Down south
Точно така е. Куп неща ме дразнят и мърпоря, отговора е неизменен, аз го правя така, така съм го правил и преди. И сигурно е така, ама кой да знае.
Много ме дразни това, че и двамата сме се овъртолили в кабели и кабелчета. Все повтарям, че искам да се сложи ред и някак си да се приберат/подредят. Добре е отговора, който получавам. Вече година, ако не друго поне е постоянен Stuck Out Tongue Winking Eye

За времето след пенсиониране не ми се и мисли. Ще пътуваме. Поотделно Sunglasses

# 454
Моят от известно време не харесва една от приятелките ми, но прекали като ме пита защо сме пили кафе двете, каква работа съм имала с нея и да съм си намерела друга компания. Много ме издразни. Леле... как му се разкрещях и накрая му казах, че не е познал. Аз съм доста търпелива и толерантна, някои от приятелите му са абсолютни простаци, но никога не съм му забранявала да се вижда или да излиза с тях, че и дома ми ги е мъкнал. Дадох му няколко такива примера и му казах, че това че не я харесва, си е негов проблем.

# 455
  • София
Прави си, но на мен би ми било супер интересно с какво точно го е издразнила толкова много точно тази конкретна приятелка.

# 456
Имаше някакви бизнес отношения с нейният мъж, които не завършиха много успешно . ММ се чувства прецакан, но аз мисля, че той си е виновен за всичко.  Е от тогава не ги харесва .

# 457
Тоест, ти директно заемаш страна (хем в лични, хем в бизнес отношения), и то на приятелката ти, а той си е виновен сам, защото? Защото така?

# 458
В случая виждам, че той не е прав, нищо че ми е съпруг. Освен това ей така по същия начин ми е прекратил други приятелства и точно затова този път ударих в масата . Ние с нея се познавахме много преди това и в редките случаи когато се виждаме , никога не коментираме бизнеса на единия или на другия.

# 459
Ревнив ли е? Попринцип половинките насилници го правят тоя номер - отдалечават те от приятели и роднини, за да си само техен и да не им избягаш. На мен ми звучи алармиращо поведението му.

# 460
Не, не е ревнив. Но много обича да обвинява други хора за собствените си провали, както е в случая - давал пари без изобщо да види какво купува, предоверил се, не беше питал и мен- направо ме постави пред свършен факт (още тогава му казах, че ще съжалява) и после другите са му виновни. Ами не са, той си е виновен. Много е наивен, но дано му е вече за урок.

# 461
Моя мъж ме дразни като ми критикува косата! В момента съм с бретон, а дълги години ходех без. Не ми отива без бретон, защото лицето ми е продълговато, а челото ми е голямо, тоест линията на косата ми започва по-назад и това оптически още повече издължава. И като сложим и една дълга коса до гърдите, хептем. Та, според моя мъж, не ми отива с бретон, отива ми без. Обяснявам му аз, той ми вика, че лицето ми било кръгло. Моля!? Кръгла му е кратуната. Отварям аз снимките си и му викам, хайде гледай, кръгло ли е, а той вика да. Ама не е кръгло. Не, че аз искам да не е кръгло, то просто не е кръгло. С бретон изглеждам като човек, реално ми отива, имам и самочувствие най-вече. Дълги години съм си мислила, че не ми отива и ме беше страх да експериментирам. А той ми подкопава самочувствието сега. Не искам най-близкия ми и скъп човек да не ме харесва Sad... Защо всичките ми обувки били сиви или бели.. Ей за това се закача с мен. Че какви да си взема, бенбени ли, да не ми отиват на нищо. Не е лош мъжа ми, ама така като ме почне и ми подбива всякакво самочувствие и само ми всява съмнение добре ли изглеждам и тн... Не съм прекалено суетна да вися на огледалото нон стоп, но като жена искам да изглеждам добре и то за себе си го правя и в момента е така. Но ако желая мъжа ми да ме хареса, явно трябва да си пусна бретона и да приличам на портрет на Христо Ботев, да си купя бенбени обуща и да спра да си слагам червило и спирала за мигли (защото това е единственият ми грим, а той не харесва грим) и....да ида да живея в джунглата.

# 462
  • DE
Моя пък иска да съм с дълга коса, с къса било като мъж Rolling Eyes Не ми е чак толкова къса, почти до раменете. Но вчера му разправям, че трябва да я скъся, че почва да падат косми като я оставя по-дълга и се дразня, по-лесно я поддържам по-къса, а той се цупи.

# 463
  • София
Подстигах се много късо миналата година и бях 50 кила и моят ми каза, че все едно с 12 годишно момче бил 🤣.

# 464
Предполагам, познаваш и други цветове, освен бяло, черно и пембе. Simple Smile
Мисля, че бихте могли да намерите решение без ти да се чувстваш както описваш, а той - да не те харесва.
Аз бих попитала партньора си преди да предприема осезаема промяна във визията. Например, не ме възприемат с права коса и много рядко го правя. То и ме мързи, де Simple Smile. Обичам да нося  цветни лещи и това също го съобразявам.

Общи условия

Активация на акаунт