С какво ви дразнят мъжете /тема №7/

• 56 515
  • 798
  •   1
Отговори
# 480
  • Mediterraneo
С избирателна слухота и слепота се живее в мир и хармония, вярно е Simple Smile Simple Smile

# 481
  • София
С избирателна слухота и слепота се живее в мир и хармония, вярно е Simple Smile Simple Smile
Ох, слепотата още не съм я придобила. Като ръсят боклуци се дразня и ставам зла.

# 482
Моят пък подскача ако кажа че ще си боядисам косата. Жената като си боядисвала косата, си боядисвала и мозъка. Та голям кошмар му е това боядисване Joy

# 483
  • София
Моят пък подскача ако кажа че ще си боядисам косата. Жената като си боядисвала косата, си боядисвала и мозъка. Та голям кошмар му е това боядисване Joy
Твоят поне приема, че имаш мозък.

# 484
  • Sofia
Много чувствителни тез' ваши мъже, бре! Joy

Моят е "пълно перде" – не ми дава насоки за нищо, свързано с външния ми вид. Че и по принцип... Май съм уцелила джакпота с тази негова черта, като ви чета. Сякаш, с толерантен човек се живее далеч по-леко.

# 485
  • Пловдив
Ей сега пак се развиках - още в събота казах, че искам още един ключ за вратата долу. Предложих да пратя малката, той каза „аз ще ти направя“. В неделя пак напомних, че искам ключ, защото не мога да слизам 3 етажа, за да отворя на гостите си и пак чух „аз ще ти направя“ и днес - бил на работа, нямал възможност. Ми да беше ми казал, бе да ти се не знае. Аз наистина не мога, да слизам, кажи, че няма как, ще пратя детето. Ама не, той не харесва най-близкия ключар и не е съгласен, да правим ключове при него. Грижи се за мен наистина, но както той реши

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 16:58 от Pesheck

# 486
  • Швейцария
ММ пък напира лично да ми отреже косата по-къса. На каре над раменете му харесва. Дразни ме, че за някакви неща, които искам да купя за вкъщи, няма мнение. Сега се колебая между две картини и той пак нищо не казва, въпреки, че го питах 100 пъти коя повече му харесва. Показах му много картини и ми показа само тези, които не харесва. На него му дай едно легло и нищо друго не го интересува.

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 00:48 от JennyBG

# 487
Като заговорихме за стил - дразни ме, че вече се стопли вън, а той още ходи със шубата, зимното си яке, много си го харесва. И със пуловери.
Казвам му, не ги маха, искал максимално да ги износи...

# 488
Като заговорихме за стил - дразни ме, че вече се стопли вън, а той още ходи със шубата, зимното си яке, много си го харесва. И със пуловери.
Тоест да не ги свали изобщо 🙄 Тежък е живота на максималиста, мда.

# 489
  • Berlin
Кажи му, че зимата пак ще се върне ако не знае 😀 да си ги износва тогава

# 490
  • Sofia

Е, вие не бяхте ли в UK? Юни месец в Лондон, при мое посещение "неподготвена", тичах като луда из магазините, за да си взема възможно най-дебелото зимно яке, което успях да намеря... Покъртителен студ, а из улиците срещах момичета по потничета и къси панталонки. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 491
  • Mediterraneo
Аз тук така разпознавам англичаните- по потник и джапанки през януари не можеш да видиш местен Simple Smile Че е топло, топло е, ама като си се аклиматизирал с годините, е друго.

# 492
ММ прави коментари, като ще си купувам рокля...че аз все черни харесвам и почти само такива взимам...пък него явно го дразни...и ми вика какво ме питаш коя харесвам...взимай пак черна рокля, дето имаш 5 такъв цвят и сме готови.

И за бретона...години бях с прав бретон, ама такъв по рехав, не плътен (което няма значение де), обаче за да не ми се налага всяка седмица да ходя на фризьор да ми го скъсява, ако го подстриже до веждите след няма и седмица и вече ми влиза в очите и ме дразни...та ми го режеше пръст над веждите и така изкарвах 3седмици без да ме дразни...обаче първите дни малко странно стои късо ...и ММ все ми се подиграваше за бретончето, приличала съм на момченце с този къс бретон..та излизаме един ден от Т маркет и едно циганче вика: Бате, бате дай някоя стотинка и ММ се обръща към мен...на тебе вика 😁

# 493
Моя като пийне и много ме изнервя, добре, че се случва рядко. Много знаещ и можещ става, ей сега всичко ще оправи, и ламината ще пренареди в спалнята, и долу в мазето ще си направи стая, и цял живот е искал еди си ква котка за 1000 лева и почва да отваря обяви да гледа веднага, и въобще апартамента ще продава и ще взима нов, и другата баня я прави на сауна. Ако му отговарям, че всичко това са глупости - сърди се, цупи се. Ако не му отговарям - що не ми говориш, аз тук душата си изливам. Ако се съгласявам - трябва да седя и да слушам теории. После надува музиката в слушалките и почва да вика (припява си, че слуша метъл) и удря бюрото с ръката в такт. Иде ми да го удуша, добре че се умаря бързо и заспива, и че се случва веднъж на 2-3 месеца, че да съм го убила досега.

# 494
  • София
Моя като пийне и много ме изнервя...

😂😂😂
Искрено ме разсмя. Да ти е жив и здрав.

Общи условия

Активация на акаунт