Big Brother III - 5 част

• 23 283
  • 655
  •   1
Отговори
# 195
Оф, и на мен ми иска парола за форума, където пишат репортерите #Cussing out. Някой знае ли как става номера, регистрация ли иска, кво ли newsm78? Въобще не мога да вляза в сайта Close.
Репортерите са нещо като модератори, затова не може друг да пише там. И са в този форум още от ББ 1. Ти къде искаш да пишеш?

# 196
  • На погрешната планета
Оф, и на мен ми иска парола за форума, където пишат репортерите #Cussing out. Някой знае ли как става номера, регистрация ли иска, кво ли newsm78? Въобще не мога да вляза в сайта Close.
Репортерите са нещо като модератори, затова не може друг да пише там. И са в този форум още от ББ 1. Ти къде искаш да пишеш?
А, нища да пиша, само да чета Mr. Green!

# 197
Тя Мариола вече си излезе от шоуто,а Панайот какъвто е гладник едва ли ще успее да издържи цяла седмица Wink

# 198
Тоя Панайотчо може ли да е толкова ТЪП бе хора?Няма ли огледало тоя човек?
Според мен се опитва да подръжава на Здравко/от първия ББ/ ама не може  и на малкото пръсче на крака да му се сложи #CrazyЧе и фъфли на всичкото отгоре #Cussing outМаркови дрешки обичал Crossing ArmsДе е виждал маркови дрешки тоя селю.Според мен е жив комплексар  както каза Мариолка.Типичен селски бек

# 199
Аз познавам Тодор.

# 200

и си от търново, нали? Flutter

# 201
# 202
популярен си Flutter

# 203
# 204
цитирам: `в най-малко четири рускоезични форума` Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=131548.0 Laughing

спамим, чатим.... Embarassed 
извинете! Blush

# 205
Да се абонирам и аззз:-)

Хъ, тая вечер някво непривично затишие?! И Шушонка я няма?! #Crazy Thinking

# 206
От личен опит казвам - шушонка винаги дебне някъде наоколо  Twisted Evil

# 207
ми с добри хора се познаваш,макар,че са на изчезване и само това ли ще ни кажеш Grinning

# 208
  • София
Май вече е станало само за регистрирани.Като гост не можеш да влезнеш.Врътнаха му ключа,макар че смисъл не виждам newsm78

ами аз съм регистрирана и пак не ме пуска  newsm78

# 209
Гаро от къде извади тая прежда да направи плитките на Пеня? newsm78Прилича май на подочистачка с нея Mr. Green

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 09:35 от Шушон

Общи условия

Активация на акаунт