Big Brother III - 5 част

• 23 247
  • 655
  •   1
Отговори
# 225
1 Докато Гаро подстригва косата на Пепи, двамата клюкарстват по адрес на Съквартирантите. Пепи е възмутен от факта, че Дия винаги иска да е център на внимание и споделя, че му е омръзнало худжничката непрекъсното да говори за себе си.

2
Цитат на bimba
Снощи Пепи много добре имитираше Дия,ама и преиграваше малко,големи четки големо чудо и аз все още не мога да разбера като какъв се изживява той-мъж или жена?

И на мен ми направи впечатление.Нещо си противоричи Пепи май.

# 226
bimba, Диянчето е нещо като вътрешен дизайнер , доколкото разбрах , това и е работата. Иначе разправяше че някави изложби правла едно време , явно и художничка го раздава.

Имаха пак задачи да се нареждат . Мъжете трябваше да се наредят по това кой е най-голям неудачник , Боби ръгбиста , Любов го сложи на първо място , иначе при самонареждането Тошко се беше изправил първи.
Жените се нареждаха по това коя е най - лесна . Лилето и Палома бяха първи. После Боби за да си върне на Любов , я изтипоса най-отпред

И да ви кажа тая Светла много е проста , милата , само мъчи гледа тъпо ,  като реши да говори пак гледа много тъпо , изобщо лъха , лъха простотия от нея

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 14:48 от amusette

# 227
amusetteблагодаря ти,сега пък по нова+ няма звук тези вече се уляха,малко свободно време да има човек и нищо пфууууууууууу.Някой гледа ли голямата уста снощи,какво о"оклюкариха" Ева и Боби?

# 228
  • Някъде на път....
Диянчето сутринта пак се изхвърляше нещо че за нейното творчество не се плащало достатъчно и колко била велика.
Нищо друго интересно
Е, писна ми от тая фръцла!   #2gunfire

# 229
  • София
Светлана вчера ревала,че иска да излиза.Много се била изложела,куп неща казала за себе си,само и само да влезе.
Гаро й казал,така й така всичко се знае,стой тук поне.

Светлана  казала:" Много съм лъгала"
Гаро коментира " Курвите , ако не излъжат всеки ден..."

Не бих се учудила, ако след като толкова се изписа, че Светлана е излъгала, че бебето е от друг, само за да влезе, а ето и тя си приказва разни работи, от ББ да изчакат да роди и да направят някое внезапно драматично разкритие и да я номинират автоматично.
Ако се усъмнят, че лъже един ДНК тест им е най- малката грижа.  Thinking

# 230
съквартирантките се подреждат по критерй - най-стилно облечена. Първа вляво познайте кой е, Лиленцето, толкова доволна от себе си  Sunglasses Втора - Дия/аз лично съм изумена, явно и операторът, защото камерата я проследи от глава до пети - ми зле си изглежда за мен, особено както не се реше напоследък/. Трета е Ева, после са близначките, след тях без претенции - Палома, Светлана и леля Вили.

# 231
сега съквартирантите се подреждат по мързеливост. Тук спорът беше по-голям. За най-мързелив се самоопредели Борислав, после Боян, Павел, Пеньо, Тодор, Гаро.
Сега Виолета ще ги подрежда по същия критерий, тя накара Павел да се премести при най-трудолюбивите, че нещо й бил помагал в кухнята  Mr. Green

# 232
още от Нова+ - Пеньо обяви, че утре ще стане рано, за да си оправя краката. Повтори го и към камерите на ББ. Гаро му каза, че има хубави крака, така че да си сложи късите гащи и да показва това, което е хубаво в него. Пеньо се развихри и добави, че краката му са същите като на Палома.

# 233
още от Нова+ - Пеньо обяви, че утре ще стане рано, за да си оправя краката. Повтори го и към камерите на ББ. Гаро му каза, че има хубави крака, така че да си сложи късите гащи и да показва това, което е хубаво в него. Пеньо се развихри и добави, че краката му са същите като на Палома.

леле, Joy Joy Joyлеле

# 234
Пеня, Пеня......... hahaha

# 235
# 236
Какво е станало в ББ, някой знае ли? Shocked
По денонощния канал върви съобщение, че са се случили някакви изключителни събития и затова няма пряко предаване.

# 237
Ей тва са крака елхички, дето ги сънува Joro 01 Joy

# 238
 Simple Smileкажете като почне предаването, че нямам ТВ в стаята.

# 239
  • Карлово
Тити, ти като гледаш Нова+, дават ли Пацко как вършее? Че на мен все не ми остава време да се заседя по-задълго.

Общи условия

Активация на акаунт