Отговори
# 585
Здравейте, момичета! 😘😘😘
На мен любимият ми епизод е 11!♥️❤️💖
От първата до последната сцена с Еда и Серкан са ми супер любими!
Серкан не каза "да" на Селин, а хвана Еда за ръката, тя го целуна, песента в колата, къщата на доктора, Еда му каза, че не може всичко да е както той иска, болния Серкан, Малкият принц и грижовната Еда...... и разбира се накрая дълго очакваното признание и целувката! ❤️❤️
Като я гледам тази серия всеки път се разтапям от умиление!

И сега какво се оказа Девите освен практични са и романтични! 😘🤗

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 10:57 от lady laura

# 586
  • Пришълец
Лелеее, колко сте изписали, едвам ви настигнах Kissing Heart Joy

Това за бременността е едно от най-често срещаните и досадни клишета, знаех си аз, че няма да ни се размине.
 Селин ще ги извърти нещата така пред Еда, но ще е без знанието на Серкан. Ако не се е стигнало до интимност лъжата бързо ще излезе наяве. Обаче Еда ще се отдръпне мълчаливо, без да задава въпроси на Серкан, за да не расте едно дете без баща Smirk
 Дари, мисля, че се сещам за споменатия сериал - Сега и завинаги. Мен там ме възмущава и брака между братовчеди, имаха и дете. Ужас Rolling Eyes

Лаура, наистина. Сцената пред камината е прекрасна Heart Настръхнах първия път като я изгледах.

midnight__sun, ооо и ти редиш рими, супер. Sweat Smile

На въпроса на Пеперудка - на никой от героите не се оприличавам изцяло. Недоверчива и трудно допускаща хора до себе си съм като Серкан. Една такава дръпната съм, но пък влезе ли човек в живота ми, има си своето специално място. Heart
На Еда приличам по любовта към цветята. Говоря им, на животните също. Много ми допадна още отначало тази героиня - силна, отстояваща себе си; с добро сърце, но не и наивна.

Аквамарин питаше за любим момент и епизод.... не мога да избера между 3 и 7 еп. Фиктивния годеж ми е много любим - закопчаването на роклята, която Серкан всъщност сваляше с поглед (броя го за челния ми сблъсък със сериала, тогава залепнах истински за екрана), танца, слагането на колието, Еда с маргаритките, после като наблюдаваха двамата звездите и Серкан не откъсваше поглед от нея... абе всичко в този епизод.
А 7-ми е РД. И него много, много го харесвам.

Ако се сетя какво друго щях да казвам, ще го допълня. И без това много разхвърлен пост се получи Joy

# 587

Animal Panda Face Гюнайдън, дами! Animal Panda Face
Бях забравила колко обичам да слушам Керем да говори на английски. Има страхотен американски акцент. Нейтив. Както сме обсъждали вече. Това по повод сторитата му за WWF. Wink И btw, мотивира ме да си купя hoodie, само че сайтът е турският и не мога да се ориентирам дали мога да поръчам за България. За съжаление, онлайн шопът на WWF България временно не извършва доставки заради пандемията. А в международния не са качени тези модели, които Керем показа.
Скрит текст:
Ако някоя от вас може да ми помогне с турския сайт, нека ми пише на ЛС.

Относно Биге - съгласна съм, че екипът можеше да покаже солидарност към загубата й, като в този ден не качват весели сторита от сета и запазят мълчание един вид. Но вече са ги нахейтили, че не са отишли на погребението, вкл. Керем и Ханде. Сега, искам да кажа нещо в тяхна защита (на всички) - пандемия е, те са на работа, не всеки може да понесе погребение (знам, че е един вид уважение, но аз също не понасям добре такива събития, затова си ги спестявам, когато мога), освен това не се знае колко са близки с Биге в действителност. Важното е, че Арас е до нея. Видяхме подкрепата, която й оказва, в която не съм се съмнявала. Така че да не бъдем строги към хората от екипа. Всеки си живее в неговия свят. Да, можеше да са по-тактични, но те си знаят. Не одобрявам това сипване на пепел по главите им. Wink

Аз четох че Керем и Ханде са искали да отидат но не са ги пуснали ,че Ханде е плакала много и до последно е била с Биге преди да тръгне

# 588
  • София
Сани,
Керем и Ханде наистина демонстрират по-близки отношения с Биге. Те си знаят в крайна сметка. Възможно е да има сериозна и уважителна причина да не присъстват на погребението. Каквото и да е, това си е тяхна си работа и не сме ние тези (визирам “феновете”), които трябва да съдят и държат сметка.

# 589
Ново еп. 36

# 590
Здравейте! Май имаме озет и промо снимки..

Скрит текст:
💫 Тень «законного брака» падает на воссоединение Серкана и Эды. Эда рада, что даже если ее брак настоящий, Серкан ее вспомнил! Не смотря ни на что, они расторгнут брак с Денизом, продолжат свою любовь и преодолеют все рука об руку.

Любовь Дениза к Эде перевешивает все и он исчезает. Найдут ли Эда и Серкан Дениза? Будут ли они счастливы?
Опитах се да го преведа от руски...

Сянката на законния брак пада върху събирането на Серкан и Еда.Еда се радва, въпреки, че нейния брак е истински,че Серкан си я е спомнил.Въпреки всичко тя вярва,че те ще прекратят брака  с Дениз,ще продължат любовта си и ще преодолеят всичко ръка за ръка.
Любовта на Дениз към Еда надделява над всичко и той изчезва. Ще намерят ли Еда и Серкан Дениз? Ще бъдат ли щастливи?

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 14:08 от Виолета Цветанова_563417

# 591
Аз продължавам да мисля,че всичко в блъф от страна на Селин.Та тя умира от ужас,че Серкан може да си върне паметта.
Любими са ми три епизода-7,8 и 9, и като цяло от 1 до 13-без края.

# 592
  • Плевен / София
Интересно кой е този пред кафенето на Дениз

# 593
# 594
Гости ,
този ли имаш предвид?

Прилича ми на "оня" от офиса...Ердем

# 595
Ердем ще го играе Агент 007 Sunglasses
Гости ,
този ли имаш предвид?

Прилича ми на "оня" от офиса...

# 596
  • Кърджали
Върху събирането на Еда и серкан пада сянката на " законната сватбата". Ела е шастлива, пе Серкан си я спомнил, въпреки, че се озовава в брак. Незявисимо от всипко вярва че щв анулира брака, любовта им ще продължи и ще бъдат щастливи хванати за ръка. Дениз изчезва след като не може да преодолее любовта си към Еда. Еда и Серкан ще намерят ли Дениз? Серкан и Еда ще бъдат ли щастливи?

Ердем ще го изграе детектив май

# 597

Ердем ще го изграе детектив май...]

Хм, прави ли ви впечатление, как Ердем по неговия откачен начин почти винаги супер точно прогнозира събитията, но после ги превръща в такива комични, нелепи  и недодялъни ситуации, че ние забравяме за неговата пророческа прозорливост.

# 598
С гугъл - преводач от италианките:
"Според журналисти Биге се чувства зле и дори е припаднала. Отведена е в дома и в Бодрум, след като Ханде е разбрала за това, тя пътувава от Истанбул до Бодрум при нея. По шосе е почти 700 километра"
"Днес част от снимките са отменени. Изостават много с графика"

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 13:38 от mi_si

# 599
  • София
С гугъл - преводач от италианките:
"Според журналисти Биге се чувства зле и дори е припаднала. Отведена е в дома и в Бодрум, след като Ханде е разбрала за това, тя пътувала от Истанбул до Бодрум при нея. По шосе е почти 700 километра"
"Днес част от снимките са отменени. Изостават много с графика"
Ох, много съжалявам за болката която трябва да изживее Биге. Браво на Ханде. Тя много добре я разбира. Нали преди две години изгуби майка си. Прекрасна постъпка. Ето с кое се отличава това момиче от много други. Тя е невероятен човек и приятел.

Общи условия

Активация на акаунт