Отговори
# 615
  • София
Аз знам и една друга известна турска актриса Неслихан Атагюл, която много обича да се кипри с дрехите на нейният съпруг Кадир Доулу. Беше му навлякла панталоните. Понеже тя е миньонче, панталоните и бяха много големи и ги беше  навила на кръста. Редовно му облича ризите, якетата. Голям майтап...

# 616
  • Пришълец
Самото съвпадение е забавно, но истина е - няма начин той да облече нещо, което е по мярка и на нея. Изключено е просто, я колко е крехка Ханде Grinning

Иначе онова с почти еднаквите гривни също ми хареса, белезници ми се привиждат Satisfied (още някой беше отбележил).

# 617
Миналия ден прочетох точно за тази тема. Не си ги разменят, фен им ги е изпратил като подаръци. Поне така пишеше.
Иска ни се, но ще почакаме докато започнат да си носят дрехите, ако изобщо ги видим да го правят 😏

# 618
  • Пришълец
Това вече звучи правдоподобно Hands V

# 619
Миналия ден прочетох точно за тази тема. Не си ги разменят, фен им ги е изпратил като подаръци. Поне така пишеше.
Иска ни се, но ще почакаме докато започнат да си носят дрехите, ако изобщо ги видим да го правят 😏

Но най-важното е ,че си ги носят❤

# 620
От Керем:

Според DigiLUP нашият е на 2-ро място:

# 621
Ох, нашичкия днес много активен , получих сърцетуп Joy а Бърборанка се е размазала на пода след сторито му на английски и гледайте , че никаква я няма , още не може да се съвземе Joy

# 622
  • София
Ханде вече гони  20 млн. последователи в инстаграма.

# 623
Из бисерите в Туитър. Trollface

"Hande is not in Istanbul and suddenly Kerem remembers that his house exists, Hector, IG, Twitter ... I will not say anything because we all already thought about it."

"Ханде не е в Истанбул и изведнъж Керем си спомня, че къщата му съществува, Хектор, IG, Twitter ... Няма да кажа нищо, защото всички вече сме мислили за това."

# 624
Момичета, оставям ви този линк на испанския канал Divinity. От 17:15 бг време дават Любов под наем и след него Love is in the air. Така някоя от вас може и испански да научи, защото сигурна съм повечето диалози ги знаете наизуст! 😁
https://www.divinity.es/endirecto/
Нашето сериалче го дават и вечер от 22:15 и са съвсем в началото, снощи ги засяках на 2 серия са! 🤗

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 18:49 от lady laura

# 625
Много нахално ли ще бъде ако питам дали тази вечер ще имаме фраг? Или остава за утре? Или изобщо няма да има друг? 🤔

# 626
  • Пришълец
Май не се е случвало да пускат фраг в деня преди епизода, т.е. утре не мисля ама тази вечер може и да има Grinning

# 627
и аз цял ден чакам фрагмент, мислех че днес ще е фрагмента, а утре снимките и озета, но като пуснаха озета и снимките си помилих, че ще имаме и фрагмент, все пак - те вечер ги пускат, има надежда, ако не ще остане за утре

# 628
Преди 40мин продуцентите са писали, че не знаят дали ще има 2ри фрагман , нямат новини. Според мен може и утре да го пуснат , не ми се вярва да останат с 1 фрагман , имало е такива сериали , но при нас не се е случвало досега.

# 629
И аз си мисля, че заради случващото се с и покрай Биге няма да пуснат фрагман днес, а може би утре.

Общи условия

Активация на акаунт