Отговори
# 105
Не исках коте да кажа - редактора на телефоня ми играе номерца. Това е! 🐶 Мяууу...

# 106
Ейх, точно вие, двечките, не сте разбрали кое е Котето любовно 😆

# 107
Не сме невинни и чисти, като сълзички. То за това, Налбантова 😇

# 108
НЕ сте де, точно за това казвам да не се правите на моми и че не сте разбрали кое е котето 😆😆😆

# 109
Аааааааа, то от бързината 😀😀😀 Ние сме, исках да кажа.. ама то си излезе това, което ми е на душата 😀😀

# 110
Признавам, че заради това бързах да те цитирам и да нямаш време да редактираш. Подозирах липсата на "И" 😆
Магийке, ти да не си яла кексче днес, та си казваш всичко, дето ти е на душа 😆

# 111
  • София
Ако продължим с темата за “котето”, няма да издържа и ще споделя някой колаж с Божинката. Joy Керем е пантера! Чорная пантера. Моля, моля. Grinning
“Ко стаа, бг-мами, коя от вас ме нарече коте, бързо да си признава!” Stuck Out Tongue Winking Eye

# 112
Кой ще гали котето любовно?
Ела с мен да си играеш на световно!

Момичета, вие сте толкова перверзни, а сте женени.. дано не са наясно мъжете Ви, че скандали ще има мале малее.. Grinning

# 113
  • Кърджали
Мпят добре че не чете тук. Че се е развел от днес за вчера

# 114
Той и моя не чете, че нямаше да му хареса 😀😀😀
Бътърфлай, те може и това да са ни харесали 😉, ама едва ли като е насочено към Котето Керем 😂😂

# 115
Пеперудке, не всички сме женени, омъжвани, бракувани 😆
Перверзни са само.... Нашата скъпа БЪРБОРАНКА С РОЗОВИ ОЧИЛА.
Разбрах защо е с очила дори. За да не се вижда къде й отива погледът щом погледне Керем 😆
И не викам, само да се набие на очи 😆

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 19:58 от Nalbantova

# 116
Ми да, само Бро си призна сама какви фетиши е преоткрила покрай Керем 😀😀😀😇

# 117
Че като сме женени какво ни пречи да си плакнем очите и обогатяваме фантазията ,в случая с Керем.  И да ме чете ми,проблема си е негов не мой 😆🤣

# 118
Ако продължим с темата за “котето”, няма да издържа и ще споделя някой колаж с Божинката. Joy Керем е пантера! Чорная пантера. Моля, моля. Grinning
“Ко стаа, бг-мами, коя от вас ме нарече коте, бързо да си признава!” Stuck Out Tongue Winking Eye
Не, аз за точилката питах, щото всеки знае, че точената баница е най-вкусна! Joy

# 119
  • Пришълец
Специално за Славена, която забелязва несъответствията при монтажа Stuck Out Tongue Winking Eye

Магия, радвам се, че остави поста в този вид и не се върна да го редактираш. Тъкмо тези които са се включили със закъснение като мен ще схванат какво си говорите Joy

Блу, благодаря love001

Общи условия

Активация на акаунт