Отговори
# 165
БРО, еее страхотни са, бравоо Heart
Изобщо тук сте се събрали толкова талантливи, браво на всички момичета  Blush Hands Clap Heart

Сложих ,,18+" в заглавието, дерзайте и си изливайте мислите на воля Smiley

Отсега шипвам миник Еда и миник Серкан, да знаете Stuck Out Tongue Winking Eye Blush

# 166
Миник Серкан ще го покажа в скрит текст, но не ме цитирайте, защото искам да я изтрия след 5-10минутки. 😀
А той може да е миник Серкан, ама аз няма да го играя Айдан, аз съм добричка 😇😍

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 23:40 от Есенна магия*

# 167
Ок, първа майка - съгласна ✔️
Втората чу за сватба, покани и гости - откачалки и се покри. Оп, появи се, докато пиша. Чаровник, закачлива уснивка пуска 😏
Реших - кум ще е на Алекс малкият, е... "Дирим си кума" сега 😆

Али, браво! Не го махайте вече, че вече не знаеш коя булка с какви мисли се е събудила 😆

# 168
  • Пришълец
Скрит текст:
Алекс, този перуански женшен му казвали още Виаграта от Перу! 😁
Между другото оказа се че имам вкъщи всички билки, без въпросния женшен! 😁
😄
Отивам да слагам чая! 😜😁
Марги и ти ли? 🤗🤗
Аз освен да предложа корица за стихосбирката! 😄🤗😘

Лаура, рисунката твоя ли е?! Ехаа Grinning

Магия, много сладък, да ти е жив и здрав! Heart Eyes

Е, вече сме 18+ в заглавието Joy

# 169
  • Кърджали
Аууу, Магийке, сладур. Ако имах малка дъщеря щях да го открадна.
Ама моята е голяма...

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 07:40 от Aлекcандрa

# 170
Марги моя е, но тя е стара, пускала съм я преди няколко теми! За нова нямам време, само тук вися, да не ви изпусна! 😁
Налбантова какви теми 18+, ти ни пускаш мухите в главите, после булките с какви мисли се събуждат! 😁🤗😄
Хайде чаят е готов!

# 171
Както казах и преди "ние сме невинни момичета", аз с такива мисли не се събуждам 😀😀

# 172
  • Кърджали

Скрит текст:
Айдан :Еда..
Еда :Г-жо Айдан...
Айдан :Може ли малко да поговорим?
Еда :Добре.
Мело:Разбира се. Ние с Джерен имахме работа. Хайде, имахме работа.
Сейфи :Да дойда с вас.
Айдан:Еда, колко красива изглеждаш
Еда: Благодаря
Айдан : Винаги съм искала да бъдеш моя снаха. Ти влвзе в живота ми, помогна ми да се справя с най - голямата ми травма. Но знаеш ли, кое е по-важното, което направи. Напфави светът на син ми по- красив. Какво повече може да иска една майка? Да срещне една жена, да поомени живота на детето ѝ по най-хубавият начин. Де да можеше да са думи на раздяла. Да бяха думи за "добре дошла в живота ни". Но такъв е живота. Помякога ти се случват неща, които не искаш. Да, това са думи на раздяла. Но от тук нататък ти ще си моя дъщеря. Винаги.
Май останаха сцените с кексчетата. Ама утре. Ако някой се сеша оше нешо, да казва

# 173
  • Пришълец
Лаура, точно понеже я пускаш за втори път се усъмних, че е твоя. Kissing Heart

Хайде сега, Налбантова ни пускала мухите. Тц, тя само ни окуражава да не оставяме нищо недоизказано Joy

# 174
О, моля ви се, Деви Марии такива 😆
Вярно е, не се събуждате, защото си лягате с тях 😆😆😆
Аха, измийте си ръцете с Налбантова, но не тя насочва очите на Бро към точилката на Керо, нито на някоя друга към баклавата му или към вените по ръцете... Ако така ви е по-лесно - добре 😆
Ама Марги, ако имате нужда - ще ви давам кураж. Все пак - споделената мъка е половин мъка 😆 Тук ще е - Споделен мерак - половин мерак 😆😆😆

# 175
Тъкмо мислех да добавя, че може да не ставаме с такива мисли, но си лягаме с такива.. Ето, Бро, каза, че с мисълта за Керем заспивала.. 😂😂

# 176
  • Пришълец
Всичко ще си кажем ние, чая така действа Joy
Налбантова, аз въздишам по него, но по снимки винаги първо отразявам нея. Някой днес питаше, та се сетих...

# 177
И аз съм като Марги.. Керем ми е направо слабост, обаче на Ханде красотата няма равна и винаги първо нея забелязвам. Керем е красив, но има една красота, която трябва да я огледаш, да я възприемеш, да й се насладиш, не знам как точно да го обясня, а Хандее... там направо те главозамайва, то красота: усмивка, лице, кожа, коса, тяло.. всичко и е идеално на нея. Красота като ураган - опустошителна😻
Днес няма да има чаршаф от мен, но до сега работих над един проект. 🤯

# 178
Да не излезе, че вие въздишате повече по нея, отколкото аз, ей 😆

Магийке, моля те, обясни ми следното - каква е красотата на кожата на Ханде? Цвят, пори, еластичност, гладкост? По снимки не се разбира дали е като бебешко дупе, но ти.. Ти да не си, я пипала?? 😆
Ти съвсем ги забрави тези чаршафи, но предполагам какъв щеше да е, ако го беше пуснала 😏 (💦🤽‍♀️🛀🤽‍♂️)

# 179
Абе, изглежда ми просто перфектна, без недостатъци, една такава свежа и сияеща, като от реклама на козметика за лице. Аз винаги това забелязвам, няма никакви невършенства, лицето й е като на порцеланова кукличка 🤔 Ама бързах и не се изказах до края 😂
Не съмммм ги забравила, обаче имам много работа и все стоя до късно пред лаптопа, ама не е за да пиша чаршафи 😭

Общи условия

Активация на акаунт