Отговори
# 180
  • София
Докато тук в нашата тема се вихри литературно творчество, в социалните медии е започнала война.
Феновете на Серенай Саръкая се обръщат към Ханде Ерчел: "Керем и Хектор са наши!"   
Това е по повод интервюто, което журналисти взеха от Керем и Ханде преди 2 дни пред офиса на Фох.
Феновете са побеснели заради това, че кучето Хектор е показало прекалена привързаност към Бамби. То непрекъснато се дърпаше и искаше да отиде при нея. Според анализаторите това показвало, че е свикнало с нея.
Те се ядосаха, че сладкото куче Хектор е в скута на Керем Бурсин и той е обект на телевизионни и вестникарски новини свързани с Ханде.
В същото време пък феновете на Ханде са писали постове в социалните мрежи: "Стойте далеч от Керем. Не заставайте между Ханде и Керем. Фенове, не им давайте възможност. Ние винаги сме зад Керем и Ханде. Знайте  това".
Мале, мале, каква ревност, за едно кученце ще се избият.

# 181
Влизам да ви дочета, гледам 18+ на темата, супер, необходимо е, страстите се вихрят. Коя с какви мисли си ляга, с какви става. Коя какъв Керем си представя - коте ли, пантера ли, или пък баклава. Joy
Чета, чета, стигам до стихотворение, после второ, после рисунка.
Тук всички са хора на изкуството.
Невероятни сте, момичета, всички! Седя и се смея сама! Чудесно настроение носи темата, заряд направо! Heart
Да се отчета с още една снимка на Керем. Лека нощ Smiley

# 182
Абе, изглежда ми просто перфектна, без недостатъци, една такава свежа и сияеща, като от реклама на козметика за лице. Аз винаги това забелязвам, няма никакви невършенства, лицето й е като на порцеланова кукличка 🤔 Ама бързах и не се изказах до края 😂
Не съмммм ги забравила, обаче имам много работа и все стоя до късно пред лаптопа, ама не е за да пиша чаршафи 😭

Магийка , не си гледала внимателно, има малки пъпчици Ханде , но успешно ги прикриват с грима Stuck Out Tongue Winking Eye на сцената в асансьора се виждаше много от близо кожата й , сега ще потърся стоп кадри. Не че нещо , просто съм луда на тема акне Joy

Всъщност това е единственото място , където съм забелязала нещо , така може и да е била преди цикъл просто Joy

П.п Сърдя ти се , че изтри зетя преди да го видя , но вярвам на думата ти , че е красавец , може да им уредим една сляпа среща Joy

Лейди Лаура, рисунката е страхотна и аз помня , че беше качвана преди , но не помнех от кой. Hug
А , Али също правеше някаква 3д рисунка ли какво беше , така и не я показа в завършен вид? Thinking

# 183
Лейди, страхотна ти е рисунката, помня, че си ни я показвала и преди. 👏 Идеална е за корица на стихосбирката на нашите таланти .
Славена😊 и БРО😊 съм ги разбрала, че им се отдават закачки в рима. Марги е откритието на вечерта 😊. Много хубаво ви се получава, момичета.
Налбантова, какво излезе, че ние май повече заглеждаме Ханде от теб 😂🥰😊, но към пердетата няма да поглеждаме 😘😂🤗🥰🤭.
Толкова хубава тема си имаме ❤.

# 184
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много положително настроение и усмивки Wink

# 185

Добро утро, момичета! 🤍
Желая ви усмихнат и ползотворен понеделник!
Много добре си се посмяхме вчера, а аз снощи съм сънувала, че Керем ми е сърдит и не иска да ми говори, защото мъжът ми се прибирал от плаване и аз съм говорила и мислила само за това 😂, докъде ме докара тази тема... ама пак си ви обичам ❤
Така като няма фраг, поне си се забавляваме тук, защото иначе бих откачила, свикнала съм след епизода да си има фраг..

# 186
Добро утро, момичета! Коя сънувала Керем, коя не, реалът ни зове! 😘🤗
Снощи идвах да ви пусна нещо от Туитър, но с тези 18+ страсти забравих! 😄
Остани в паметта ми и в спомените ми, остани там, където никой няма да те докасва, където всеки път когато те потърся мога да те намеря!

# 187
Добро утро, момичета! Коя сънувала Керем, коя не, реалът ни зове! 😘🤗
Снощи идвах да ви пусна нещо от Туитър, но с тези 18+ страсти забравих! 😄
Остани в паметта ми и в спомените ми, остани там, където никой няма да те докасва, където всеки път когато те потърся мога да те намеря!

А какво означава това?! Аз се разтревожиш не на шега... Flushed

# 188
Добро утро, девойки (?)! Wink

Гледам сутринта 50+ отговора и си викам 'има фраг', а то вие сте си правили литературно парти Joy
Много добре се е получило!

И зет за микиполи сте избирали Grinning

И аз мога да предложа двама в тази възрастова категория, синеоки, русоляви, стойни Wink
Мики, ще имаш богат избор, да му мисли таткото Joy

Хубав ден на всички Heart Exl

# 189
  • Пришълец
Лаура, хареса ми туита, който си споделила Kissing Heart Честно казано и аз снощи идвах да кажа друго, щях да мрънкам за начина по който Серкиш си връща паметта и незаслуженото извинение за Селин, отпих от чая обаче, прочетох ви и изведнъж ми отклонихте мисълта Joy

Нинче, направих дебют в темата покрай другите две Деси - поетеси. Само от още една двойка съм се вдъхновявала по такъв начин, че да редя рими в тяхна чест Joy Имам неиздадена стихосбирка направо Joy

Магия, добре се посмяхме - с Мики сте виртуални свати в бъдеще предварително време Joy Пък младоженците нека се придвижват още прави под масата Joy

# 190
Ми, така ами! Като комшиите си обещаваме децата едни на други 😂😂 мен още ме държи от снощи на Налбантова постоянно говори за къдриците на Хандемий и си казах и аз да се накъдря. На светлинни години съм от Ханде, ама откъм прическа го докарвам вече 😂

# 191
  • София
Flowers Hibiscus Гюнайдън, къзлар! Flowers Hibiscus

За закуска ви черпя
с една рецепта за кекс. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Рецепта за кекс

Този кекс е много специален.
По рецепта тайна направен.
От ръцете на Ханде гален.
Ето затова няма равен.

Керем внимателно го опитва.
И едва, едва вкусил: “Ммм”, възкликва.
Най-после късметът му се усмихва.

Бакпулвер, захар, набухвател...
Не ни мотайте, рецептата ни дайте!
Керем не ще да бъде предател.
Ханде кекса си в тайна пази.
По нервите ни започва да лази.

“Съставките са без значение.”
Ханде прави откровение.
“Този кекс с любов се меси.”
Допълни и над Керем се провеси.
Целувка страстна му сервира,
чак Хектор мотивира
с плюшеният заек да онанира.

Семейство Бюрсин Heart

# 192
  • Пришълец
Не е лъжа, че като са двамата с Керем по снимки, дори и в кадър от сериала да е, първо Ханде забелязвам. С впечатляваща външност е това момиче, но най-запленяващ ми е живия ѝ поглед Heart И нататък са всички онези нейни черти, по които припадаме дружно / начело с Налбантова.

А, Бърборанка споделила кекс по изпитана рецепта, браво Sweat Smile

# 193
Здравейте, момичета!

Като заговорихме за Ханде, и аз решик да се изкажа.

Ханде Ерчел ме грабна още с първият си сериал в главна роля като Селин в "Дъщерите на Гюнеш". Очите, усмивката, енергията, всичко, казах си това момиче е уникално! Не съм пропуснала сериал с нейното участие! Откакто я гледах за първи път ме грабна и не ме е пуснала!
Уважавам я, обичам я (като сестра ми е, чувствам я много близка) и й желая само най-хубави неща да и се случват! Тя разбива и стереотипа "умна и красива не може", е тя е умна , красива, възпитана мога да изброявам до утре сутринта! Много се радвам, че все повече хора разбират, че тя е една невероятна актриса!

И едно авторско гифче:

Налбантова, специално за теб и с къдрава коса съм сложила снимки!

# 194
Миналия ден прочетох нещо, което щях да казвам, но не помня да е писано. Ако е - сори.
Ханде и Керем са си дали хонорарите от списанието за благотворителност.

Дефне, спецоално за мен, но виж какво стана - някои булки дори са се накъдрили 😆
Ама специално се обръщам към тази къдравелка в момента - не ставала с такива мисли ли? Нека задам въпрос - Какво беше първото нещо, за което помисли, когато се събуди, уважаема Магийке? Отговор не чакам, защото го знам 😆 Керем бил сърдит. Ами тази вечер му се извини подобаващо, не обиждай така момчето 😏
Ти, дето си къде по-кротка от към мераци, си го сънувала, не ми се мисли при БРО какво е положението 😆

Общи условия

Активация на акаунт