Феновете на Серенай Саръкая се обръщат към Ханде Ерчел: "Керем и Хектор са наши!"
Това е по повод интервюто, което журналисти взеха от Керем и Ханде преди 2 дни пред офиса на Фох.
Феновете са побеснели заради това, че кучето Хектор е показало прекалена привързаност към Бамби. То непрекъснато се дърпаше и искаше да отиде при нея. Според анализаторите това показвало, че е свикнало с нея.
Те се ядосаха, че сладкото куче Хектор е в скута на Керем Бурсин и той е обект на телевизионни и вестникарски новини свързани с Ханде.
В същото време пък феновете на Ханде са писали постове в социалните мрежи: "Стойте далеч от Керем. Не заставайте между Ханде и Керем. Фенове, не им давайте възможност. Ние винаги сме зад Керем и Ханде. Знайте това".
Мале, мале, каква ревност, за едно кученце ще се избият.

на сцената в асансьора се виждаше много от близо кожата й , сега ще потърся стоп кадри. Не че нещо , просто съм луда на тема акне 

Добро утро, прекрасни момичета! 

Честно казано и аз снощи идвах да кажа друго, щях да мрънкам за начина по който Серкиш си връща паметта и незаслуженото извинение за Селин, отпих от чая обаче, прочетох ви и изведнъж ми отклонихте мисълта