Отговори
# 195
  • София
Момичета, встрани от стиховете и манията ни по Керем, да споделя още няколко неща за Серкан, които ми лазят по нервите. Не мога да приема това, че Серкан е толкова търпелив, учтив и разбран спрямо Селин. А към Еда е груб, безпощаден и категоричен. Омръзна ми това оправдание, че познава Селин от дете и й има доверие. Колко пъти тя показа, че не заслужава това доверие и предаде Серкан? Това, че той не иска да си отвори очите за предателката Селин, е негов проблем. Не е трудно да се досетиш за всичките й машинации. Извинението му беше капакът на всичко и търпението ми спрямо приятелите от детството Селин и Серкан се изчерпа. В крайна сметка как можеш да бъдеш джентълмен към жената, която те лъже и манипулира, а жесток и безмилостен към тази, която винаги е до теб и те обича повече от всичко, както и ти нея? Не разбирам тези двойни стандарти. Винаги да вярва на Селин и да се съмнява в Еда. Дори когато Селин е виновна, да й се прощава. Един единствен път беше груб с нея и я постави на мястото й. Само че оттогава насам нейното държание само деградира и с постъпките си от 29 еп. нататък премина всякакви граници. Крайно време е някой да й покаже вратата. Не мога да търпя Пъръл, която я разбира и подкрепя, нито Серкан, който винаги я оправдава и й прощава. Да си се събират с Дениз, един дол дренки са. Но преди това хубаво да я отсвирят всички останали. Еда и Ферит единствени й казват точните неща право в очите. Време е и останалите герои да вземат пример от тях. Най-вече Серкан. От него наистина очаквам някаква реакция след всичко. Крайно време е вече!

# 196
Аз никога не съм била фен на Ханде , знаех я като хубаво момиче , което много не може да играе и толкоз .Но знаех ,че е свестно момиче .ОБАЧЕ сега не само ,че ми хареса как играе ,( разбира се има още да учи , но се справя добре , нейната Еда е чудесна )  , но и имах възможност да я огледам по добре - много красива , много лъчезарна и най вече такава сладурана . И няма никакви корекции , напълно естествена .Да е жива и зрава , и много щастлива и в любовта Heart Eyes
Успешна седмица Heart

# 197
# 198
Здравейте,  на работа съм и не мога да пиша,и все пак Серкан да не е зодия близнаци,демон и Ангел в едно 🙄

# 199
  • София
Да не би Селин и Дениз да са им взели черния звяр (кабриото на Серкан) и червената стрела (новата кола на Еда)? Grinning Виждаме нова кола в бял цвят. Къде ли отиват нашите... Heart

Явно наистина са им взели колите и вече ползват градски транспорт. Joy Някой ще ми каже ли откъде мога да хвана този автобус??

Btw, потвърдено е, че Yasak Elma (Забранената ябълка) ще продължи и през новия сезон. Wink

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 12:44 от Бърборанка с розови очила

# 200
За нас нищо потвърдено ли няма....
Налбантова, не мога да му се извиня на момчето, Ханде ще се сърди, ако има контакт с други дами. 😀😀 А първото нещо, което си помислих беше, че съжалявам за думите си от снощи, че не се събуждам с такива мисли. 😀😀 А при Бро положението е ясно, я виж каква рецепта за кекс ни е донесла 😂
Днес ще гледам епизода и ще пиша, че само спамя с глупости, съжалявам 😇

# 201
Да се запиша, че в последните няколко теми се записвам почти на средата.

# 202
  • Пришълец
Много са креативни феновете на сериала, признах ги Joy Те в тая поза от офиса елха ли не украсяваха, какво ли не правиха (пак 18+ , ама айде ще ви спестя гифчето ), сега и в автобус се возят Joy

Магия, споко, не си сама Joy Мики много добре го беше казала преди време, че хумора отнасящ се за даден сериал е специфичен и може да бъде разбран правилно единствено от феновете му.

Колко са сладки Revolving Hearts

# 203
  • София
Засега няма нищо потвърдено за нас, магия. Има само за Последно лято - че ще продължи със сигурност до края на сезона (до края на май месец). Втори сезон все още не е потвърден. Зависи от рейтингите до края на този сезон. И за Забранената ябълка има информация, че ще продължи и през следващия сезон (не знам дали се има предвид през лятото или през новия есенен сезон, който стартира септември тази година). Надявам се скоро да кажат нещо и за нас - че ще продължим до края на май, например. А защо не и до края на август?! Hug

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 13:15 от Бърборанка с розови очила

# 204
Аз пък пак от второ гледане виждам неща, които на живо съм пропуснала. Joy Та искам да попитам нещо:
Тази служителка какво се прави като и тя през цялото време се радва на Еда и Серкан Joy

# 205
  • София
Али, сигурно е фенка на ХанКер или на ЕдСер и не може да сдържи радостта си, та е излязла малко от образ. Joy

# 206
Кой знае как е подскачала от радост, когато са й предложили да участва в сериала 😆
По-добре нищо да не казват за нас, отколкото да знаем какво ще се случва. Смисъл такъв - казват ни, че продължаваме до лятото и в нас ще се породи едно чувство, което ще е гадно (поне за мен) като знаем, че краят наближава. Ще има едно обрарно броене, което не го искам. (Остават още 15 еп., после 14...)
Докато сега - не знаем нищо, нито кога ще е Ф-то, нито дали ще е на сезон или официален такъв.
Вероятно при Фокс нещата се решават на крак. Не обичам неизвестността, но в този случай я предпочитам, защото нито се нагласям психически, нито мисля за него (думата с Ф).
Поне аз така го виждам де 😏
Марги, дай сега да го видим! Не може така - "Ако знаете какяо нещо видяяяях, но няма да ви го показвам, че е 18+" 😆

# 207
  • София
Аз пък предпочитам да знам. Неизвестността ме плаши. В конкретния случай не искам изненади. Simple Smile Ще съм по-спокойна, ако знам, че сериалът ще продължи до еди си кога. Няма да го има непрекъснатото чудене дали ще ни спрат, кога ще ни спрат и няма да се притеснявам от рейтинги и т.н. Ще се наслаждавам, знаейки, че ще имаме планиран и логичен финал. То е ясно, че тази приказка рано или късно ще свърши. Всички искаме краят да е максимално далече във времето. Но предпочитам да знам за него, отколкото постоянно да го мисля. Wink

Преди няколко дни четох, че Фокс са потвърдили на продуцентската къща 40 епизода със сигурност. Дали сериалът ще продължи още, зависело от рейтингите до 40 еп. Но понеже информацията не е официално потвърдена, не я споделих.

# 208
  • Пришълец
И аз предпочитам да знам, но не защото ме плаши неизвестността. Любопитно ми е просто.

Налбантова, ами всеки влага различен смисъл във видяното. Да не кажете после, че развалям реда Joy
Скрит текст:

# 209
Аз го виждам 18+, ама тя си ни е такава темата 😂😂😂😇

Общи условия

Активация на акаунт