Отговори
# 270
Лейди, обаждай се на 112, ако обичаш!!!
Преди да пускате кадри от пердетата и къдрава Ханде, помислете следното - нужен ли е на Налбантова байпас, добре ли е със сърцето, кръвното й наред ли е? Чак тогава пускайте такива неща 😆😆😆

# 271
  • София
И хайде да са ни честити 1.7 млн последователи в Инстаграм. 🥳

# 272
Налбантова тук е линейката!😁

Марги бях я забравила тази Деса, аз си мислех, че е нещо като ламята Спаска! 🤗😁

И едно видео съпоставка, как Серкан се влюби първия и втория път!
Катето е права, че освен сценарият, куца също режисурата и монтажът!

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 00:52 от lady laura

# 273
Така, знам, че тези снимки днес са споделяни достатъчно пъти, но в туитър се пита - тази гривна дали е една и съща? Май не, по мое мнение, но.. 😏

БРО, ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️! И едно от фенката ти, за да са 9 - ❤️!

# 274
Пак съм аз!
Сигурно вече ви е омръзнало от моите преводи на песни 😁, но това е една много любима моя песен на La quinta estación ( Петият сезон). И като я видях с клип на Еда и Серкан просто не се задържах!

Скрит текст:
Спомни си за мен!

Спомни си за мен
Когато спиш и отгатвам какво сънуваш
Когато далеч от нашето легло,
Съм тази, за която си мислиш!
Спомни си за мен
Спомни си за мен!
Когато си тръгна и не се върна в нашата къща
Когато студът и тъгата се слеят и те прегърнат!
Спомни си за мен!
Спомни си за мен!
Когато гледаш в очите на миналото
Когато не се събуждам в прегръдките ти
И станеш невидим за мен, за мен!
Спомни си за мен, обичайки те
Гледайки те във очите
Свързвайки ме със живота ти
Чакайки те спокойна
Без гняв и без мярка
Спомни си за мен, за мен,
Че душата ми е татуирана върху твоята кожа!
Спомни си за мен,
Когато чувстваш, че душата ти е неспокойна
Ако желанието и любовта ти не ме сгряват спомни си за мен
Спомни си за мен
Когато гледаш в очите на миналото
Когато вече не се събуждам в ръцете ти
И когато станеш невидим за мен!
Гледайки те във очите
Свързвайки ме със живота ти
Чакайки те спокойна
Без гняв и без мярка
Спомни си за мен, за мен,
Че душата ми беше татуирана върху твоята кожа!
Тази песен е толкова силна, като истинската любов! 😍😍😍

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 02:16 от lady laura

# 275
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много положително настроение и усмивки Simple Smile

# 276
Цитат
Пак съм аз!
Сигурно вече ви е омръзнало от моите преводи на песни 😁, но това е една много любима моя песен на La quinta estación ( Петият сезон). И като я видях с клип на Еда и Серкан просто не се задържах!
lady laura, и подборът, и преводите ти са страхотни. Няма как да омръзнат. Hug
Любовта е "петият сезон". Blush Знам, че Георги Константинов и Елин Рахнев имат такива стихотворения. Но в това клипче тя е цялото човешко изкуство. Hands Clap

# 277
  • Пришълец
Идвах да кажа същото - Лаура, не гледай на нещата по този начин, какво ти омръзване. И аз много харесвам подборът ти на клипове, пък и като пуснеш превод - златна си направо. Kissing Heart
/Тези, които превеждате от различни езици - ти и Мики, Али и Алекс, Мира... удоволствие доставяте и на останалите/.

Видеото-съпоставка /Fire on fire/ показва, че влюбването наистина втория път значително се различава от първия. От сценария ли, режисурата ли, всичко е някак лесно предвидимо и си изглежда нагласено (като на филм), липсва онази първоначалната завладяваща емоция.... А замислям се причината не е ли отчасти в Ханде и Керем? В началото те самите не са изпитвали никакви чувства един към друг, в смисъл били са си безразлични, просто колеги. Прехвърчат искри, но не са така освободени както сега и са изцяло съсредоточени върху съвместната си работа. ДариВале много правилно беше забелязала джентълменския захват на Керем... Несъпоставими са тези първи трепети с последвалите.
И сега играят от сърце, раздават се и се забавляват с това, което правят, но някак има намесено и лично чувство - било то и чисто приятелско. Така го усещам.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 09:01 от Маргарита Н.

# 278
Здравейте , скъпи момичета!
Любовната история ни е погълнала, завладяла е нашите умове, сърца, емоции. Както се видя има и странични ефекти.Smile Именно затова искам да пиша. За другите чувства на героите, в това число и на ГГ. Чувството за справедливост. Ние не сме злобни хора, които искат непременно Селин и Дениз да бъдат публично разобличени. Това е просто нашето чувство за справедливост. Серкан се държи вече 5-6 серии безразлично към неща, които дълбоко го вълнуваха. Например фактът, че майка му вече е преодоляла психичната травма с помощта на Еда и може да излиза. Няма значение , че причината затова е  Еда, този проблем на майка му дълбоко го засягаше, а сега го прие с леко учудване. Гибелта на родителите на Еда. Мисля, че това е единственият случай, когато Серкан плака. Не само, че може да загуби Еда, а за човешката грешка, причинила загуба на два живота, но потулена от баща му. Сега дори не става въпрос. Аз съм една от тези, които искаха новото влюбване и връщането на паметта да станат едновременно. Но какво ще стане със старите чувства, ще ги заличим, ще ги забравим...Очаквам новото влюбване да ни покаже нови емоции, но героите ни да не загубят своята идентичност. Серкан си спомни. Трябва да си спомни всичко. С връщането на паметта заедно с връщането на спомените му, би трябвало дълбоко да го смути и споменът за неговото държание след връщането от Словения спрямо всички. А той първото, което направи след амнезията, бе да се извини на Селин. Не случайно това ни учуди, меко казано. Той дължи извинение за държанието си на всички. А за Еда...това беше равносилно на смърт чрез забрава. Помните ли какво каза необичаният от нас Дениз: За Еда беше много по-добре да живее с надеждата, отколкото да научи, че е забравена...Така е, господин Серкан Болат /господа сценаристи!/. Иначе би било твърде повърхностно за чувствата на всички в този сериал, в това число и...нашите.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 13:43 от mari08

# 279
Flowers RoseДобро утро! Най-напред искам да благодаря на lady laura за страхотния клип . Песента към него сякаш е писана за Еда и Серкан и докосва най- тънките струни на душата. Върховна наслада! Благодаря още веднъж!:rose:
   Сега за сериала ни: веднага след последния епизод усетих нетърпение да бъде наказана Селин.И това ще стане, то не може за два часа Серкан да яде бой и да си спомня, пък и кокошки  и кози бради да скубе. Всичко по реда си.Още повече ,че той не си е спомнил всичко, тепърва ще навръзва и Селинините щуротии , и всичко, което Еда направи за него. Трябва се изясни и новият герой кой е и за какво се бори, да поправя закопчалка на колието или да го преправя пак на пръстен, да наваксва пропуските с Еда . Въобще работа до гуша за Серкан бей, но той обича да работи, ще се справи.Heartpulse
    Flowers HibiscusХубав и успешен ден на всички!:hibiscus:

# 280
Добро утро хубав ден ви желая и да ви кажа че май нямаме нови сценаристи ами са си същите

Видео от сета вчера
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1371716240704684034?s=20
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1371716353128816640?s=20
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1371716074958426113?s=20

# 281
Добро утро Flowers Hibiscus
mari08 +1 за целия ти пост , дано , дано да не ни разочароват в следващите серии
Mery посмях се с това работа до гуша Joy има, има бая работа , градинката и тя чака някой да обере първо цветята, после да прекопае, да засади нещо ново Joy
Лейди лаура момиче, ти промени живота ми Joy 12 години , разбираш ли , може и повече да са , но поне от 12г аз си мисля , че La quinta estacion се превежда Петата станция (радиостанция) или Петата спирка (гара), а то било сезон Joy чувствам се малоумна Joy

# 282
Момичетааа,

Браво на вас, продължавайте с творчеството си Бърборанка, Лейди, Марги.Flowers Hibiscus
                                              Усещате ли накъде отиват нещата, май ще се издава стихосбирката, забравих да
                                              включа и Славена, да ме прощава. Ами то от толкова стихове човек започва да се
                                              обърква,  Продължавайте да творите и да ни радвате, за мен е удоволствие, даже
                                              не можете да си представите с каква  емоция и трепет отварям темата, благодаря ви.
                                              Лейди, какво говориш за  омръзване, много хубав е превода, като че ли е писан за Еда
                                              и Серкан, за мен е удоволствие да те чета.
                                             Това влюбване не е и не може да бъде същото, след всичко което преживяха, тогава не
                                             не се познаваха, не знаеха кой знае колко един за друг, тогава беше началото на една
                                             изпепеляваща любов. Сега имат спомени, имат минало и много преживявания, които
                                             няма как да ги изтриеш с лека ръка. Това разбира се се опита да направи Серкан с 
                                             много лежерното си поведение по въпроса, че щом не си спомня няма такъв случай.
                                             Дървото Серкан, пак се изяви, но не стана, любовта излезе по-силна от дървената му
                                             кратуна.
                                             Както писа  мари 08, ние не сме злобни хора, но при нас е нарушено чувството за
                                             справедливост. Както на времето писа Станислав Стратиев в една дописка в 24 часа,
                                             че Кръчмарят винаги идва, може да се забави, може временно да забрави, но накрая
                                             винаги идва , за да си платиш сметката. Ето защо човек трябва да живее така, че да
                                             не плаща.
                                             Аз на Селин не се очудвам чак толкова, но мен ме изумява Козела, на какво разчита
                                             този човек, че Еда ще се смири и ще остане при него, той е ЛУД, не я ли познава? Пък
                                              и тя като разбере, че е и била излъгана от него съвсем, но нейсе сериал да става.
                                              Желая ви един прекрасен ден с много усмивки.Nature Sunny

# 283
  • София
Flowers Hibiscus Дами, докато си пиете кафето и се наслаждавате на страхотното настроение в темата ни, ви черпя с един сексапилен Керем и поредна порция творчество от мен. Flowers Hibiscus

Ода за Керем

Ах, Керем, Керем...
Толкова си надарен!
С усмивка чаровна и с глас божествен,
с талант неповторим и с поглед мъжествен.
Тембърът ти като магнит привлича
и кара всяка дама да се разсъблича.
Стиснеш ли я тази челюст твоя,
бг-мамите излизат от строя.
За баклава събота вечер се редят,
но СЕМ Турция изкъсо следят
и на сухо ни държат.
Ханде дали ще омаеш,
знаем, че за това мечтаеш,
но знай, че нашите сърца за тебе бият.
На мъжете ни им омръзна и не го крият,
всяка нощ насън твоето име да шептим,