Отговори
# 525

Здравейте..Само минавам, защото видях това..Нали е на Керем профила?
Да, ето на кой туит отговоря

Тогава доколкото разбирам това не се отнася за нашия сериал..
И аз да си кажа мъката по отношение на фрага..Както на Бро и Ниника първата реакция е и моята..Просто не мога да допусна в съзнанието си, че Серкан е бил интимно със Селин. Знам, че това в момента е блъф на кокоша,но я си спомнете как ѝ беше лошо в миналата серия   и как още на онлайна си коментирахме , че това не е на хубаво...
След като прочетох позитивните ви коментари за невъзможността на бременност мааалко се поуспокоих.Надявам се, че истината е в това, че никога не е била докосвана от Серкан..интимно де..не сме го и видяли да е показано..
И той да смее ето така за бремеността.

# 526
Диди, зарежи я сега бременността на Селин. Да оставим тръшкането за събота, че, ако това е и краят на епизода, още една седмица ще е на дневен ред... Не видя ли какво творчество се излива тук от дни насам? Рисунки, стихчета... Керем си поделяхме. Кажи нещо по този повод. Аз твоето включване чаках... Grinning
Това беше капака за мене с бременноста на Селин и колко фенки бяха ядосани в групата снощи в туитър....
Без коментар буквално.Не може ли да се измисли нещо нормално?
Съболезнования за Биге за баща и само човек който знае какво е би могъл да разбере това не изличимо бреме...

Айъп вършите си тука каквото искате едно гел джанъм не чувам.Какво да кажа друго алооо 8-ма година влезнах елате ме догонете пак ще си говорим....

Приятелството на Ясето и Кире е алфа нещо! Иншаллах да ги видя пак...
ШМ ми е много навътре и на тях така е останал.Кеф голям като видя такова нещо!

# 527
Случайно попаднах на този Ясин Йозбек , журналист ли беше , влогър , дето пуска разни клюки , нещо се е захванал от снощи да ръси яко хейт по сценаристите. Има по 2000 лайка на постовете си. На мен ми дойде вповече да ви кажа, не разбирам това крайно отношение , прекалено е....

Реших, че спирам да гледам сериала, докато не сменят сценаристите. Мразя ви Flushed

Ако искайте ме блокирайте , критикувам вашия сценарий и ви отбелязвам

Вие сте най-лошите сценаристи , които съм виждал.Flushed

# 528
  • София
mikipoli, подкрепям напълно мнението ти. Ужасно токсичен е целият този хейт. Дали ни харесва накъде отива сценарият е друга тема, но по такъв начин да се хейтят членове на екипа е много долно и злобно. Освен това е демотивиращо за целия екип, влияе сто на сто на нагласата им за работа, обидно е и настройва целият фендом. Няма нужда от това. Ако гледаха вече заснет сериал, нищо нямаше да могат да направят, за да променят сценария. Мега зле са! Ако питаш мен, не е изключено да трупат последователи и популярност на чужд гръб по този начин. Но е долно много...

# 529
Привет,
mikipoli, Бърборанка много сте прави някой хора живеят от това. Най-вероятно за нищо не стават те самите, но отстрани е много лесно да хейтваш.
Ние тук в нашта групичка също им се ядосваме, но все пак труда тряба да се уважава. Предполагам, че никак не им е лесно при този социален натиск, също така надявам се да осъзнават какво е качеството на последните епизоди. С последния ни върнаха вярата ще видим какво следва.
Ще се отклоня от нашата тема, но е свързано с работата на сценаристите. Предполагам повечето от вас са гледали " Game of Thrones" сценаристите съсипаха последния сезон, побъркаха хеновете. Та какво да кажем за нашето скромно сериалче. И все пак си мисля, че трябва да са по отговорни най-вече към актьорите и особено към ГГ, които станаха социален феномен с играта и химията между тях, но в един момент това няма да бъде достатъчно.
Незная колко епизода ще има, единственото което искам е да направят един достоен за историята на Айшето финал, ако я убедят тя да го направи ще е най-добре.
Аз тези дни съм малко болничка, гепих някакъв вирус, не е короната, но пък съм у дома и какво ли не изгледах и изчетох.
Относно рейтинга, изгледах "Разузнаване" мисля така му беше името с двама сладури от "Дъщерите на Фазилет" Чаалар и Дениз не си спомням фамалиите, тук отново си партнират заради тях го погледнах. Имат убийствен рейтинг и познайте за какво е (великите тайни служби, шпиони и т.н. имаше сцени които ми приличаха на някои от игрите на сина ми). Как ще се преборим за добър рейтинг и за това продължавам да си мисля, че го манипулират.
Обичам ви, не ми се сърдете за отклонението от темата.  Kiss Flowers Hibiscus

# 530
Здравейте момичета!
Бърборанке всеки ден надминаваш сама себе си! Много ни разлигави, сега всеки ден ще чакаме ода! 🤗😁
Марги и аз това си помислих, за разликата между влюбването двата пъти- дали пък Ханде и Керем не играят различно, но после гледах сцената с камината! Там направо настръхваш, няма такава химия! Докато останалите сцени от второто влюбване са някак неубедителни, диалозите не са интересни! Камерата, не се спира достатъчно върху лицата им, няма го фокуса и забавения кадър. Това са неща, които въздействат на зрителя, много е важно за да се почувста тръпката! Когато това не се направи добре, няма значение, колко добре ще го изиграят Ханде и Керем, ние не можем да го видим и да се докоснем до това вълшебство!

Виж ги тук просто можеш да почувстваш емоцията им! Сигурно ще правят кекс! 😁
Сега за фрага!
Ох, незнам защото си мислят, че евентуална бременността на Селин ще е интересна и ще ни провокира да гледаме серията! Не знам тази Селин от кого е забременяла? Може от целувката на Дениз, защото ние друго не сме видели! Това, че не сме го видели обаче не значи, че не е станало! Не всичко е така, както изглежда, понякога има и изненади! 😁
Тук ще ви разкажа една лична история на която много съм се смяла
Скрит текст:
Когато синът ми беше по малък, реших че трябва са му обясня за това как идват бебетата. Взех му една книжка, която обяснява за разликата между момченцето и момиченцето и как става бебето! 😁И целият технически процес! 😄
След като я прочетохме той мъдро заключи:Значи вие с тати сте правили това два пъти- един път, за да се родя аз и един път за сестра ми!😁😂
Така, че това дали Серкан и Селин са били заедно не знаем със сигурност, въпрос на гледна точка от страна на сценаристите, а те гледам нямат много фантазия, да не ги обиждам, но според мен са доста бездарни и им липсва въображение!
За следващата серия се надявам поне половин серия нашите да са заедно и щастливи!

# 531
  • Кърджали
Сещам се къде е вината в лошшото развитие на историята... В косата на Керем. Откак не се постригва това момче, всичко въряи накриво.
Иначе бях писала дълъг пост за "феновете" и тънката границ, но го затеих. Пък не ми се пише отново. Та с две думи - част от така наречените фвнове трябва да спрат да мислят че топно от тях зависи всичко. То вярно, чемвсичко се прави за да се гледа от зрителите, ама и зрителитв да намерят границата между разумната, градивна критка и хейта. Щото сега я губят..

# 532

От страницата на сериала
Той ли е принцът на бял кон?🤔 😍
#SenÇalKapımı@FOXTurkiye

На Айдан конярчето е в офиса
https://twitter.com/delenaeternity1/status/1372184195393593347?s=20

Бащата на Биге днес са го погребали

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 17:15 от sani1212

# 533

Набързо го поствам, ако някой ме е изпреварил.. съжалявам.
Втората най-обсъждана двойка ❤

# 534
Ето от къде са бижутата на Керем
https://twitter.com/zaynsbursin/status/1372211401217966084?s=20

# 535
След едномесечна пауза, отново в играта (класацията) Hands Plus1 Wink

Втората най-обсъждана двойка ❤

Revolving Hearts

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 18:08 от mi_si

# 536
  • София
Който ги е гледал в “Гласът на Турция”,
ще се сети... Grinning

# 537

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 19:55 от sani1212

# 538
Ха,Сани, май точно това е снимката, за която коментирахме, че на терасата се вижда един младеж, за който се предполага , че е или архитекта или  приятел на зетя на Ханде..Аз се опитвах да я намеря в старите теми, но не оцелих точно коя..Както и да е, де..Той или не, нас какво ни засяга..Важното е и Ханде и Керем да са щзтливи- заедно или не времето ще покаже..

# 539
Ха,Сани, май точно това е снимката, за която коментирахме, че на терасата се вижда един младеж, за който се предполага , че е или архитекта или  приятел на зетя на Ханде..Аз се опитвах да я намеря в старите теми, но не оцелих точно коя..Както и да е, де..Той или не, нас какво ни засяга..Важното е и Ханде и Керем да са щзтливи- заедно или не времето ще покаже..
Да тази е но аз я публикува защото сестрата на Керем Мелис я е харесала

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 20:09 от sani1212

Общи условия

Активация на акаунт