Отговори
# 510
  • София
Гугутке, мисля, че това за 300-те дни не се отнася за бременността. Селин спомена нещо, че след дело за развод не можеш да сключиш брак веднага, а трябва да минат 300 дни. Което си е почти година... доста време. Wink
Привет и от мен!
Като гледам момента на барчето, Еда по риза, Серкан срещу нея и обсъждат, че 8 часа не са много време...не ми изглеждат неспокойни, тревогата им е сякаш само липсата на Дениз...
Странно ми беше, че за бременноста казват 300 дни...а не 9 месеца или 35-36 седмици...

# 511
  • Кърджали
Може би за да може евентуално ако жената се окаже бременна веднага след ксто се е развела, детето се води на името на вепе бившият ѝ съпруг, та да няма повод евентулният баща да откаже да припознае детето, дамо защото вече се е развел...
Нешо такова има и в българското законодателство. Не забрана за брак, но дете, което се роди до една година след развод се записва автлматипно на името на вече бивлият съпруг. Не знам дали още го иа де, при леля мк се получи така, разведе се, забременя от друг, но детето бе записанонс фамилията на ввче бившият ѝ съпруг.

Мики, щх да ти пиша, че честно казано и аз не знм как издържам с тези кошмари. Уж им бях открила причината и доста понамаляха, но напоследък се завърнаха пак, макар и по-леки (смятай щом това го водя лек кошмар). После цял ден ми е едно отнесено, уморено, ще кажеш че не съм спала.. То ппнякога си мисля по-добре да не бях спала, поне ще знам  за какво ми е така умлрено.

Да, и аз се сетих за случая с Балджа...Иска ми се и тук Еда да не се върже на тези провокации ( акар пе тук онези странични обстоятелства, които тогава даваха увереност на Еда сега да ги няма). Но пък не ми се иска Еда да се връзва на Селиновитв номерца

# 512
Ето кои са сценаристите

# 513
  • София
Със сигурност и на мен ми се иска да избягаме от клишето за прекалено добра и наивна главна героиня, която вярва на всяка дума и се отдръпва, за да бъде щастлив любимият й с друга. Харесах Еда, защото е различна и нетипична ГГ в турски сериал. Тя е борбена, смела, самоуверена, цветна, усмихната и не го играе жертва. Не искам да вярва сляпо на Селин и да ближе рани сама в ъгъла.
Надявам се да разнищи ситуацията и стигне до истината, без да се усъмни в Серкан. Надявам се също да бъде откровена с него и да му разкаже какви ги върши Селин. Крайно време е Серкан и Еда да започнат да говорят помежду си и да не премълчават нищо един от друг. Ситуацията с шантажите на бабата не искам да се повтаря, нито тази с прикриването на истината за инцидента с родителите на Еда. Тоест не искам нашите да се разделят заради други хора, премълчавайки истината един от друг и намирайки си глупави оправдания за раздяла. Надявам се и сценаристите да не забравят за репликите, които Еда и Серкан си разменяха - "Никой/я друг/а освен мен не може да те докосва." Wink
Общо взето не искам нито Серкан да е лягал със Селин, нито Еда да се връзва на глупостите за бременна Селин, камо ли да оставя Серкан заради това. Ха, дано! Simple Smile

Относно сценаристите - като гледам не са сменени. Според мен им трябва някой от екипа на Айше или поне някой, който е работил основно по ромкоми - за баланс. Защото в момента са събрали сценаристи, работили по драми. Въпреки че видяхме, че могат да пишат и иначе. Ако не знаех, че те са сценаристи на 35 еп., щях да помисля, че Айше и екипът й са се върнали. Според мен трябва да спрат да се лутат между жанровете, изпълнявайки желанията на феновете, задоволявайки нуждите на Фокс за висок рейтинг, тези на Асена за повече епизоди, тези на турския зрител за сериал по техен калъп и т.н., и т.н. Има си една история, която е заложила основите на сюжета, има си изградени герои с техните характери, всичко това трябва да се развива последователно и смислено, а не да се прескача от едно нещо в друго, защото наистина точната дума за последните 10 епизода е лутане. Ако след 14 еп. имаше едни 10 епизода на пълнеж, след това 2, които бяха окей, то сега е голямото лутане. Пожелавам на сценаристите ни да намерят правилния тон на писане, за да продължи сериалът по възможно най-добрия начин. Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 14:02 от Бърборанка с розови очила

# 514
Това беше капака за мене с бременноста на Селин и колко фенки бяха ядосани в групата снощи в туитър....
Без коментар буквално.Не може ли да се измисли нещо нормално?
Съболезнования за Биге за баща и само човек който знае какво е би могъл да разбере това не изличимо бреме...

# 515
Значи какво излиза, че ако Еда забременее от Серкан сега, детето ще го препишат на Дениз? понеже Еда следващитите 10 месеца няма да може да се отърве от Дениз?

# 516
  • София
Диди, зарежи я сега бременността на Селин. Да оставим тръшкането за събота, че, ако това е и краят на епизода, още една седмица ще е на дневен ред... Не видя ли какво творчество се излива тук от дни насам? Рисунки, стихчета... Керем си поделяхме. Кажи нещо по този повод. Аз твоето включване чаках... Grinning
Това беше капака за мене с бременноста на Селин и колко фенки бяха ядосани в групата снощи в туитър....
Без коментар буквално.Не може ли да се измисли нещо нормално?
Съболезнования за Биге за баща и само човек който знае какво е би могъл да разбере това не изличимо бреме...

# 517
Всъщност Еда попита, но Селин не отговори и така тя сама може да си вкара автогол с този въпрос, ако мамзел може да мисли бързо.
Иначе клишета бременна, ама не много да не кажа хич,въпросната гг си мисли, че може да съблазни същия главен  герой  между другото и да прихване от раз... ако така лесно беше и в реала...

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 15:09 от Slawena

# 518

Здравейте..Само минавам, защото видях това..Нали е на Керем профила?

# 519
Аз си мисля следното-кончината на бащата на Биге не може да не се  отрази на развитието на сериала.Може би и тя като Дениз ще се скрие за известно време-абсолютно разбираемо е,и това ще доведе до изменения в сценария.Не се съмнявам,че ще получи цялата подкрепа на света от колегите си,но е много тежко.
Дениз къде може да се скрие и за колко време-само в ада.Серкан ще впрегне цял Истанбул и ще го  открие.Мисълта ми е ,че може би ще гледаме повече Дениз и по-малко Селин,до момента,в който Биге бъде в състояние да се върне на сета.

# 520
Добър ден ,момичета !☺☺☺

Flowers HibiscusВръщам се отново към вчерашния фраг. Мисля си, ако Селин беше действително бременна ,то защо казва на Дениз да не подписва документите за развод ? Според мен ,ако тя е наистина бременна -има достатъчно силен коз и веднага би се залетяла да го съобщи на Серкан, а не на Еда ? Тя блъфира и затова се нуждае от бягството на Дениз -да печели време , да посее семената на съмнението между Еда и Серкан и да ги раздели.

Flowers Hibiscus А и как се забременява ? С целувка по бузката или с държане на ръката на Селин Blush Видяхме грижовно отношение на Серкан към Перушана, но държане като влюбена двойка -НЕ! По скоро Серкан умишлено дразнеше Еда  чрез Селин.

Flowers Hibiscus И какво излиза сега? Дениз избяга, а Кокоша бременна. А ние ще чакаме 300 дни Еда да разкара Козела  и Перушана да роди.  От кого да роди ? От Серкан ли - мисля,че шанса е минимален/дори и да правила опити да го напие,след упойка от операцията / . По-скоро , след като видяхме как налетя да целува Козела да са направили и бебе....  Перушанке, има ДНК тестове и тогава ще лъсне какво си направила. Но пък ще мине доста време и как ще я карат Еда и Серкан ? А жанра от ромкомедия си става драма....
Flowers Hibiscus Споделям мнението на BUCHRA_GI ,че възможно е СЦ да променят в последния момент сценария , поради смъртта на бащата на Биге. И Селин също да замине внезапно за известно време. То в такава ситуация как би могла да работи?

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 13:58 от akvamarin007

# 521
  • Кърджали

Здравейте..Само минавам, защото видях това..Нали е на Керем профила?
Да, ето на кой туит отговоря

# 522
  • София
Малко да ви развеселя - този път не със стихче, а с колажче-та... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 523
Продуцентите бяха писали някакъв туит още онзи ден нещо от сорта " няма нови сценаристи , разбира се всичко може да се промени, но за 36 епизод са тези"  това според мен означава , че наистина ще има нови хора скоро Thinking
Намерих го

# 524
Липсва ми Фифи. От както я няма баланса при момичетата се наруши. Тя веднага щеше да надуши какъв козел е Дениз. Аз се надявам той да се опомни и да се появи в последните 5 мин. на тези 8 часа. Селин е ясна, тя си каза, че не иска Еда иСеркан щастливи, но Дениз какво печели? Освен, че Еда няма да го заобича, ще я загуби и като приятелка. Не мога да разбера каква е целта му, но сигурно и сценаристите не знаят.

Общи условия

Активация на акаунт