Отговори
# 495
Добро утро от Бамби

# 496
  • Плевен / София
Здравйте момичета
„Проблемът е,   че не е   задължително   любовта и щастието да вървят заедно. Едното може   да съществува без другото.“ Колийн Хувър

# 497
Здравейте, сега очаквам букета на Ханде да напишат, че е подарък от Керем за оправяне на настроението след "връзката " и с Мураднезнамкойси 🙄

# 498
Е, то си пише, че цветната аранжировка е от марката Nocturne, на която Ханде е рекламно лице >>>

"Nocturne, винаги сте много внимателни". Хем елегантно им прави реклама, хем се презастрахова срещу слухове Wink

# 499
И все пак, Керем може да е поръчал на марката да и ги пратят. Необятна е фенската фантазия 😉

# 500
  • Плевен / София
Ето ви една ревнива кокошка, която Серкан  пита какво прави там....

# 501
Добро утро прекрасни Момичета,

Снощи темата беше като кошер, не можах да смогна по-рано , прегледах и виждам фраг.
                                    След като го изгледах онемях. Много се ядосах , но по-.късно малко се поуспокоих.
                                    Поседях малко, помислих и съвсем се успокоих. СЦ за пореден път ни пробутват номера
                                    от селски вечеринки, гонят рейтинг, това с бремеността на Кокошката ще е края на епизода
                                   според мен. Ще ни е в шише до другата седмица. Мисля, че Кокошана лъже и то най-нагло.
                                   Ако имаше такова нещо тя щеше да вдигне банкет и половин Истамбул ще е поканен.Защо
                                   Серкан не знае, защо го казва само на Еда ? Целта е да ги раздели и то Еда да се откаже от
                                   Серкан. Тя добре познава нашето момиче и знае, че Еда е горда и такова нещо трудно ще
                                   прости и е права.
                                  Не мисля, че Серкан е правил кекс с Кокошка. Не дадоха в нито една серия дори и най-дреб-
                                  подсказка за сближаване между тях. Няма да забравя как й хвърли пръстена и какво й каза:
                                  "Вземи това и го сложи", не цитирам дословно. Ако имаше някакво сближаване така ли
                                  ли щеше да постъпи според вас? А тази джофра се зарадва. Баба ми имаше хубав лаф,
                                  който казваше"Боже, Боже ела и си прибери вересиите." Как може да има такива хора? Пък
                                  тя се и зарадва, направо не мога да повярвам . Според мен целта й е Еда да се обиди на
                                  Серкан и да се отдалечи от него. Това момиче не си взе никакви поуки от живота. Като
                                  излъга Серкан и го манипулираше през цялото това време какво постигна? Ферит добре й
                                 го рекна, браво на него, честно и свястно момче, поне само неговия образ не окепазиха.
                                 Бремеността не е нещо, което можеш да скриеш дълго време. Каквото и да реши Еда в един
                                 момент Серкан ще разбере, дано стане по-бързо в рамките на един епизод.Много се надя-
                                 вам    чашата на Серкан да прелее и тогава да си получим дозата справедливост.Искам да се
                                 наслаждавам на справедливо развитие, всъщност този коз на Кокоша е последен, друг
                                 няма. Все си мисля, че ако Серкан разбере за тази бременост и той много ще се изненада.
                                 Може да не помни последната година, но помни всичко след катастрофата.Всъщност Серкан
                                 е доста моногамен мъж, не е помияр.Има такива мъже, които и суха жаба да срещнат, ще я
                                 наплюнчат и ще я из....т., но досега Серкан не е показал такива заложби.Всъщност той по-
                                 казваше близост с Кокоша само пред Еда, за да я дразни, защото сърцето му я помнеше и
                                 крещеше, а той горкия не знаеше какво точно му се случва.
                                 Имаше един лаф едно време:"Лошото, доброто и тъпото копеле." В нашата приказка Козела
                                 играе ролята на тъпото копеле. Кокоша пак се прояви и го научи какво да прави и какво от
                                от това, ще ги забави, ще ги ядосва, но накрая те пак ще бъдат заедно, защото любовта ще
                                победи Толкова ми беше противен, че даже не заслужава да му обръщам толкова
                                внимание.Imp
                                Стина, последния ти пост е страхотен, четох го няколко пъти, ти можеш да пишеш страхотно,
                                за мен беше удоволствие да те изчета.Flowers Hibiscus благодаря и пиши по-често.
                                В общи линии изложих вижданията си за фрага, със сигурност съм забравила сума ти неща,
                                но вече стана чаршав и не ми се иска да ви отегчавам.
                                Стихописците, не се отчайвайте моля, успокойте се , защото трябва да се издава стихосбир-
                                ка, ако ви изчезне музата ние какво ще правим?Cry
                                Накрая да пиша нещичко за рейтинга, разбрахме, че щом епизода е мир и любов рейтинг йок,
                                яд ме е но нищо не зависи от нас, но виж ако имаше драми, сълзи сополи , викове и крясъци
                                щяхме да сме тамам, но това е.
                                Благодаря много за светкавичния превод на Али и на Алекс, заради това, че ни помагате в
                                темата с езика , за да се информираме веднага какво се случва, защото ние сме много лю-
                                бознателни дами и ако не знаехме нищо нито за фраговете и сериите темата от нетърпение
                                щеше да се взриви.
                                Ползотворен и успешен ден Дами.Flowers Four Leaf Clover

# 502
# 503
Здравейте, момичета! Рядко се включвам, но фрагът ме провокира. Кофти клише са избрали, но нали за да продължи сериала трябва да има интрига. С риск да ви ядосам, сценарий с безметежно щастие колко серии може да докара? Каква е моята логика. Изключваме факта, че в реалния живот да си заедно с човека с когото си бил (или в случая мислиш, че си с този човек) и да няма кекс е странно, но в сериала ще избегнат кекса между Селин и Серкан по обясними причини 😁. В тоя ред на мисли Серкан помни всичко след катастрофата, то следователно би трябвало да помни аджаба имало ли е нямало ли е кекс, следователно веднага може да отрече. Обаче, представяйки си, че след катастрофата (оставяме настрана и светкавичното възстановяване) той е имал периоди на лечение, бил е упояван и да кажем, че сценаристите могат да се хванат за тая сламка, уж, че няма да помни. Това е единсвения за мен вариа т, в който могат да продължат тази абсурдна "бременност". Това са си мои разсъждения разбира се и искрено се надявам да не са верни😆
П. С. Да се редактирам. В началото на сериала Еда не се хващаше на никакви интриги, което на мен страшно много ми хареса, защото избягаха от повтарящите се сюжети на наивно и добро момиче. Сега, ако се хване на Кокошината интрига ще бъде много жалко за прекрасно създадения от Айше Кутлу образ.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 11:19 от ягодка1

# 504
  • София

Flowers Cherry Blossom Гюнайдън, къзлар! Flowers Cherry Blossom
Този 5-ти епизод ни е толкова любим и как иначе?! В кой друг епизод сме хапвали баклава, припомнете ми!!! Само бели потници прахме и гладихме по мои спомени. Grinning
Една идея по-добре съм днес. Новината за бременната Селин разпали страстите, но като че ли това беше целта на упражнението. Не вярвам Серкан да си е лягал с нея, всичко е в нейната глава, пълна с бръмбари. Надявам се да се повтори сцената с Балджа и Еда да не се върже на тези глупости. Sunglasses
Черпя ви с едно стихче по този повод... Animal Hatching Chick

Селин и хамиле в едно изречение - не!

Снощи кръвното ми вдигнаха,
спокойствието ми задигнаха.
Бременна ли е Селин, кажете?!
Моля ви, не ме лъжете.

Умът ми не го побира.
Тази новина не разбира.
Къде се е чуло и видяло
поколение да се е създало
от кокошка и расов жребец?
Та нали кокошката ще е мъртвец.

Селин да не лъже,
никой няма да й се върже.
Кокошката мъти яйца,
не прави на Болат деца.
Селин да не се надява,
Серкан само Еда ще забременява.

Animal Frog Animal Frog Animal Frog

# 505
  • Монтана
" П. С. Да се редактирам. В началото на сериала Еда не се хващаше на никакви интриги, което на мен страшно много ми хареса, защото избягаха от повтарящите се сюжети на наивно и добро момиче. Сега, ако се хване на Кокошината интрига ще бъде много жалко за прекрасно създадения от Айше Кутлу образ."

Ягодка, написаното от теб много ми допадна!
Снощи гледах как в 26 серия Еда отвя за минути наглостта на Балджа и я изгони по риза през вратата на апартамента на Серкан!...Дано сценаристите не са забравили за тази ѝ решителност и непоносимост към лъжите и номерата на плиткоумни, но нагли жени!

# 506
  • Плевен / София

Снощи гледах как в 26 серия Еда отвя за минути наглостта на Балджа и я изгони по риза през вратата на апартамента на Серкан!...Дано сценаристите не са забравили за тази ѝ решителност и непоносимост към лъжите и номерата на плиткоумни, но нагли жени!
Само, че тогава Еда въпреки, че бяха разделени се чувстваше обичана и не беше забравяна....
Аз още не мога да преглътна, че Серкан въпреки, че закъсня за сватбата първо се спря да се извинява на Селин....За какво
Как ще се извини на Еда, че нея я "няма нито в миналото, нито в настоящето,няма да я има и в бъдещето му"....Това не са думи на човек, който иска да си върне спомените от изминалата година...Един друг герой в друг сериал попита "Какво толкова не можеш да разделиш с мен?"...
Та да попитам и аз, с какво толкова го нарани Еда Серкан, че толкова тежки думи изричаше докато "непомнеше"...

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 11:45 от gostenka68

# 507
Момичета, въобще не ми се коментира фрага, дори след като преспах.

Наистина ще се радвам ако Еда не се върже на бременността на Селин и я разпердушини.. 

Днес настроението ми е в синхрон с времето Nature Cloud Nature Dash Misc Gun Misc Gun Misc Gun

Радвам се на тези, които си сложиха розовите очила, но моите са Sunglasses

# 508
  • София
Привет и от мен!
Като гледам момента на барчето, Еда по риза, Серкан срещу нея и обсъждат, че 8 часа не са много време...не ми изглеждат неспокойни, тревогата им е сякаш само липсата на Дениз...
Странно ми беше, че за бременноста казват 300 дни...а не 9 месеца или 35-36 седмици...

# 509
  • Плевен / София
Привет и от мен!
Като гледам момента на барчето, Еда по риза, Серкан срещу нея и обсъждат, че 8 часа не са много време...не ми изглеждат неспокойни, тревогата им е сякаш само липсата на Дениз...
Странно ми беше, че за бременноста казват 300 дни...а не 9 месеца или 35-36 седмици...
300 дни е за това, че ако не се анулира бракът, а Еда се разведе няма да може да се омъжи отново в рамките на 300 дни....Явно такъв е закона, а не се гледа дали жената не е била бременна по време на развода...

Общи условия

Активация на акаунт