Отговори
# 480
Сега вече "Добър вечер!" Nature First Quarter Moon With Face
Първо, благодарности на Али за прекрасната тема (нищо, че влизам по средата Grinning ), както и за експресните им преводи с Алекс! Heart
Пили сте чай, яли сте весел кекс, посмях се от сърце, специални поздравления за поетесите Slawena, БРО, Маргарита, midnight sun - уникалните ви творения носят страхотно настроение! Flowers Hibiscus
Изпуснах снимката на малкия Серкан, вече е изтрита, но малката Ханде е прекрасна, така че поне те да се вземат, като пораснат Animal Heart Eyes Cat
Имаше май още неща, които исках да отбележа, но вече забравих Grinning Отдавна чета теми за сериали, но на толкова забавна и позитивна тема, не бях попадала, поздравления, момичета! Wine Glass
За фрага: благодарности отново на Алекс и Али експрес Winkза превода и субтитрите, голям кеф е веднага да разбереш какво си говорят Two Hearts
Какво стана - ние чакахме вендета, те се опитват да ни пробутат бременност, но явно финал няма да има скоро, така че, въоръжете се с търпение, ще ни дразни още дълго Селин, преди да има справедливост. Остава да се надяваме, че няма да я заметат под килима и накрая да стане бяла и добра Селин, че това вече ще е "йок артък".
Няма да е бременна, но дано се разбере бързо и по категоричен начин, че наистина, колко още може да понесе Еда? Можеше пък да измислят друг вариант за удължаване на сериала, още повече, че като нищо Кемал ще се окаже баща на Серкан, няма значение, че Серкан е по-малкото дете Laughing Та има с какво да пълнят сериите, четох предположения какво предстои, надявам се поне бившата приятелка да спестят, вече сложихме отметка на "бивша приятелка" и "бременност (истинска или фалшива). Две в едно Sweat Smile
Това трябва да е кофти фрагчето, нали? В очакване сме един по-приятен втори фраг и дано не са ни показали края на епизода, ако е "Хамиле ли си?", бляк Confounded

# 481
  • София
Отново попаднах на фенски мераци, даване на акъл, закани и т.н. Ужасно токсички коментари на ужасно токсични хора. Хора без възпитание, без личен живот (явно), без капчица мозък и уважение към екипа. Искрено се радвам, че тук сме се събрали интелигентни жени с чувство за хумор и да, може не всичко да ни харесва, но намираме правилните думи и начин да изкажем разочарованието си. Ето защо освен от сериала и от темата не се отказвам. Спирам да чета глупостите на “феновете” и чакам да разбера какво са ни подготвили сценаристите за еп. 36. В крайна сметка и това ще мине, нали така?! Wink Е, надявам се да сме се тръшкали напразно и Селин да лъже Еда, но Серкан хубаво да я нареди, когато разбере за измишльотините й. Не само че не е бременна, ами и честа да се срещне отблизо с баклавата на Серкан не е имала. Камо ли пък да е ползвала точилката му. За кекс, нале. Wink

# 482

Благодаря на st_ina за написаното от нея. Удивително е!  Може да се пробваш да напишеш роман. Радвам се че съм една от вас момичета.
Лека нощ и успешен ден утре!

# 483
Признавам им на сценаристите имат особено чувство за хумор. Големи шегаджии.
Те никаква близост не дадоха между Серкан и Селин, тя мушкато ли мириса та е бременна.
Ако са имали интимна близост,  аз ще съм много сърдита на Серкан направо ми се гади от мисълта.
Но все пак това е фраг, а той може да ни обърка сериозно нали?

Първо се ядосвах за липсата на фраг, но както сте коментирали по-добре да няма никакъв и направо серията, няма да сме разбрали финала всеки път ни го показват, все едно като четеш криминале и някой сладур да ти каже кой е убиеца.Както разбрахме всички темата не остана безмълвна.
Страхотни поетеси сте, направо ви завиждам за таланта.
Сладки сънища и да сънувате вие си знаете кой!

# 484
  • Монтана
Дами, един страхотен съвет от мен!Направих го и сега ми е толкова хубаво! Изгледайте 26 и 27 серия, вижте как Еда слага бързо,бързо Балджището на място, как предлага после на любимия и т. н. прекрасни сцени, които са обвити отвсякъде с магията Ханде-Керем!...
Ще ви стане хубаво и изобщо няма да се тюхкате за фрагманчето! Селин ще получи същото, каквото явно не и стигна преди-един голям шут и от Еда и от Серкан!...Силно, силно се надявам!
А за мръсника Денис още по-големи ще бъдат!
Справедливост трябва! Винаги съм вярвала в нея! 53 години не ме излъга, няма да ме излъже и сега, та дори и за филм да става въпрос!
Хайде лека нощ на всички!Сладки сънища, дами!

# 485
Момичета, фрагът към 36 еп. ни напрегна и разбуни духовете,накратко ни ядоса. Но за да продължи сериала трябва да има интрига,объркване. Е,можеше СЦ нещо друго да измислят,но тяхното решение е такова.
   Flowers HibiscusСега за Дениз- какво може да направи с такъв нежелан брак от Еда ? На какво се надява ? Да избяга,да замине и протака с цел брака да не може да се анулира. И какво печели от това ? Не може да има Еда, нито любовта и, това е Абсурд
Нищо,освен размотаване ,"лазене по нервите и" и да не може да се омъжи веднага за Серкан. Голям приятел от детинство ! А той да каже,че е женен или след време бил женен за Еда.. Много подъл номер от Дениз. Няма да забравя в края на 35 еп. как го гледаха всички техни приятели и близки. Трябва да си бая нагъл, за да измамиш така Еда , също и приятелите им ,тъй като всички до последно мислеха,че това е само "игра". Козелът прекрачи доста границата,той е човек без морални ценности. Какво огромно доверие му гласуваха всички и Еда, и Айфер, Мело, Джерен...А специално Джерен мисля,че трябваше да каже на Еда,че Денис е влюбен в нея ,но тя замълча. Въобще Козльо си игра неговата "игра" и постъпи като мръсник. Малко ще му е боят от Серкан. Трябва да има и за него задължително възмездие....
  Flowers HibiscusСелин и възможно ли е да е бременна ? В сериала до момента и първият път, и втория не ни показаха нито една сцена на интимност между Серкан и Селин,което мисля,че не е случайно. Нито целувки,нито гушкане,нито как си прекарват времето заедно. Въпросът е правили ли са секс? Според мен 50 на 50. Все пак Серкан е млад ,здрав мъж, от плът и кръв, а още повече  не помни Еда., Селин помни и тя го утешава в Словения. Да допуснем , че е имало секс , но имайки пред вид , че Серкан е много отговорен и се контролира много добре, не мисля че би допуснал Кокоша да забременее. Освен ,ако не го е напила ,да не може да се владее или да е бил упоен при операцията. Според мен няма действителна бременност на Селин. А това е нейния последен коз за Серкан и срещу Еда. Тя ще ги манипулира и двамата. Ще си поиграе с чувството за дълг на Серкан , а от друга страна ще обърква Еда , за да печели време Козела и освен това Бамби да се разстрои , разколебае и настрои срещу Серкан. Ако научи за бременността Серкан ще иска според мен доказателства. Естествено ще са фалшиви. А е възможно и друго - да я попита каква бременност,като няма секс ? Но Еда не знае какви точно са отношенията им и ще се терзае. Въобще Кокоша доста измъчи Еда. Справедливо е да има и за нея възмездие за всичките и подли номера, а черешката на тортата е бременността и....Ферит да даде снимките ,крайно време е ,да се разплати и той с Перушана,дето и него го мами и си поигра на "любов"....
Явно ще мине време докато Еда се оттърве от Козела, а Серкан от Кокоша. И двамата трябва да се оттърват от подлостта и мерзостта на "любимите "им. Не знам само каква ще е цената за това ? Може би и двамата трябва да научат сходни уроци -че не бива да се предоверяват на "приятелите си " от детинство , също да се научат да ценят истинската любов и да я пазят.

Получи се доста дълго,чаршаф...
Лека нощ от мен и желая на всички търпение и вяра в любовта между Еда и Серкан! Много бих се радвала да ни покажат тяхната сватба  и появата на Мини Серкан Heart

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 12:37 от akvamarin007

# 486
След последния епизод тайно се надявах , че нещо свежо и интересно ще вкарат в сериала, но не-поредния локум.И за слепия беше ясно , че Селина лесно няма да се даде, така че споко - дивотията с "хамилето " лично аз я очаквах и не се впечатлявам. Еда не си остава каруцата в калта. Няма да се размине нито на Пилето, нито на плъха Дениз. Важното е, че ще ги гледаме заедно със Серкан. А и като помислих Села и Дениз са тъпи, като пречат на развода, удължават своята агония- ще гледат щастливите Еда и Серкан.

Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
 Лично на мен ми е странно това дебнене на Керем и Ханде -какви гривни носят, къде му е ръката , прегръдката приятелска ли е  или има нещо. Ами ако е начало на заснемане на сцена  и се изисква да я прегърне...?!

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 06:10 от Mery18

# 487
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 488

Добро утро, момичета! 💙
Пожелавам ви ползотворен ден, изпълнен с много усмивки!
Изчетох всички ви по повод новия фраг и нямам какво да кажа повече. Не се притеснявам от Селин и изчезването на Дениз. Щом Еда и Серкан са заедно и се подкрепят знам, че ще се справят с всяка трудност. На Серкан търпението му спрямо Селин ще се изчерпи отново в един момент, колкото и да й е благодарен, че е била до него след самолетната катастрофа. Надявам се този "един момент" да настъпи като разбере за лъжата с бременността. Колкото до Дениз.. за мен той е безобиден злодей. Всички идеи, които изпълни до сега, са измислени от Селин, включително изчезването му. Вярвам, че разобличат Селин, бързо ще се усетят и ще стигнат и до него. Той не би ги затруднил..
St_ina, удоволствие беше за мен да прочета мислите на Серкан относно Еда, благодаря! Много ми хареса 💙

# 489
Добро утро Flowers Hibiscus
Минавам да кажа какво сънувах преди да съм забравила Joy Бърборанка се видяла с Керем и му взела интервю Joy беше писала в темата някакви пълни безсмислици и на финала изречението беше "Този мъж е 100% влюбен , но в кого не разбрах" Joy
Не е добре работата момичета, мозъкът ми си играе с мен Joy и пак май по-добре , че сънувах бг мама, отколкото някои от онези 13 убийства ThinkingJoy

# 490
Ааа, Мики, припомни ми, че и аз сънувах Керем и Ханде. 😂
Сънувах, че всички вие сте канени на рождения ден на малкия (той наближава вече). Идвате вие, идват и роднините. Последни, разбира се, идват Ханде и Керем хванати за ръка, усмихнати, доволни. Ние всички сме много изненадани, че идват като двойка и започваме да се суетим около тях.. Алекс, Аз и Бро около Керем, а Налбантова, разбира се, около Ханде. 😂😂 а те обръщат внимание само на малкия 😂 и тъй се събудих. После не съм се събуждала с мисли за Керем... и Ханде. 😂

# 491
  • Кърджали
Добро утро!
И все пак вашата лудост е добра. Аз сънувах, че някой се опитва да трови мъжа ми и дъщеря ми, е трови и себе си. Защо така и ме разбрах... Та бих предпочела да сънувам Керем, па дори и да е хванал за ръка Селин дори.

# 492
🌼 Добро утро, момичета!🍀
        🍀Нека денят ви е прекрасен!🌼

st_ina, страхотно пишеш, браво на
                       теб момиче!👏
Ако имаш творба написана от теб, можеш
             да ни зарадваш с нея. 🙂

Ееее, няма такава харизма!
                  Съвършените са!

# 493
Добро утро прекрасни момичета,
Със сигурност Селин не е бременна ,пореден опит за игрички от нея.100% Серкан дори не е лягал в едно легло с нея.

Иии Керем е харесал последната снимка на Мави качена от сестрата на Ханде и пак е разбудил духовете в инстаграм.

# 494
Магия , хубав сън е бил Joy специално за теб отново видях пъпчици  по брадичката на Ханде Joy

Алекс не знам как издържаш психически да сънуваш толково често кошмари Close

Предполагам , че в четвъртък ще ни пуснат още едно фрагманче , не трябваше още сега да показват това за бременността , избързаха , феновете полудяха пак Joy за събота хаштага ще е #SelinHamileOlmaz Joy

Общи условия

Активация на акаунт