Отговори
# 465
Не мога да се сдържа, за това питам - какво ви става тази вечер?
Няма никакъв шанс Серкан да легне до Селин, че даже и да засее малки Болатчета в тази кокошка. Той с памет не я докосваше, после без памет също не я докосваше, а дори не помнеше жената, която причиняваше мини-инфаркти на моменти. Селин казва това на Еда, когато са само двете, защото не може да изрече тази лъжа пред други. Никой, освен Еда, няма да повярва, че кокошката ще мъти яйце. Никой. Даже Сириус ще й се изсмее. Това е последният шанс на Селин, за да раздели Еда и Серкан, защото Серкан вече си спомни, а Еда не знае какво е станало в Словения, нито какво представляваше тяхната връзка, когаго се върнаха. Не знае, че не спяха заедно. Не знае, че не са се целували дори. Ама и до там ще стигнем, когато Серкан й разкаже всичко и й каже, че не могат да го докосват други, освен Еда.
Не си навивайте някакви неща на пръста, които дори сценаристите ги е страх да напишат. Не знам бойкот в туитър дали ще има, но 100% ще им намерят офиса в Истанбул и ще го гръмнат.

# 466
  • София
Момичета, аз отново искам да попитам с какво са свързани тези гривни?

# 467
Гледам фрага и пак и пак, май Селин  дърпа конците. Тя кара Дениз да не подписва документите за да не се анулира брака. Вероятно обаче, след  бракоразводно дело  не могат веднага да се омъжат за други. Мръсно същество.

# 468
Снимката отговаря на въпроса ти - с Ханде и Керем. Хората смятат, че гривните, които нашите носят, са тези от снинката. Керем беше с нея на онези награди (ако не лъжа), а Ханде - докато го гримира.
Вяроятно си мислят, че това са си някакви тайни символи между тях. Гаджетата нали така правят - разменят си гривнички, шапки, долни гащи.. Знам ли вече каква е модата 😆
Обшо взето показват, че тази територия вече е маркирана и показват точно кой я е маркирал 😆

# 469
Според мен след като Еда й зададе въпроса: Бременна ли си?, тогава Селин я попита: Ти откъде разбра за това?...тоест не отговаря, печелейки време, се чуди какво е най-добре да каже...

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 23:44 от mari08

# 470
  • София
След тоя фраг за всички ни се отнася следният израз: “Ахо-ихо, после тихо.” Grinning

# 471
  • София
Снимката отговаря на въпроса ти - с Ханде и Керем. Хората смятат, че гривните, които нашите носят, са тези от снинката. Керем беше с нея на онези награди (ако не лъжа), а Ханде - докато го гримира.
Вяроятно си мислят, че това са си някакви тайни символи между тях. Гаджетата нали така правят - разменят си гривнички, шапки, долни гащи.. Знам ли вече каква е модата 😆
Обшо взето показват, че тази територия вече е маркирана и показват точно кой я е маркирал 😆
Налбантова ама ти си душичка, джанъм. Добре, че ми го разясни, аз си мислех, че пак готвят белезници.    

Сега като ги загледах тези гривни, наистина са еднакви. Единствено в цвета се различават. Точно прилича на размяна на символи. Ама така де. Керем вече е време да си припикае територията. Че това красиво момиче ще вземе да го изпусне. Като лешояди дебнат за нея. Не ги е срам. Той пръв си я е заплюл. Къде се предреждат.

# 472
Гледах и аз фрага, но нещо не ме жегна тая потенциална бременност. Това са игрички на Селин да спечели време да Дениз да избяга и да не се развали брака, то е ясно. Серкан няма как да направи бебе на Селин, абсурд просто и тя го знае, но има един човек, който не го - Еда. И за да вкара малко паника, Селин ще намери начин лъжата за бременността да стигне до нея. Не се изненадвам, типично в стил на Селината. Надявам се само това да не се проточи твърдв дълго, а да се разреши в рамките на епизода, например.

# 473
Дано втория фраг да е по-оптимистичен. Знам, че трябва да има интрига за да продължи сериала, но ..! Трябва да се успокоим нали.
Понякога се питам,какво ми става, та това е просто  сериал. Как успя така да ми влезе под кожата?
Приятно ми е да съм сред всички вас момичета.Знам, че ние  ще продължаваме гледаме нашия сериал, ще обичаме Серкан и Еда, ще се радваме за тях, ще мразим лошите и накрая доброто ще победи. Та  нали любовта ще спаси света. Затова толкова много се вълнуваме.
Май стана малко драматично.

# 474
  • Кърджали
Има 3 варианта да се разреши
1. Еда чува че Селин е бременна. Край, няма да разделя баща и дете, започва да се дърпа на Серкан, иска да приключи всичко с него. Серкам решава че Еда му е сърдита оше за това, че я бил забравил, гони я, пита я, фокато накрая не пува от нея "ама ти ще ставаш татко, Селин е бременна". И става там каквато става.
2.Еда избеснява на новината, пе Селин е бременна, отива да му търаи сметка, ти зашо, ти кога.. И след като чуе какво пак е направил нещата завършват лошо за Селин и с посвторение на сцената с библиотеката за Серкан к Еда
3.Еда: Попитах бременна ли си?
Селин: Да
Серкан (който тихо е влязъл): А, честито Селин, кой е каръка, познавам ли таткото?

Но иначе предполагам че видяхме финала на серията във фрага, тъй че да приключим с темата за бременна кокошка (нов вид на еволюцията) щото след събота пак за кратко ще е на дневен ред

# 475
Може би Есенна магия е права, че Селин прави поредната интрига за да не се съберат Еда и Серкан.И аз мисля, че Еда може би няма да сподели с Серкан и ще го отбягва. Той пък ще си мисли, че има нещо друго, че не може да му прости и така 3-4 серии. На всичко съм съгласна само да  няма бременност.

# 476
Гледам аз пак фрага, не няма никаква бременност, не е имало никаква интимност 😇.Това са долни манипулации! Серкан няма как да направи такова нещо. Вярвам вече, че няма как да нарани Еда, ходейки по чужди градинки  😂.

# 477
Аз само да питам нещо.
Има ли шанс Еда да си спомни момента, когато Селин каза, че е ходила да й правят скенер, заради главата? Еда дали ще се сети, че такъв не се прави на бременни жени? (чувала съм, че празна глава не боли, то за това и нейното е фиктивно болене)

# 478
Заспа. Еда, моето всичко…Опитах се да я успокоя. Прегърнах я с цялата си любов, която можех да й дам. Плака толкова много. Тази болка бе причинена от мен. Бях допуснал Селин да превземе живота ми последните месеци. А днес й бе казала, че е бременна. Бе я излъга. За пореден път. Лъга не само мен. Защо тази жена ме искаше толкова много в живота си? Защо бе обсебена от мен? Селин…Необходимото присъствие до мен. Допуснах го. Аз, никога не грешащия. Аз, този, който подреждаше живота си, играейки си с времето. Днес давам отчет на себе си.  Никога не се влюбих в Селин. Никога сърцето ми не наруши пулсовата диаграма виждайки я. Бях просто свикнал с нея. И й повярвах. Сбърках. Толкова много нараних Еда, а тя ме гледаше с очи пълни с любов. А аз, безгрешния го виждах и продължих да я наранявам. Сега толкова много ме боли. Болка, която причиних, но не мога да върна времето. Не бях виновен за загубата на паметта си, но нямам оправдание за поведението и ината си. Еда, цял един живот няма да си простя. Дори сега, отмятайки коси от лицето й виждам онова момиче, което промени живота ми. Спомените ме атакуват всеки ден, но днес Селин бе прекалила. Никога и по никакъв повод не бях имал интимни отношения с нея. Операцията, която преживях бе толкова тежка. А защо извиках точно нея? Защо точно тя се отзова до мен в Словения? Вече знаех отговора. Отговор, който промени живота ми за тези няколко месеца. Утре ще я изхвърля завинаги от живота си, но утре…Днес болката е толкова силна, че не ми остава нищо друго освен да прегърна силно момичето, извадило най-доброто от мен и подарило сърцето си. Еда, толкова много те обичам…Дали те заслужавам?
„Размисли след фрага“ – ясно е, че името ми не е това, което е на аватара, но все пак от мен с любов - D.I.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 23:49 от st_ina

# 479
Тя, Селин може да излъже, че не е знаела и по-късно е разбрала. Скенер се прави и на бременни ако има съмнение за животозастрашаващо заболяване.
А представете си, че Селин има някакъв здравословен проблем и  затова си е правила скенер, някой го спомена .

Общи условия

Активация на акаунт