Октомврийчето расте в нас,а ние мислим си го всеки час (Тема-3) 2021г.

• 28 033
  • 715
  •   1
Отговори
# 360
  • София/Севлиево
Момичета стиснете по едни палчета,че пак съм с кървене.Тамън се успокоих,че успях да си запиша час за днес след обяд при доктор Вецев и бам-неприятна изненада.Писах на Станулов,вероятно първо при него ще мина.Дано всичко е наред.Нямам болки или неприятни усещания,само кръв,която обаче е повече от предните пъти...

# 361
Ели, много стиснати палци ❤️❤️❤️ да не си се претоварила пак ?

# 362
  • София/Севлиево
Не съм.Съвсем на мързел го ударих.Само до тоалетната ставам,ММ ми носи яденето в кревата...

# 363
Тогава, нищо няма да е некоя дреболиика ❤️❤️❤️

# 364
Ели, стискам палци силно, всичко ще е наред.

# 365
И аз се включвам в стиска ето на палци, ще те чакаме с добри новини, Ели 🍀🙏

# 366
Стискаме палци ще видиш че всичко ще е наред !💕💐😘

# 367
Момичета стиснете по едни палчета,че пак съм с кървене.Тамън се успокоих,че успях да си запиша час за днес след обяд при доктор Вецев и бам-неприятна изненада.Писах на Станулов,вероятно първо при него ще мина.Дано всичко е наред.Нямам болки или неприятни усещания,само кръв,която обаче е повече от предните пъти...

Всичко ще бъде наред, само остани спокойна.

При Вецев в Шейново ли се записа? Пакетът само платен ли е? Че по здравна каса ще се регистрирам на друго място заради болничните, но много искам да си ме следи той. В понеделник имам час при него, но в МЦ Феникс.

# 368
  • София/Севлиево
Вецев ме извика в поликлиника България.Само като чу че съм бременна след инвитро и с три миседа и съм почти в 9 г.с. ми каза още днес да отида.А пък вече на място ще се разбера с него къде ще ме следи.

# 369
Вецев ме извика в поликлиника България.Само като чу че съм бременна след инвитро и с три миседа и съм почти в 9 г.с. ми каза още днес да отида.А пък вече на място ще се разбера с него къде ще ме следи.

Чакам да пишеш след прегледа и стискам палци ❤

# 370

Ели, стискаммм палци всичко да е наред. Мисли позитивно! ❤

# 371
  • Bарна, морето, сините вълни
Ели, от мен също стиснати палци! Желая ти всичко да бъде наред!

# 372
Ели, стискам ти палци и аз! Вярвам,че този път всичко ще бъде наред!  Много тъжно ми става за всяка неволя на майките в групата, моля се вече само хубави новини да четем тук !

# 373
Ели, стискам ти палчета.Браво на доктора, че е реагирал толкова бързо, страхотен е.Вярвям, че каквото може да се направи, ще го направи за теб❤️

# 374
Мами а някой правил ли е Veragene пренатален тест? Доволни ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт