Октомврийчето расте в нас,а ние мислим си го всеки час (Тема-3) 2021г.

• 28 019
  • 715
  •   1
Отговори
# 435
Стискам палци антиботика бързо да повлияе и да се почувстваш по - спокойна. Мога да си представя какво ти е, но мисли позитивно и това ще мине!

# 436
Бързо оздравяване на всичките ни болни бременелки 😟🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 437
  • София
Деспи, от все сърце се надявам бързо и безпроблемно да минава! Дръж ни в течение, а ние мислено сме с теб. Heart

И мен ме е сравнително шубе. От самото начало следя какво се случва с всичко из цял свят. Хубавото е, че най-близкия ми балон не само, че е сравнително разумен, а към момента е и наполовина ваксиниран.

# 438
  • au bout du monde
Despicable Me, оправяй се бързо. Дано не се налага да влизаш в болницата.

# 439
Despicable me,много съжалявам, че се  е стигнало до болница.Сигурна съм,че антибиотика ще ти подейства добре, аз самата онзи ден вечерта бях доста зле,но определено антибиотика действа и смятам, че се подобрявам.Вярвам, че и при теб ще е така само малко търпение и мисли положително!

# 440
Despicable Me бързо възстановяване , стискаме палци всичко да е наред ! Все пак за това е тази група да споделяме една.на друга както положителните така и отрицателните емоции . ☘

# 441
Despi, да се оправяш бързо! На повечето хора им е шега, а то си е страшно. Имам колеги, които така се шегуваха с вируса, докато не го изкараха :/ Дано и свекърва ти се подобри.
 Аз също съм настинала и ме боли гърло, но смуча бонбонки Кофлет и се надявам с това да се размина. Пръснах си и Тантум Верде преди малко, четох, че става за нас.

# 442
Despi, съжалявам че ти се е наложило да се сблъскаш с този гаден вирус точно сега, когато трябва да се наслаждаваш на бременността си и да си спокойна. Аз като вече преболедувала знам, че стресът дали ще се влошиш е голям, всеки ден се събуждаш и си викаш - "добреее, жив съм", защото гледаш ужасите по телевизията и се страхуваш. Но да те успокоя, че преминава и всичко ще е наред 🍀 Моята док тогава държеше да пия бромхексин, не знам дали сега можеш, но ако искаш питай си док. Бромхексина освен, че влияел на кашлицата, увреждал молекулата на Ковид, поне на мен това ми обясни. От сърце ти желая бързо да оздравееш и да забравиш за това ужасно прежовяване 🍀🙏
При мен ужасът беше голям когато освен аз се разболях и двете ми деца. Но за щастие сега поне и тримата имаме антитела, а ММ въпреки че беше 14 дни с нас не се разболя, затова сега се ваксинира.

# 443
  • омъжена

Момичета да ви почерпя малко онлайн . Моята госпожица малката е именника днес. Да ми е жива и здрава. Кръстих я така защото се роди по рано не на 8 март а на Тодоров ден тогава февруари. Всички да сме живи и здрави и наистина с положителни мисли. Дано се оправят бързо болничните ,че наистина си е гадно.

# 444
Аз днес звънях в CELL Genetics, и ми обявиха за Тест MaterniT 21 PLUS (Разширен) цена от 1250лв, а в сайта им е 1850лв. Някой друг интересувал ли се е за тях, сега ми стана странно, защото разминаването си е голямо.

И аз се спрях на тоя тест, само че няма да го правя в България де. Може разликата в цената да идва от това, че са няколко варианта. Има Матернит основен пакет, Матернит21 Plus и Матернит21Genom като последния вариант тества за най-много неща и съответно е най-скъп. Аз за него си запазих час за след 2 седм, да видим. Дано всичко да ни е Ок 😊🤞
Nicky  за един и същи пакет става въпрос Maternit 21  разширения.
Sunshine, честита да ви е именничката!
Деспи, бързо да се оправяш.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 10:14 от nikeli10

# 445
  • Казанлък(Бургас)
sunshine1992,  честита именничка! Да е много здрава и щастлива! ММ и той е изменник днес и ще го водя на пътешествие до Велико Търново. Grinning

Бързо оздравяване на болните момичета! Heart

# 446
Момичета,колко Но Шпа мога да пия щом съм пила в 3 през ноща,то май е на нервна,пак скандали с майка ми и ме боля корема и са пак ме боли

# 447
  • омъжена
Момичета,колко Но Шпа мога да пия щом съм пила в 3 през ноща,то май е на нервна,пак скандали с майка ми и ме боля корема и са пак ме боли

На мен с предната бременност ми бяха изминали 3х 2 в един момент. Иначе мен като ме заболи повече пиеш едно магнезии и наистина много бързо минава ..смисъл до 20 Мин някъде .

# 448
Аз пия 3 пъти по 2. Моля те, не допускай да те ядосват! Сега най-важно е мишлето ти. Пускай покрай ушите си всичко друго. Майка ми още не знае, че съм бременна и съответно доста спори с мен, но просто не й оръщам внимание. Да говори каквото иска.

# 449
Благодаря момичета ❤️
Боби,ще опитам,ама тя крещи смисъл и да не искам да я чувам я чувам тя винаги е била такава смисъл почти няма седмица в която да не ми е викала от малка 😂 и понежв с ММ са се изнасяме края на месеца и тя да навксва явно като го няма и нон стоп заяждане и викане 😂 ма аз съм много емоционална и бая ревах и сигурно или от реване или от сампто напрежение ма усетих едно стягане много гадно

Общи условия

Активация на акаунт