МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 52

• 72 746
  • 795
  •   1
Отговори
# 390
Може ли да ми кажете къде са бутиците на Estee Lauder? Знам един на Витошка, а други има ли?

# 391
  • София
Може ли да ми кажете къде са бутиците на Estee Lauder? Знам един на Витошка, а други има ли?

Другият бутик е в Мол София.

# 392
  • София
В този на Витошка са сложили секси щанд на Килиан.
За Делириум мога да кажа, че продават различни моливи. Едните са обли отгоре, другите - от физическия магазин, са с ръбата капачка. Иначе не откривам разлика. Просто явно са различни партиди, но не знам кои са по- новите реално.

# 393
  • София
Да се похваля с нов стик хайлатър при вас!
Да дам малък отчет, понеже питах в темата преди тук.
Chanel -стик хайлатъра е изчерпан на всякъде. Просто го няма. Изкупен е. Издание 2019г. В Сефора също го няма на щанда им.
Герлен -пробвах в Дъглас, чудих му се и направих в Дъглас сравнение между него YSL highlither stick и собственият на Douglas стик озарител. Разлика в търсеното от мен покритие не видях, само цената виждам като разлика и луксозната опаковка на първите два.
В крайна сметка взех този на Дъглас. Води се Douglas Make Up Highlighter Chic & Shine в Цвят CHAMPAGNE GLOW 1
https://douglas.bg/douglas-make-up-highlighter-chic-shine-conf-51042

Кротвам се. За сега! Много съм доволна! Седи супер близо до тена ми! Yum

# 394
Добре, че не харесвам стикове хайлайтри. Иначе kopche пак щеше да ме инфлуенсне (така ли се пише). Царицата на бюджетните открития ❤

# 395
  • София
Ххаха-ха! И аз помня преди така говорех!
Даже, си спомням при една размяна, някой ми предлагаше стика на Шанел навремето, а аз- а не, аз такива не ползвам! Е, на! Laughing

# 396
Дами, дайте съвет за някое червило нюд my lips but better от типа на А.Джоли с нейните винаги в леко гримирани устни в цвят близък до естествения и. Тествах Mac Fleshpot и е ужасно бяло и става само с леко потупване отгоре да стои бледо, но пак е светло. Харесвам повече Myth и пак с леко потупване за прозиращ цвят. Но преди време ме питаха защо съм така бледа като го носех и устянових, че е заради него. Накрая взех Blankety. То е като цвета на устните ми, но не ми е баш бежов нюд.

Velvet Teddy се притеснявам да не ми е кафяво и тъмно. Honeylove е супер, но ми стои хубав нюд сомо като имам лек тен и мисля, че върви повече на топли нюанси кожа а моят е студен.

# 397
Не съм намерила перфектното, но за мен my lips but better червило е на Боби Браун Downtown Plum (розово-кафяво) и Nars Pigalle. Много зависи от тона на кожата, разбира се. Бежови на мен не стоят добре и ме правят като "измита".  За много бяла кожа този на Браун може да е тъмен. На Браун е по-овлажняващ и малко сатенен без да е лъскав.

Търся добър cream blush, който не изчезва веднага и няма лъскави частици.

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 15:07 от Cool_Cat

# 398
Доста е тъмно. Мисля, че моето е Tom Ford Blush Nude, но тук не го откривам.

# 399
Pigalle на Нарс е малко по-светло, но пак е в розово-кафява гама. Не познавам тези на Том Форд.

# 400
В този на Витошка са сложили секси щанд на Килиан.

Дали обърна внимание какво има на щанда - дали бяха само парфюми или и червилата?

# 401
... ми е безкрайно любимо червило, но стои по-добре на неутрални към топли кожи. Неутрално МЛББ за студени подтонове погледнете UD Backtalk lipstick liquid или Laura Mercier Nu Delicat или Bobbi Brown Crushed Lipstick Itailan Rose - изобщо в тази серия на ББ има много полупрозрачни и суперестествени цветове ужасно закъснявам, иначе бих сложила снимки и сравнения.

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 22:11 от Agent Provocateur

# 402
Благодаря!
Зяпочвам да гледам видеа и снимки на тези червила. Едното ми звучи познато.

# 403
Погледни и тези - под маски са бетонни:

# 404
Пудрата от минералайз серията е със съвсем лек цвят, много са различни със Studio fix, която си е покривна и е подходяща дори и за надграждане на цвят над ФДТ, а може да се носи и като самостоятелен продукт. Изобщо нямам представа как имаш предвид под седи бяла, но няма такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт