МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 52

• 72 760
  • 795
  •   1
Отговори
# 420
Lush си имат магазини, единият е срещу Сефора в Парадайз. А Джефри има в Дъглас, също в Парадайз. За бюти зоун не знам.
Много благодаря, хубав ден на всички! Blush

# 421
  • София
Lush си имат магазини, единият е срещу Сефора в Парадайз. А Джефри има в Дъглас, също в Парадайз. За бюти зоун не знам.
Много благодаря, хубав ден на всички! Blush
Lush има магазин и в Сердика.
Джефри няма в Дъглас/Бюти Зоун в Сердика.

# 422
  • София
Бихте ли споделили за хубав скраб за устни, който да е в бурканче, а не като червило? В сайта на Сефора не успях да открия.
Аз имам и препоръчвам този, но виждам, че е изчерпан в момента.
https://makeup.bg/product/416292/?utm_source=email&utm_mediu … nt=product_416292

# 423
  • София
Да, доста се доближава до Lush, само че на 1/3 от цената

# 424
  • София
На мен този на Physicians Formula повече ми допада от Лъш.
https://makeup.bg/product/421216/

# 425
Привет, момичета! Тъй като вече се сдобих с любимите палитри за очи, но все още нямам нито една на Худа или Наташа Денона, исках да ви питам какво мислите за тях? Аз харесвам повече изчистените цветове, без много блестящи частички, ноо загледах последната на Худа- Rose Quartz и съм влюбена в розовите цветове. Чела съм много позитивни мнения за Наташа, но за всеки случай реших да ви питам кои от двата вида палитри са по-качествени? Blush

# 426
И двете марки имат прекрасни палитри.Аз предпочитам големите палитри на Худа, но то си до лични предпочитания.

# 427
  • София
На Наташа Денона палитрите са в повечето случаи  с много наситени цветове, блестящи с големи частици няма толкова като при Худа мисля. Аз предпочитам нейните. На Худа са и по-лесни за не много опитни в грима по мое мнение.

# 428
Заклет фен съм на Наташа. За мен няма по-добра формула от нейната. Наравно ми е с Пат, но там блясъците са от друга вселена. Каква палитра търсиш-топла или студена, цветна?

# 429
Аз все още прохождам в грима и както написа Руми май е по-добре да се насоча към Худа. Търся по-скоро студени, розови и бледолилави цветове. Засега имам на Анастасия-Ренесанса, Норвина (с по-розовите цветове), TF-Sweet peach, TF-Gold chocolate и TF-Natural eyes. Все още не съм започнала с експериментите, но скоро ще започна, затова попитах коя от двете е по-добра като качества.

# 430
В такъв случай е по-добре Худа. Наташа е изключително наситена. Иначе Глам палитрата ѝ е една от най-използваните при мен

# 431
Много благодаря за споделения опит, момичета! Благодарение на съветите ви успявам да намеря невероятни продукти.Hug

# 432
Худа има много по-голям избжр от палитри в цветовата гама, която търсиш. От палитрите на Наташа миди Ретро влиза в критериите ти.
За леки ежедневни визии в розовата гама бих взела една от малките палитри на Худа - ще пробваш формулата и ще си съставиш мнение сама. Новата Роуз кварц наистина изглежда страхотно, но не знам дали е налична тук.

# 433
Да, има я в Сефора от 01.11. 134 лв. струва.

# 434
Ехаа, доживяхме времето Сефора да зарежда новите продукти наравно със западните Сефори, а не месеци след това. Мерси за инфото, Денси, ще намина да я видя на живо.

Общи условия

Активация на акаунт