Прахосмукачка робот -21

• 72 520
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте,
Каква е разликата между Xiaomi Roborock  S7 и S5  max?
Заслужава ли си парите S7?

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 10:38 от payla777

# 481
С дългите до земята пердета/завеси как се справяте? Повдигате или ги оставяте при почистването?

# 482
С дългите до земята пердета/завеси как се справяте? Повдигате или ги оставяте при почистването?

Повдигам

# 483
  • София
Здравейте! Подариха ми два Hepa филтъра за Xiaomi vacuum mop P , но се чудя как да разбера дали са миещи? По какво се различават🤔

# 484
  • Пловдив
Ако в рамките на 9 месеца от покупката на два пъти се появи един и същи проблем може ли да се претендира за замяна на уреда?

# 485
Може да претендираш, но те са длъжни да ти върнат парите едва след три ремонта, независимо една и съща ли е повредата, или различни.

# 486
  • Пловдив
Повредата е една и съща.
Първият път броени дни след покупката.
Сега са минали 7 месеца от първият сервиз.
Мисля да пиша на дистрибуторите. Дано попадна на адекватно отношение.

# 487
Пробвай, то с писане става. Успех!

# 488
Здравейте, колебая се между двата варианта. На промоция са в Емаг, а Вакуум моп про има и доп. Отстъпка 10%,и цената става 506лв, давам инфо.

Искаше ми се да е по-евтиния, но ако другия е по - добър ще взема него. По-евтиния е с жироскоп, но дали е ок ако е с такъв?

# 489
  • Враца
Здравейте, и аз влизам с питане.
Имам Шаоми от 2-3 месеца.
Още като я купих ми препоръчахте да си поръчам резервни части, за да си имам, защото пристигат бавно.
Разглеждах в Алиекспрес, но има различни комплекти.
Чудех се какъв комплект да поръчам, кои части са най-често сменяеми? Уточнявам, че не мия с нея, защото не ми харесва как замазва. Само прахосмученето ме интересува. Голяма четка, малка четка, филтри... кое да е с най-голям брой в комплекта?

# 490
По едно време се баях надъхала много на прахосмукачка-робот и навих мъжа ми да си купим. Поръчахме от amazon.co.uk този модел
 https://www.ecovacs.com/ch/deebot-robotic-vacuum-cleaner/DEEBOT-OZMO-Slim10

Като цяло - мопът спря да работи на 5тото ползване. Всмукателната сила е много слаба. Инфраред сензорът не е особено прецизен и робота често се блъскаше в тъмни повърхности. Като цяло не го препоръчвам. Сега седи на вилата и събира прах.

# 491
кое да е с най-голям брой в комплекта?

Според мен филтрите. Но не е зле и някоя и друга четка да има в резерва. На приложението си отчита кое кога трябва да се смени.
Аз поръчах най-много кърпи за мопа, защото го ползвам редовно.

# 492
Не знам каква е ролята на жироскопа, но има едни модели с камера, които работят само на светло. Не бих ги взела...
Първия модел мисля е доста по-добър.

# 493
  • # супернатурална #
Втората я има още по-евтина, пристигна на другия ден, а я поръчах след 17 часА. Имам я от няколко дни, писала съм по-нагоре, не знам какво още може да се иска от един робот. Само картата не е както на другите, но проблемът може да е в мен, а и не се втелясвам, защото не ми е от голямо значение.

От тук https://brosbg.com/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-essential-product-19162

# 494
И аз на тази съм хвърлила око за втора прахосмукачка.

Общи условия

Активация на акаунт