Прахосмукачка робот -21

• 72 519
  • 741
  •   2
Отговори
# 495
  • Велики Преслав
Искам да попитам ползвателите на роботи Rowenta, забелязали ли сте проблем  който се състои в следното.
Пускате го и той тръгва в права риния и се блъсва в нещо. След рестарт си тръгва.
При мен така се тресна, как не се разглоби незнам.

# 496
  • на Мелмак
Имам първият от посочените, във ваканционен имот, доволна съм, не го ползвам често, но си е ок. И аз се чудех между двата, но избрах този, за да не съжалявам после.
Мисля, че има разлика между Диибот и Шайоми. В полза на второто. Лично мнение. Ползвала съм от първите ЛГ, много доволна, после Румка-много ми беше шумна и я продадох. В къщи съм с Леново, самопочистваща се. И от нея съм доволна Grinning

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 20:46 от etty775

# 497
  • Враца
кое да е с най-голям брой в комплекта?

Според мен филтрите. Но не е зле и някоя и друга четка да има в резерва. На приложението си отчита кое кога трябва да се смени.
Аз поръчах най-много кърпи за мопа, защото го ползвам редовно.

Така и не свалих приложението, защото телефонът ми нещо не е в ред. Пускам си я на ръка и съм доволна.
Мерси за насоката, но как без приложение да преценя кога какво да сменя... какво да правя сега? Wink

# 498
  • Русе
Трънче, личи си кога четките са за смяна. И филтърът също. Аз не ползвам приложението. Няма как да пропуснеш момента за смяна, спокойно. Личи си.
И страничната четка най-бързо дава фира. После филтъра и на края средната четка.

И за пореден път да напиша, че в първият пост има сравнителна таблица на Шаоми-то.

# 499
  • Враца
Ще видя таблицата. Признавам, не съм чела първия пост. Благодаря!

# 500
  • София
Здравейте! Подариха ми два Hepa филтъра за Xiaomi vacuum mop P , но се чудя как да разбера дали са миещи? По какво се различават🤔
По баркода сигурно може да се намери дали са миещи се

# 501
  • София
Здравейте! Подариха ми два Hepa филтъра за Xiaomi vacuum mop P , но се чудя как да разбера дали са миещи? По какво се различават🤔
По баркода сигурно може да се намери дали са миещи се
Къде да го търся този баркод?

# 502
  • София
Е, няма ли етикет, нещо подобно, сериен номер? И изобщо моделът има ли миещи се хепа филтри, май с това трябва да се започне?

# 503
Когато си купих филтри за втора генерация на Шаоми (уж миещи), с идеята да ги ползвам за 1-ва генерация и аз имах подобни чуденки. Еднакво изглеждаха.

# 504
  • София
Е, няма ли етикет, нещо подобно, сериен номер? И изобщо моделът има ли миещи се хепа филтри, май с това трябва да се започне?
Има и за това попитах, на мен ми изглеждат еднакви и двата модела 😀Има една буква и три цифри, но по това едва ли ще се ориентирам.

# 505
  • София
Интернет ще се ориентира, не е нужно хората да сме всезнаещи

# 506
  • София
Здравейте, след преместване на робота и свързване към друга мрежа, сега не успявам да го свържа към старата - стига до момента със свързване към hot spot-а, който създава и изписва no internet connection. Опитах с рестартиране няколко пъти на телефона, изтегляне отново на приложението и нищо. Идея какво мога да направя и защо се получава така? Благодаря.

# 507
Правих го това упражнение наскоро. Голям зор беше, сто пъти се мъчих, пароли сменях, три пъти се припотих, докато успея. Даже не мога и да ти кажа как точно стана – какво ли не пробвах...
Така че мъчи там, натискай, преинсталирай приложението, човъркай, все по някое време ще успееш. Simple Smile

# 508
  • Пловдив
Смятана на локацията на станцията, паролата на WiFi и тем подобни много ги обърква.
Трих приложението и го инсталирах наново в един такъв момент.

# 509
  • София
Благодаря ви, оправих го с триста зора-изключих мобилните данни и рестартирах и самия робот.

Общи условия

Активация на акаунт