Прахосмукачка робот -21

• 72 497
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Последният модел миещ робот на irobot, във френския Амазон с -30% на складови бройки - 280€. Много добра е цената.
https://www.amazon.fr/iRobot-Braava-m6134-Robot-Nettoyage/dp/B07 … deals&sr=1-96

Румба 671 на добре цена и с още 30% от нея намаление
https://www.amazon.fr/Roomba-671-Aspirateur-Nettoyage-Programmat … eals&sr=1-161

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 21:23 от ver4eto_sv

# 511
  • Русе
Ходещ парцал с пръскачка. Не искам такава. Sad И в коментарите пак има за скапана батерия още в гаранцията.

Слабо място са тия пръскачки. И при миещият на Ilife също. Много бързо се запушват.

# 512
  • Deutschland/HE
Аз имам Xio mi S5 и пълня резервоара с вода от сушилнята, същата вода използвам за парочистачката и ютията. Живея на място, където водата е много варовита и ме е страх от запушвания. Давам го като идея, аз го научих от форума.

# 513
  • София
Здравейте, някой поръчвал ли е тази прахосмукачки https://neatsvor.com/collections/vacuum-collection/products/robot-vacuum-x600       и   LIECTROUX C30B Robot
Моля за мнение , благодаря!

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 16:20 от Veselina04

# 514
Здравейте!
И аз се навих да си купя от този тип прахосмукачки, но все още ми е объркано и ще трябва доста да почета.
Интересува ме, успешно ли почистват мокети от типа шаги /дебел, с дълъг косъм/?
Ориентирала съм се, към комбинирана за мокро и сухо почистване. Бихте ли ми препоръчали модел, без оглед на цената /ще я закупя в България/?
В БГ има ли резервни части, като филтри и четки?
Благодаря ви!

# 515
О, за шаги не. Не става. Според мен и моя опит. Виж за твърди настилки и плоски килимчета е идеалка.
Но шагито си иска нормална мощна прахосмукачка.

# 516
  • Русе
Имаше модел, който се справяше със шаги-тата, ама кой  newsm78

# 517
В спалнята съм с мокет с дълъг и дебел косъм (не е шаги). Супер добре го изчиства машинката,след това всеки косъм стърчи нагоре Simple Smile Винаги пускам няколко пъти робота на мокета, докато спре да изкарва прах. Далеч съм от мисълта,че мокетът остава брилянтно чист,но определено използвам само прахосмукачка робот за него. Става въпрос за xiaomi Roborock s5.

# 518
  • Велики Преслав
Моят на ровента чисти и шаги. Вярно малко по-бавно, ама чисти.

# 519
  • Deutschland/HE
Аз съм пускала ШаоМи  S5 на две шаги-та и добре се справя, но те са на места, където не се яде, не се влиза с обувки, надали се е справил както с паркета, но нямам забележки. Аз бих го пускала редовно и веднъж седмично с прахосмукачка за почистване в дълбочина.

# 520
Здравейте.... то това било цяла тема за още едно висше... много се обърках. Имам Roborock даже не съм сигурна за модела. Една приятелка ми го поръчам преди време от Алито, същият като техния, от който беше доволна. Дава ми някаква грешка и да му чистя лазерната глава. Гледах клип че за това чистене и няма да се справя сама. Та значи два въпроса:
1. Къде мога да го занеса/ пратя и да свършат работа?
2. Искам още един робот, който да е без миене, само прахосмукачка. За до около 500лв, какво е най-доброто  в момента? Килими нямам, ако имам ше са съвсем гладки някакви, така че основно твърда настилка е идеята. Имаме малко  куче с къси косми, но ни е от скоро и не мига все още да преценя това до колко ще е проблем. За сега косми няма, може би есента ще започна да ги забелязвам.
Благодаря на всички озовали се!

# 521
За мен колкото по-малко електроника има, толкова по-добре.

Имам на Виледа за 199 лв купуван от лидл, перфектен ми е. Няма дистанционно, миене..аз и не искам.

# 522
Здравейте, в търсене на най-подходящата за мен прахосмукачка робот съм. Прочетох всичко от 10-тото издание на темата до тук изгледах много видео ревюта, но и аз също както някои писали тук съм объркана и моля за мнения които да подпомогнат избора ми. Жилището не е голямо 80 кв.м., настилките са твърди: ламинат, теракот, мрамор. Няма домашни любимци и деца. Бих искала робот лесно управляем с функция моп. Един модел OBERON предлаган от Дедал привлече вниманието ми, но няма много отзиви за него дори тук, макар да имаше запитване от някой. Не намерих и ревюта на модела в youtube. Модела е: https://dedal-robot.com/OBERON-SUZUKA-S-Robot-prahosmukachka. Не ми се дават повече от 400 - 500 лева. Разгледах и някои модели на Xiaomi : Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential , Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner G1 essential и Xiaomi Dreame F9 Mop Max. От всичко прочетено дотук разбрах,че за такава площ не е проблем ако е хаотична бих искала да почисти навсякъде при пускане. Освен това не ми харесва заигравката с приложенията инсталиране, преинсталиране и т.н. Ще чисти когато съм в къщи. Голяма мощност също не ми е нужна предвид повърхностите. И така помагайте с мнения и предложения. Благодаря предварително на всички отзовали се.

# 523
Аз имам една прахосмукачка на xiaomi и миещ робот на irobot.  Като поредна покупка съм се спряла засега на това, ако искаш го погледни:
https://www.citytel.bg/prahosmukachka-robot-xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-essential
В първия пост има сравнителни таблици на Xiomi.

# 524
Здравейте!
Някой може ли да каже, каква е разликата между модел Roomba 975 и Roomba 976? 
Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт