Прахосмукачка робот -21

• 72 456
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе
По принцип Гугъл доста неща знае .

976 е с някаква система, с която се връзва с Браава-та  и навигацията й е обновена до версия 3.0

# 526
Единствената разлика е в цвета на робота. Същото важи и за румба 974. Това според информация от служител в Irobot.Hands V

# 527
Да 605 и 606 също нямат разлика. Миналата година ги разучавах по повод един подарък.

# 528
Има ли някой с Irobot 974 в темата? Моля да сподели дали е успял да го свърже с приложението и ако да - какъв е бил алгоритъма?

# 529
Благодаря на всички, които се включиха с отговор!

# 530
Здравейте! От известно време сме решили да си вземем робот, чета, чета и все по - голяма каша ми става в главата... Довечера трябва да го купим, а аз не мога да взема решение..
Спряла съм се на тези два модела: Xiaomi VIOMI Alpha S9  и  irobot roomba i3+ .
Някой с впечатления от тези два робота?
Нямаме вече килими у дома, настилката е ламинат на всякъде, но сме с куче. Единственото на което държа е да има система за автоматично изпразване на контейнера.

# 531
Когато купувам електроуреди винаги залагам на доказала се марка при съответния вид. По тази причина вкъщи имам две Румби, като едната е i7+ - голямо удобство е самопочистването, другият ми не е такъв.
Шиоми много ги хвалят тук, но ако трябва пак да купувам - отново ще е Румба.

# 532
Взехме irobot roomba i3+ в крайна сметка. Много е симпатичен робота, пуснах го веднъж, доста косми събра от кучето.
Тепърва ще го разучавам какво и що може, но съм доволна от покупката. Simple Smile

# 533
  • Русе
И моето Ксиоми пристигна днес.  Дотук само го пуснах от копчето и заредихме.  Няма инструкции на бг и се борим. Ще се чете..

# 534
Здравейте!
Имам проблем с моето Ilife V7S.
Спря да чисти, завърта се няколко оборота, спира и бутонът за старт започва да свети в червено.
Не съм го купувала аз и вероятно няма гаранция.
Дали проблемът е отстраним и към кой сервиз бих могла да се обърна?
https://ilife.bg/ilife-v7s-plus-10

# 535
Здравейте, как да почистя страничните колела на робота  - струва ми се че има навъртяни косми около оста на едното? Или да я пращам в сервиз, в гаранция е...там дали ще оправят проблема?
Четох подобен въпрос в предната тема около януари е била, но отговор не намерих Grinning

# 536
Здравейте, как да почистя страничните колела на робота  - струва ми се че има навъртяни косми около оста на едното? Или да я пращам в сервиз, в гаранция е...там дали ще оправят проблема?
Четох подобен въпрос в предната тема около януари е била, но отговор не намерих Grinning
Тета, не се ли свалят с няколко винтчета?Аз на моята ги свалям като навърти нещо.

# 537
Свалят се, има една пружина която го държи, и кабелаци..страх ме е да не прекъсна нещо. Но това е цялото колело се сваля, а те космите се навиват около оста му, която е още по-вътре....та май на сервиз ще го дам.

# 538
  • София
Свалят се, има една пружина която го държи, и кабелаци..страх ме е да не прекъсна нещо. Но това е цялото колело се сваля, а те космите се навиват около оста му, която е още по-вътре....та май на сервиз ще го дам.

Не знам каква е прахосмукачката ти, но при мен (Roborock S6 max) под капака за сваляне на контейнера има 1 комбинирана четчица с ножче за почистване точно на такива оплетени косми. А дори и да няма, всяко тънко острие (макетен нож или подобно), ще свърши работа.

# 539
Здравейте, отдавна се каня и аз да си взема прахосмукачка робот, но някак все не стигах до нея. И сега й е дошъл реда.

Мисля да си взема някоя на Xiaomi, за да имам комбинирана, за сухо и мокро, обаче имат толкова варианти, че е много трудно да избера.

Гледах сравнителната таблица от линка, който е оставен на първа страница, но там не са изброени всички модели или поне единият от тези, които съм набелязала.

Та, някой има ли впечатления от този модел:
https://www.emag.bg/robot-prahosmukachka-xiaomi-dreame-f9-mop-ma … mp;scenario_ID=49

Другият, който съм харесала е:
https://www.emag.bg/robot-prahosmukachka-xiaomi-mi-robot-vacuum- … ite/pd/D1ZWFMMBM/

Тази втората е добре намалена, но се чудя дали по black friday няма да има по-големи намаления. Не е далеч като дата, та бих могла да изчакам.

И това всъщност е другият ми въпрос - забелязвали ли сте този модел да е бил намален преди и на каква цена?  Чудя се наистина дали има смисъл да чакам да видя дали няма да я пуснат на още по-добра цена.

Предварително Ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт