Прахосмукачка робот -21

• 72 443
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Систематичните почистват и по-бързо.
За сравнение - имам две Румби. Едната е систематична, а другата - не. Систематичната чисти 70 м2 за 30 минути, а несистематичната съм я оставила да чисти една стая (20 м2) и го прави за около 40 минути.

# 571
  • софия
Систематичните се прибират на станцияте след като почистят. Другите бръмчат, докато им падне батерията и трябва да отидат да се зареждат, независимо дали вече не е било изчистено преди 1 час.

# 572
  • Пловдив
Освен квадратурата на жилището е важно колко обемни мебели имате.
Столове, маси, дивани, спалня, под които робота не влиза.
Моето жилище е около 100 квадрата, но робота отчита почистени 40 квадрата, за около 50 Мин. Систематичен е и вече знае всяка стая за приблизително колко време ще почисти.

# 573
LaughingНякой в по-предната тема беше писал, че несистематичните роботи ходят из къщи като пиян казак. Laughing

# 574
  • София
Мотаят се като муха без глава. Систематичните наистина чистят по-бързо, т.е. пести се време и батерия.

# 575
Уверявам ви, че има система и при несистематичните. Така ми облизва ъглите и перваза под кухненските шкафове, че нямам думи.
Блъска се и се връща пак за чисти, така че ако не е захапано при първото ходене, го облизва втория и третия път.
Има логика на движението, ако го наблюдаваш, я виждаш.
Нямам никакви забележки Grinning

# 576
  • Light of Zartha
Значи нашият е систематичен. Grinning
Вчера вечерта го пробвахме за пръв път в хола и събра учудващо много. Имаме котка и чистенето е постоянно, защото иначе ще потънем в косми. Сутринта пробвах и мокрото почистване в спалнята и нямам забележки. В плочки сме, та не знам на паркет как би било, но засега съм доволна.

# 577
Мога да дам отзив за робота Xiaomi Vacuum Mop Pro
Два пъти изчистих къщата, чисти систематично, като приключи само се връща на станцията, мопа още не съм го ползвала. Събира  доста прах чисти добре.
Сравнително тих робот е. Нещо не мога да се справя с приложението не мога да го свържа и това е 🙄

# 578
Здравейте! От днес съм собственик на робот MUHLER bobby 1, но не успявам да ги свържа с приложението. Някой може ли да сподели опит, защото изпълнявам стъпките, но нищо.
Може ли мнение/я за тази марка и модел. Вчера го гледах и цената е доста разумна. Струва ли си или да търся по-скъп вариант. Не намирам мнения за модела.

# 579
Здравейте! От днес съм собственик на робот MUHLER bobby 1, но не успявам да ги свържа с приложението. Някой може ли да сподели опит, защото изпълнявам стъпките, но нищо.
Може ли мнение/я за тази марка и модел. Вчера го гледах и цената е доста разумна. Струва ли си или да търся по-скъп вариант. Не намирам мнения за модела.
Мнението на потребителката е два поста по-нагоре.

# 580
Благодаря, видях го. Търсех още мнения на някого, който го е ползвал повече от един път.

# 581
Благодаря, видях го. Търсех още мнения на някого, който го е ползвал повече от един път.
Ами той май е нова оферта, от тази седмица.
Сигурно ще има и други, които са го закупили и скоро ще пишат. Аз следя също, защото искам да вземем на майка ми нещо лесно, просто и евтино.

# 582
Здравейте момичета, имам въпрос към собствениците на Конга. Как сменяте филтъра? Само филтъра имам предвид, без пластмасовата част. Филтърът, който е в контейнера, който мие успях да отворя, въпреки че ми изглежда да е по-голям от другия. А другия не мога да отворя да изкарам само филтъра. Има ли изобщо някакъв начин или да продължавам да купувам цялата част?

# 583
Здравейте момичета, имам въпрос към собствениците на Конга. Как сменяте филтъра? Само филтъра имам предвид, без пластмасовата част. Филтърът, който е в контейнера, който мие успях да отворя, въпреки че ми изглежда да е по-голям от другия. А другия не мога да отворя да изкарам само филтъра. Има ли изобщо някакъв начин или да продължавам да купувам цялата част?

Моята не е с такъв филтър, но бих си купила един нов и като дойде ще понапъна този за да видя как се отваря 😋
Понеже го има това езиче ме навежда на мисълта че трябва да може да се вади. А от другата страна филтъра пак ли е с пластмасова решетка?

# 584
  • София
Здравейте! Може ли препоръка за робот, който успява да почисти килим от кучешки косми? Килимите ни в хола са с много гъст косъм, козината се набива и с обикновена прахосмукачка ми отнема поне 20-30 мин.

Общи условия

Активация на акаунт