Крем за около очи - тема 11

• 113 454
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • Стара Загора
Здравейте. На привършване на околоочния на Saff съм. Като цяло съм доволна от него, но поне при мен не попива хубаво, винаги остава отгоре да лъщи. Не знам дали е от моята кожа или от консистенцията. Иска ми се да разнообразя сега с някой крем. Влезнах миналата седмица в Медея и ми направи впечатление намаление на Avene. Някой ползвал ли е серията PsysioLift? Сметнах,че най-много се доближавам до нея. На 35г. съм със смесена кожа,  видими мимически бръчки вече, пачи крак. Със склонност към омазняване в Т зоната и челото, черни точки и т.н. .

И другия ми въпрос е разликата в емулсия и крем само това, че едното е по-леко за смесена кожа,  а другото за суха ли е? Blush

# 316
Привет - а имате ли идея дали този крем на Саф става за сравнително млада кожа - 24-25 години или е доста силен?

# 317
Здравейте. На привършване на околоочния на Saff съм. Като цяло съм доволна от него, но поне при мен не попива хубаво, винаги остава отгоре да лъщи. Не знам дали е от моята кожа или от консистенцията. Иска ми се да разнообразя сега с някой крем. Влезнах миналата седмица в Медея и ми направи впечатление намаление на Avene. Някой ползвал ли е серията PsysioLift? Сметнах,че най-много се доближавам до нея. На 35г. съм със смесена кожа,  видими мимически бръчки вече, пачи крак. Със склонност към омазняване в Т зоната и челото, черни точки и т.н. .

И другия ми въпрос е разликата в емулсия и крем само това, че едното е по-леко за смесена кожа,  а другото за суха ли е? Blush

Препоръчвам А-Оxitive, много подходящ за бръчки, но по-скоро е за вечер, защото е с ретинол. Това е един от най-сполучливите ми кремове. По другия въпрос за емулсията и крема - да, разликата   е точно тази.

# 318
  • Варна
Не съм срещала из темата, затова да попитам за мнение относно този продукт на Revox, както ако имате и впечатления от самата марка. Околоочен гел е, с ретинол, силно препоръчан от консултантката в Дъглас (на която веднъж казах, че нямам нужда от помощ, ноо тя беше изключително настоятелна 😑)
12лв е, и като разгледах продуктовата линия силно ми напомня на The Ordinary, които доста харесвам (даже всъщност затова влязох в Дъглас, но околоочния серум на The Ordinary не ме впечатли с нищо, та затова търсих заместител)
Започнах да го използвам, вече 3 пъти и засега мога да кажа само позитиви относно това, че попива бързо, няма лепнещ неприятен филм и не дразни по никакъв начин очите ми. Прилагам го вечер, тъй като съм чувала, че ретинол не е хубаво да се използва в дневната рутина или поне не без силна слънцезащита.
За мое щастие не страдам от подпухналост и тъмни кръгове, засега се боря само с финни линии /на почти 26 съм/
Ако някоя дама го е ползвала по-дълго време, ще се радвам да сподели има ли ефект върху нея или е просто приятно гелче Grinning
Скрит текст:

# 319
Тази продуктова гама им е нова и не съм сигурна дали някой има дълъг опит в използването на точно този крем.
За съжаление аз нямам и опит с ретинол.
Мога да споделя, че доста напомня за Ординери, те са и в един ценови клас.
От продуктите на Ревокс ползвам това - Хидратиращ флуид за околоочния контур с розова вода и авокадо. За месец употреба бих казала, че е просто хубаво кремче. Не виждам обещания резултат.
От серумът с ниацинамид 10% съм доволна,но не мога да направя сравнение, това е първия подобен, който ползвам.
Не съм сигурна, че съм полезна, но да си кажа 😀

# 320
От продуктите на Ревокс ползвам това - Хидратиращ флуид за околоочния контур с розова вода и авокадо. За месец употреба бих казала, че е просто хубаво кремче. Не виждам обещания резултат.
И аз съм на същото мнение, само дето на мен това кремче хич не ми е достатъчно и си накапах арганово масло вътре, та сега по ми пасва на сухия контур и така ще го измажа.

# 321
  • Бургас
На мен ми свърши околоочния крем /Балеа мен/ и съм в чуденка на какво да се спра. Нещо на нормална цена.

# 322
  • София
От няколко седмици използвам през деня ето този околоочен крем:

Elizabeth Arden Visible Difference Moisturising Eye Cream (15ml)

Добавям списък с ключови съставки на английски език, защото нямам достъп до бг такъв. Купих го на промоция, просто е прекрасен, препоръчвам!

Key ingredients:

Retinyl Linoleate: A gentle patented retinol derivative that softens the appearance of fine lines and gives skin a radiant look.
Advanced Filagrinol Complex: This blend of botanical extracts acts to help boost the skin’s own Natural Moisturizing Factor and provide an influx of moisture to the delicate skin around the eyes.
Peptides: Help improve elasticity, resiliency and firmness and increase collagen production.
Haloxyl™: A peptide complex that helps minimize the appearance of dark circles.
Vitamin C Derivative: Helps brighten the appearance of skin under the eyes.
Tocopherol Acetate: This Vitamin E derivative has antioxidant properties to provide free radical protection and help condition and restore skin.
Moisturizing Liposomes: Sodium PCA and amino acids encapsulated in a liposome delivery system to provide moisturisation benefits.
Glycerin: Provides optimum hydration to replenish and revitalize skin’s appearance.

# 323
Happythought, а би ли споделила каква е консистенцията на Elizabeth Arden Visible Difference Moisturising Eye Cream  - кремообразна, мус, гел? И как се държи върху кожата, попива ли добре?

# 324
  • София
Кремообразна, лека, попива чудесно, държи се прекрасно под грим. Случайно попаднах на него и исках да ви споделя. Добро попадение е наистина и върви бавно. Освен това имам много чувствителни очи, нямам никакъв проблем с него. Съставът му ме впечатли и реших да му дам шанс.

# 325
Благодаря ти Simple Smile

# 326
  • При децата ми
Кремообразна, лека, попива чудесно, държи се прекрасно под грим. Случайно попаднах на него и исках да ви споделя. Добро попадение е наистина и върви бавно. Освен това имам много чувствителни очи, нямам никакъв проблем с него. Съставът му ме впечатли и реших да му дам шанс.

Бихте ли казали от къде е купен кремът?

# 327
  • София
Закупен е от feelunique. Имам годишен абонамент за безплатна доставка и получавам всякакви промоции непрестанно. Живея в Англия.

# 328
  • Стара Загора
Закупен е от feelunique. Имам годишен абонамент за безплатна доставка и получавам всякакви промоции непрестанно. Живея в Англия.
Хубаво е, че давате обратна връзка. Revolving Hearts
Бих го пробвала, в нотино в момента е на много добра цена, но ме притеснява опаковката, съвсем друга е
https://www.notino.bg/elizabeth-arden/visible-difference-refinin … ssh-krem-za-lice/
Вие какво мислите ?
Bowtie

Редактирам се, аз съм гледала дневния крем :
Така и така писах , да кажа , че и околоочния е на изгодна цена :
https://www.notino.bg/elizabeth-arden/prevage-khidratirassh-krem-za-ochi/

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 13:12 от shushumiga87

# 329
Това е крем за лице в нотино, не околоочен, но пък аз често ползвам крема за лице около очите, стига да не ми дразни. Това се оказва единствената разлика

Общи условия

Активация на акаунт