Крем за около очи - тема 11

• 113 393
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Честно казано ,добре че се получи след 4-5 дни ползване и смея да твърдя сравнително “малко” поражение .
И за да не е излишен спам Simple Smile - мога да похваля на Nuxe кремчето . Като възстановя щетите ще отворя и на Babe околоочния .

# 406
  • София
Искам да ви попитам за отзив относно крема clinique moisture surge 72 h hydrator, знам, че не се води околоочен, но понеже clinique сега са намалени (notino) и ще се радвам ако някой може да ме насочи заслужава ли си да го пробвам. Колебая се между него и All about eyes rich, от който бях доволна преди. И не знам дали пак него да си взема или този път да пробвам moisture surge. И дали всъщност той може да се нанася и в зоната около очите. (предимно за там ми трябва хидратация).
Ще съм благодарна ако някой е ползвал и двата и може някак да ги съпостави горе долу като текстура и действие-дали и от 2-та е еднакво доволен, въпреки че единия е околоочен. Благодаря!

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 23:21 от LoLo30

# 407
Имам хидратиращ за лиице на Клиник, но не ми харесва текстурата му и нещо не попива както трябва, защото върху него не мога да се гримирам, става на кир ефект. Околоочният Рич версията ми беше харесал преди като съм го ползвала.

# 408
За мен богатата версия на All About Eyes и хидратиращите кремове на Клиник са доста различни неща. Кремовете за лице ползвам понякога през уикендите, когато съм у дома и не нанасям нищо друго отгоре. Иначе, да повечето хидратиращи кремове за лице правят кир ефект при мен. Около очите не са ми достатъчни. All About Eyes Rich е с доста по-плътна текстура от moisture surge 72 h hydrator.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 12:39 от Light Beam

# 409
  • В къЩи.
Надежда, сподели повече за крема на Nuxe?
Какъв е контура ти и на колко години си?

Аз съм на 43, ползвам околоочен крем от доста години вече,но винаги съм ползвала нещо по- евтино,а сега ми се иска да се впиша в 30-35 лв.
Смятам ,че нямам много бръчки около очите,но държа да има анти-ейдж  ефект ,да хидратира добре.
Последно време се събуждам с леки сенки и подпухнала,дали от умора,недоспиване или от годините...
Бихте ли ми препоръчали някое кремче?

Сега ползвам крем на Жая и Биотен, а преди тях крем на Орифлейм от кралската серия и като нощен едно много хвалено кремче от Дм.

# 410
На 32 съм ,имам мимически бръчки  които не очаквам да преборя ,наблягам предимно на хидратация и “събуждане на погледа” . На Nuxe кремчето има много приятна консистенция,попива бързо и аромат,който изветрява сравнително бързо , като недостатък - като спре да пуска помпичката и се среже опаковката ,може да се ползва още поне седмица . Като се сетя и имам време сутрин ,слагам пачове за 15-20мин . На ЕЛ кремчето от хладилник като се нанесе и се усеща охлаждаща свежест ,също ми хидратира добре,но често ми прави кир ефект със слънцезащитата. НО да се повторя - не очаквам да преборя бръчиците ,залагам на хидратацията която може би ще забави до някъде задълбочаване на вече съществуващите такива и появата на нови . Главна роля има и гена все пак .

# 411
Кое е кремчето от ДМ?
Надежда, сподели повече за крема на Nuxe?
Какъв е контура ти и на колко години си?

Аз съм на 43, ползвам околоочен крем от доста години вече,но винаги съм ползвала нещо по- евтино,а сега ми се иска да се впиша в 30-35 лв.
Смятам ,че нямам много бръчки около очите,но държа да има анти-ейдж  ефект ,да хидратира добре.
Последно време се събуждам с леки сенки и подпухнала,дали от умора,недоспиване или от годините...
Бихте ли ми препоръчали някое кремче?

Сега ползвам крем на Жая и Биотен, а преди тях крем на Орифлейм от кралската серия и като нощен едно много хвалено кремче от Дм.

# 412
  • В къЩи.
https://www.dm.de/balea-vital-augencreme-p4058172680816.html
Това е крема. Коментиран е многократно във форума.
Някой не го харесват,защото е доста гъст и тежък, но на мен за нощна грижа ми е Ок.

# 413
Много си е добре хич не е тежък, много леко кремче си е, не е серум, но не е гъст тежък крем в никакъв случай. Аз балеа ги харесвам. И слънцезащитен имат една бяла тубичка за очи, което лятото ми е много важно, че съм бяла и вече със следи на фотостареене и петънца.

# 414
Малко извън темата . Някоя да е забелязала че финните линии по лицето са по - изразени преди цикъл?

# 415
Определено има период от месечния цикъл, когато външният ми вид и тонусът се влошават. При мен личи при настъпване на цикъл по подпухнали клепачи, после като почне цикъла, кожата сякаш се отпуска.

# 416
Какъв крем ще ми препоръчате за 35 г.жена,с тъмни кръгове под очите и бръчки при усмихване.

# 417
https://www.dm.de/balea-vital-augencreme-p4058172680816.html  Това е крема.
Някой не го харесват,защото е доста гъст и тежък, но на мен за нощна грижа ми е Ок.
хич не е тежък, много леко кремче си е, не е серум, но не е гъст тежък крем в никакъв случай.
За мен си е мноооого лек крем ( и като консистенция и като подхранване ) и не е това причината да не го харесвам. Всеки път когато го ползвам имам чувството че съм забравила да си сложа околоочен продукт. Зоната ми е суха, може би затова така се получава - така че да го имат предвид дамите, които търсят по подхранващи продукти.

# 418
Papeshcheto,
аз препоръчвам крема с пептиди на БАН. Серията е "Магнетик". Води се за възраст 45+, но аз съм на 33 г. и го ползвам от няколко месеца, много съм доволна. Но аз не боря тъмни кръгове, търся превенция на бръчки, комфорт при нанасяне (да не лепне, да не мазнее, да няма кир ефект, да не ми сълзят очите) и да носи на коректор отгоре.
Харесвам го, много е добър.

# 419
Здравейте, аз малко съм позакъсняла с грижата за околоочната зона - на почти 31 съм, а четох насам натам, че трябвало след 25 да започне употреба на кремчета, та като абсолютен невежа в тази тема - бих се радвала на съвет за хубаво кремче. Нормална кожа имам, с мимически бръчки (или и аз не знам дали пък не са просто обикновени такива вече) и стабилни тъмни кръгове под очите (уж спя по 7-8 часа на вечер, уж пия  вода достатъчно, но все са си там от години). Подариха ми крем Vichy Idealia, но ми дразни очите, текат ми сълзи, а и има някаква бляскава нотка, та не ми е комфортно с него. Слагам грим рядко - веднъж на седмица (хоум офис съм си), но с Vichy като сложа коректор става на черти отдолу като че (може би от бръчките?) Ще се радвам на всяка препоръка, Благодаря предварително 😊

Общи условия

Активация на акаунт